Informatie over lipfillers Zwolle

23 september 2021

Bekijk alle lip filler klinieken in Zwolle. Lees reviews en vergelijk prijzen. Maak direct een afspraak bij een kliniek naar keuze.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers zijn huidvullers om lippen mee op te vullen. Het zijn fillers op basis van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Naarmate we ouder worden neemt het volume van onze lippen af. Veel mensen laten dit corrigeren met fillers. In dit artikel lees je welke artsen zijn gespecialiseerd in lipbehandelingen. Ook lees je hoe je een goede kliniek in Zwolle kiest. In dit artikel lees je alle informatie over lipfillers Zwolle.

lipfiiler-zwolle

Lippen opvullen Zwolle

Lippen opvullen is populair onder jong volwassenen en bij veertigplussers. Voor jongvolwassen zijn volle lippen een schoonheidsideaal. Al meer dan 20 jaar worden cosmetische lipbehandelingen toegepast door artsen. De laatste paar jaar zijn deze behandelingen mega populair geworden. Beroemdheden zoals Kyle Jenner delen in de media dat zij gebruik maken van lipfillers. Ook van andere celebrities en influencers is bekend dat zij lipfillers hebben. Jongvolwassenen volgen deze trend. Volle lippen mogen in sommige sociale kringen zelfs opvallen. In Zwolle zijn lipfillers populair. Sowieso: Hoe zuidelijker in Nederland je komt, des te meer waarde hecht men aan uiterlijke verzorging. 

Bij het ouder worden neemt het volume van de lippen af. Veel mensen willen gewoon dat het verloren volume wordt hersteld. Zij willen de lippen terug die zij ooit hadden. Vaak wordt met deze subtiele behandeling ook de rimpeltjes op de bovenlip verminderd. 

------------------

Lipfiller kosten
Lipfiller aanbieding
Lipfiller voor en na
Lipfiller ervaringen
Lipfiller beste kliniek
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?

------------------

Lipfiller kliniek Zwolle

Er zijn meer dan 25 artsen en klinieken in een straal van 15 kilometer om Zwolle heen. Een selectie van gerenommeerde klinieken met ervaren cosmetisch artsen zijn:

Kliniek 88
Betan Clinics Zwolle
Faceland Zwolle
DermaClinic Zwolle

Klik hier om alle artsen en klinieken die lipfillers Zwolle aanbieden met elkaar te vergelijken.

Lipfiller reviews Zwolle

Heyhey! Ik ben afgelopen week bij Faceland geweest in Zwolle! Hierbij heb ik kaaklijnfillers gedaan, fillers in me kin en botox in me frons laten doen!!!! Ik ben super tevreden met het eind resultaat! De mensen die er werken zijn top!! Ik was geholpen door @srsdeman is haar instagram!
Nick Eshuis
Faceland Zwolle
29 januari 2023 10:10
In eerste instantie had ik een afspraak gepland voor een lipflip. Echter twijfelde ik of dit voldoende effect zou geven voor wat ik wou bereiken. Van te voren had ik contact gehad met het hoofdkantoor en zij verzekerde mij dat ik hier samen met de arts wel uit zou komen. Myrna de Man heeft mij heel goed geholpen, ze luisterde naar mijn wensen en samen hebben... Toon meer »
In eerste instantie had ik een afspraak gepland voor een lipflip. Echter twijfelde ik of dit voldoende effect zou geven voor wat ik wou bereiken. Van te voren had ik contact gehad met het hoofdkantoor en zij verzekerde mij dat ik hier samen met de arts wel uit zou komen. Myrna de Man heeft mij heel goed geholpen, ze luisterde naar mijn wensen en samen hebben we gekeken naar een mooi voller maar natuurlijk effect. Zo heb ik uiteindelijk toch voor een filler behandeling gekozen, 0,55 was voldoende. Ze nam haar tijd en liet mij tussendoor meekijken. Ik was bang voor erg blauwe lippen maar dit is enorm meegevallen, op een heel klein plekje na.

Tnx Myrna :-) Toon minder »
cedella fierloos
Faceland Zwolle
25 maart 2023 06:06
Ik ben vorig jaar bij dr. Steenen geweest, fillers gehad in mijn kin en kaaklijn. Heel professioneel, erg mooi gedaan. Fijne kliniek en blij met het resultaat!
Daphne Hammink
Faceland Zwolle
26 november 2022 07:07

Lipfillers Zwolle

Lipfillers zijn fillers voor lippen. Deze fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Er zijn diverse merken filler fabrikanten. Verschillende fabrikanten hebben specifieke lipfillers ontwikkelt. Zoals Juvéderm Smile, Aliaxin LV, Restylane Kiss en Belotero lips. Deze fillers zijn gemiddeld 9 maanden effectief. Daarna zijn ze volledig door het lichaam opgenomen. Het is belangrijk om aan je arts te vragen met welk merk filler je wordt behandeld. Bespreek voor een behandeling altijd de mogelijkheden en potentiële complicaties met de behandelend arts.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Zwolle

Botoxbehandeling Zwolle

Filler behandeling Zwolle
Profhilo Zwolle

-----------------------

Botox lippen Zwolle

Botox lippen Zwolle? Botox lippen is geen behandeling om lippen op te vullen. Lippen opvullen kan namelijk niet met botulinetoxine. Botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine) wordt voornamelijk toegepast als spierontspanner om ‘mimische rimpels’ te voorkomen. Dat zijn bijvoorbeeld voorhoofdsrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes. Met botulinetoxine kun je wel een lipflip laten uitvoeren. Een lipflip ontspant spiertjes van de bovenlip, waardoor deze iets naar buiten kantelt. Daardoor lijkt deze optisch voller. Een lipflip behandeling wordt echter lang niet door alle artsen toegepast. De meeste lipbehandelingen worden uitgevoerd met lipfillers.

Prijs lipfillers Zwolle

De lipfillers prijs Zwolle is gemiddeld voor Nederland. De prijzen varieren tussen de € 250 en € 450 per ML in de omgeving van Zwolle. Klinieken vergelijken op prijs is belangrijk, maar het is belangrijk om je keuze voor een kliniek niet alleen te baseren op de prijslijst. Voor het resultaat van de lipbehandeling geeft de ervaring en handigheid van de arts de doorslag. Wij adviseren om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts KNMG. Een cosmetisch arts KNMG heeft de juiste kennis en ervaring om veilig behandeld te worden. Vergelijk alle esthetisch artsen en klinieken in Zwolle en omgeving op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Boek je injectables behandeling in Zwolle

Faceland Zwolle
4.6
Faceland Zwolle
Zwolle, Spinhuisplein 10
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Betan Clinics Zwolle
4.9
Betan Clinics Zwolle
Zwolle, Thorbeckegracht 17
<1 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
DermaClinic Zwolle
4.2
DermaClinic Zwolle
Zwolle, Korte Smeden 10
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Skin Effects Zwolle
4.6
Skin Effects Zwolle
Zwolle, Luttekestraat 12
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veel gestelde vragen over lipfillers in Zwolle

1. Welke kliniek in Zwolle voor lip fillers?

3 tips om een filler kliniek in Zwolle te kiezen.

  1. Kies een kliniek met ervaren cosmetisch artsen
  2. Kies een cosmetische kliniek die over langere periode positieve reviews ontvangt
  3. Kies een kliniek die met A-Merk fillers werkt

Vergelijk alle artsen en klinieken voor een injectables behandeling in Zwolle op deze website.

2. Welke lip filler blijft het langst zitten?

De lipfiller die het langst blijft zitten is een A-Merk. Het is raadzaam om te worden behandeld door een A-Merk filler. A-Merk fillers zijn o.a. Belotero en Aliaxin. 

Het is goed om te bedenken dat stevige fillers langer blijven zitten, maar wel sneller voelbaar zijn door de huid heen en/of een resultaat geven wat als onnatuurlijk kan worden ervaren. Een minder stevige filler is zachter en natuurlijker, maar geeft in de regel wel minder lang resultaat. Bekijk alle A-Merken fillers hier.

3. Hoe duur is 1 ML lip filler in Zwolle?

In de omgeving van Zwolle kost de goedkoopste lip behandeling € 175 en kost 1 ML lipfiller gemiddeld € 304. Vergelijk hier tarieven van alle klinieken in de buurt. 

4. Wat zijn de risico's van lipfillers?

Erkende risico's van een lipfiller behandeling zijn:

  1. Een rode of gevoelige huid na een behandeling.
  2. Een blauwe plek vanaf dag 2 tot dag 7 na de behandeling.
  3. Tyndall effect; er kan een blauwe gloed ontstaan op de plek van de filler. De filler is dan zichtbaar. Dit komt met name voor op plekken waar de huid duns is, of als filler te oppervlakkig wordt ingespoten. Deze verkleuring verdwijnt als de filler is opgenomen (kan tot een jaar duren) of na een hyaluronidase behandeling (filler wordt opgelost).
  4. Na een filler behandeling kunnen er kleine bobbeltjes ontstaan. Deze bobbeltjes ontstaan als de filler te veel in bulk wordt gespoten of wanneer het lichaam besluit de filler in te kapselen. Dit is op te lossen met hyaluronidase.
  5. Bij een ontsteking elders in het lichaam kan ook de filler in de huid een reactie geven. Het lichaam reageert dan heftiger op lichaamsvreemd materiaal (de ontsteking of filler). Dit is meestal goed op te lossen met een onstekingsremmer. Raadpleeg altijd je behandelend arts voor advies.
  6. Als er een bloedvat wordt geraakt dan kan de doorbloeding van een klein deel van de huid stagneren. Dit komt zelden voor, maar is in potentie een heftige complicatie.
  7. Een slecht resultaat is eigenlijk ook een complicatie. Dit uit zich bijvoorbeeld in asymmetrie of in vulling op een ongewenste plek.

Ernstige complicaties komen in minder dan 2% van alle filler behandelingen voor.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt