Lipfillers Hilversum

2 september 2021

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Hilversum. Vergelijk prijzen en reviews. Maak direct een afspraak bij een kliniek in de buurt.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Hilversum is een plaats en gemeente in Noord-Holland. In Hilversum zitten veel landelijke omroepbedrijven en wordt daarom ook de “mediastad” genoemd. In het medialandschap is het belangrijk om er goed verzorgd uit te zien. Daarom is het logisch dat de inwoners van Hilversum veel waarde hechten aan schoonheid. Jeugdige lippen is een teken van schoonheid. Naarmate we ouder worden neemt het volume van onze lippen af. Veel mensen laten daarom de lippen opvullen. Wil jij alle informatie over lipfillers Hilversum? In deze blog lees je tips over lipfillers Hilversum.

lip-filler-hilversum

Lipfillers kosten Hilversum

De prijs van lipfillers in Hilversum liggen ver uit elkaar. De prijs varieert tussen de € 165 en € 550 per behandeling. Vergelijk daarom de klinieken regelmatig. Het advies is wel om de kwaliteit niet uit het oog te verliezen. Zo kan het zijn dat een ervaren arts minder lipfiller nodig heeft dan een minder ervaren arts. Zoek van tevoren goed uit of de arts veel ervaring met lipfillers heeft. En welke opleiding heeft de arts gevolgd? Welk merk fillers gebruikt de arts? Vergelijk de artsen en klinieken bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

------------------

Lipfiller aanbieding
Lipfiller voor en na
Lipfiller ervaringen
Lipfiller beste kliniek
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?

------------------

Lipfiller kliniek Hilversum

Vanuit hartje centrum Hilversum zijn er in een straal van 15 kilometer meer dan 75 artsen en klinieken te vinden die injectables behandelingen toepassen. Klinieken kunnen zich specialiseren op botox, fillers, Profhilo of skinboosters. In Hilversum zijn er onder andere de volgende klinieken gevestigd die gespecialiseerd zijn in lipfillers (lippen opvullen):

Kliniek Heihof
Dr. B. Esthetics Hilversum
Nationaal Huidcentrum
Charlotte Franke Laren
Clinique A Bilthoven

Lipfillers Hilversum

De populariteit van lipfillers is de afgelopen jaren erg gestegen. In 2015 erkende Kylie Jenner op social media dat zij lipfiller laat toepassen. Na de erkenning van mevrouw Jenner is een lipfiller een schoonheidsideaal geworden. Er worden al meer dan 20 jaar cosmetische lipbehandelingen uitgevoerd door artsen. De lip wordt opgevuld met een hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur is een stof wat van nature al in het lichaam voorkomt. Hyaluronzuur fillers worden door ervaren en vaardige artsen als veilig bestempeld. De fillers zijn gemiddeld tussen de 6-12 maanden effectief, daarna is het hyaluronzuur in je lichaam opgenomen. Daarna kun je nadenken over een vervolg behandeling. Bespreek voor een behandeling altijd de mogelijkheden en potentiële complicaties met de behandelend arts.

Lipfiller reviews Hilversum

Nu 2x bij Mina geweest, botox en fillers, ben heel erg tevreden. Vind haar super aardig voelde me ook gelijk op mijn gemak, ook heel professioneel. Dus echt een aanrader!! Echt top 👌
Dankjewel Mina
Sannie Zel
Mina Aesthetics
12 juli 2023 07:07
Ik ben op 16-11 bij Mila geweest voor lipfillers, ik bleek een consult i.p.v. een behandeling geboekt te hebben. Maar ze heeft alsnog de tijd genomen voor de behandeling. Dankbaar dat ze toch de tijd maakte! En wat een kundige en fijne behandelaar!

Ik vond alleen de receptioniste onvriendelijk, beter gezegd niet klantvriendelijk.
Claudia Kroon
Faceland Utrecht
17 november 2022 18:06
Vorige week in de zojuist geopende Clinic Dokter Charlotte in Laren geweest en behandeld. Wat een mooie Clinic en wat een aardige en professionele dokter. Kon ook nog gratis voor de deur parkeren. Heb al eerder injectables gehad dus wist wat ik kon verwachten. Heb hier echter wel echt de beste ervaring tot nu toe gehad. Ze begreep me op alle fronten en in o... Toon meer »
Vorige week in de zojuist geopende Clinic Dokter Charlotte in Laren geweest en behandeld. Wat een mooie Clinic en wat een aardige en professionele dokter. Kon ook nog gratis voor de deur parkeren. Heb al eerder injectables gehad dus wist wat ik kon verwachten. Heb hier echter wel echt de beste ervaring tot nu toe gehad. Ze begreep me op alle fronten en in overleg zijn we tot een supermooi resultaat gekomen (botox en fillers) Toon minder »
Mell Dijkstra
Clinic Dokter Charlotte
22 september 2021 17:05

Lip behandeling voor en na foto's Hilversum

Lippen voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (voor)
Lippen voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (na)
Deze foto's zijn van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek
Lippen voor en na foto's van Cosmetology Laser & Beauty Clinic (voor)
Lippen voor en na foto's van Cosmetology Laser & Beauty Clinic (na)
Deze foto's zijn van Cosmetology Laser & Beauty Clinic
Lippen voor en na foto's van Stephanie's Salon Brunssum (voor)
Lippen voor en na foto's van Stephanie's Salon Brunssum (na)
Deze foto's zijn van Stephanie's Salon Brunssum

Lippen opvullen Hilversum

Zoals eerder besproken ligt er een flink prijsverschil tussen de klinieken. De kliniek die de goedkoopste prijs aanbiedt is vaak niet de beste. Klinieken mogen eigenlijk helemaal geen lipfillers in de aanbieding doen. Dit is niet toegestaan vanuit de reclamecode vanuit beroepsvereniging NCVG. Er mag namelijk geen financiële tijdsdruk zijn voor medische behandelingen. Restylane en Juvederm behoren tot de eerste hyaluronzuur fillers. Tegenwoordig zijn er veel meer A-merk hyaluronzuur fillers. Denk hierbij aan Belotero, Teosyal, Stylage en Aliaxin. Voor een behandeling is het goed om te weten werk merk jouw arts gebruikt. Lippen opvullen heeft bij de juiste indicatie, met de juiste lipfillers en uitgevoerd door een vaardige en deskundige cosmetisch arts.

Lees verder:
Botulinetoxine behandeling Hilversum

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Boek je injectables behandeling in Hilversum

Dr. B. Esthetics Hilversum
Dr. B. Esthetics Hilversum
Hilversum, Loosdrechtseweg 1A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Faceland Hilversum
4.9
Faceland Hilversum
Hilversum, 's Gravelandseweg 5A
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Gooische rimpels
4.1
Gooische rimpels
Hilversum, Bosdrift 50
1 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Mina Aesthetics
4.7
Mina Aesthetics
Hilversum, Gijsbrecht van Amstelstraat 238A
1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen over lip filler in Hilversum

1. Welke lip filler blijft het langst zitten?

De lipfiller die het langst blijft zitten is een A-Merk. Het is raadzaam om te worden behandeld door een A-Merk filler. A-Merk fillers zijn o.a. Belotero en Aliaxin. 

Het is goed om te bedenken dat stevige fillers langer blijven zitten, maar wel sneller voelbaar zijn door de huid heen en/of een resultaat geven wat als onnatuurlijk kan worden ervaren. Een minder stevige filler is zachter en natuurlijker, maar geeft in de regel wel minder lang resultaat. Bekijk alle A-Merken fillers hier.

2. Welke kliniek in Hilversum voor lip fillers?

3 tips om een lipfiller behandeling in Hilversum te kiezen.

  1. Kies een kliniek met ervaren cosmetisch artsen
  2. Kies een cosmetische kliniek die over langere periode positieve reviews ontvangt
  3. Kies een kliniek die met A-Merk fillers werkt

Vergelijk alle artsen en klinieken voor een injectables behandeling in Hilversum op deze website.

3. Wat kan er fout gaan met lipfillers?

De volgende zaken kunnen fout gaan met lipfillers:

  1. Een rode of gevoelige huid na een behandeling.
  2. Een blauwe plek vanaf dag 2 tot dag 7 na de behandeling.
  3. Tyndall effect; er kan een blauwe gloed ontstaan op de plek van de filler. De filler is dan zichtbaar. Dit komt met name voor op plekken waar de huid duns is, of als filler te oppervlakkig wordt ingespoten. Deze verkleuring verdwijnt als de filler is opgenomen (kan tot een jaar duren) of na een hyaluronidase behandeling (filler wordt opgelost).
  4. Na een filler behandeling kunnen er kleine bobbeltjes ontstaan. Deze bobbeltjes ontstaan als de filler te veel in bulk wordt gespoten of wanneer het lichaam besluit de filler in te kapselen. Dit is op te lossen met hyaluronidase.
  5. Bij een ontsteking elders in het lichaam kan ook de filler in de huid een reactie geven. Het lichaam reageert dan heftiger op lichaamsvreemd materiaal (de ontsteking of filler). Dit is meestal goed op te lossen met een onstekingsremmer. Raadpleeg altijd je behandelend arts voor advies.
  6. Als er een bloedvat wordt geraakt dan kan de doorbloeding van een klein deel van de huid stagneren. Dit komt zelden voor, maar is in potentie een heftige complicatie.
  7. Een slecht resultaat is eigenlijk ook een complicatie. Dit uit zich bijvoorbeeld in asymmetrie of in vulling op een ongewenste plek.

Ernstige complicaties komen in minder dan 2% van alle filler behandelingen voor.

4. Hoe duur is 1 ML lip filler in Hilversum?

In de omgeving van Hilversum kost de goedkoopste lip behandeling € 169 en kost 1 ML lipfiller gemiddeld € 305. Vergelijk hier tarieven van alle klinieken in de buurt. 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt