Silvie Meis: Samenwerking met Juvéderm

4 december 2020

Silvie Meis heeft op 9 december 2020 middels een Instagram post uit de doeken gedaan dat zij gebruikt maakt van fillers. Insiders hadden dit vermoeden al jaren. Silvie is natuurlijk wonderschoon en zij lijkt maar niet ouder te worden. Dat kón alleen maar komen met behulp van een cosmetisch arts. Op zich is dit natuurlijk geen wereldschokkend nieuws. Toch betekent dit veel voor de Cosmetische Geneeskunde. Het blijft een wonderlijk fenomeen; Waarom zijn injectables zo een taboe?

Silvie Meis: Samenwerking met Juvéderm

Bron: Instagram Sivie Meis

Wat zijn Juvéderm fillers?

Juvéderm is een merk hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het menselijk lichaam voorkomt. Hyaluronzuur is te vinden in zowel de huid als bijvoorbeeld het skelet. In de huid is het één van de bestanddelen, naast bijvoorbeeld collageen en elastine. Hyaluronzuur heeft de eigenschap vocht te binden. 

Hyaluronzuur fillers integreren mooi in de huid. Er zijn diverse varianten, waarbij de ene variant iets dunner is dan de andere variant. Je kunt je voorstellen dat fillers voor lippen een andere cohesiviteit (dikte) hebben dan fillers voor jukbeenderen. Zo is er voor iedere behandeling een geschikte hyaluronzuur filler. 

Juvéderm wordt geproduceerd door fabrikant Allergan. Zij zijn bijvoorbeeld ook de farmaceut die Botox produceert. 

Waarom doen bekende mensen zo ingewikkeld over fillers?

Injectables is de verzamelnaam van fillers en botulinetoxine behandelingen. In 2005 werden ongeveer 25.000 injectables behandelingen per jaar uitgevoerd. Dit jaar zijn dat plusminus 600.000 injectables behandelingen. Dat betekent dat er een enorme groei is. Waar injectables in de beginjaren exclusief voor BN’ers en high society waren, is dat inmiddels volledig achterhaald. Een zeer brede groep maakt gebruik van injectables. Iedereen heeft daar zijn eigen reden voor; Een storende fronsrimpel, ingevallen wangen, te veel rimpels, te dunne lippen, wallen onder de ogen, migraine of een tandvlees glimlach; het kan allemaal met injectables worden behandeld. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectables en bekende mensen

Onbewust heeft men de gedachte dat natuurlijk mooi oud worden het hoogste goed is. Dat is natuurlijk niet waar. De meeste mensen doen namelijk hun best om er goed uit te zien. Of je nu je wenkbrauwen, haar of nagels laat doen, naar de orthodontist of naar de gym gaat; veel mensen doen dat om er goed uit te zien. Dat geldt zelfs voor het kopen van een net pak of de nieuwste gympen. En dat geldt ook voor cosmetische behandelingen; je doet het om er goed uit te zien. Daar is eigenlijk heel normaal.

Heel veel BN’ers hebben ook jarenlang ten onrechte ontkent dat zij gebruik maken van injectables. Eigenlijk creëren zij daarmee een sprookje. Over het algemeen zien acteurs, fotomodellen, presentatoren of artiesten er natuurlijk goed uit. Ontkenning door BN’ers kan zelfs zorgen voor een minder realistisch zelfbeeld bij consumenten. Zij kunnen zich daardoor minderwaardig voelen. Het zal hen sterken door te weten dat het uiterlijk van bekende mensen ook mede te danken is aan de cosmetisch arts. Dat maakt uiterlijke verschillen verklaarbaar. 

Silvie Meis, met recht toonaangevend

Het feit dat Silvie dankzij een samenwerking met Allergan alle krantenkoppen haalt, zegt eigenlijk voldoende. Zij is een rolmodel en zij doorbreekt taboes. Nu zijn er inmiddels al meerdere bekende mensen die toegeven dat zij gebruik maken van injectables. Zowel mannen als vrouwen. Bijvoorbeeld Fred van Leer (bezocht Van Rosmalen Kliniek), Ronald de Boer, Heleen van Royen e(bezocht Elzen Kliniek) en Halina Reijn. Maar Silvie is de eerste die dankzij deze samenwerking Juvéderm fillers gaat promoten. Dus Silvie ziet er oogverblindend uit én slaat er nog een zakelijk slaatje uit ook!

-----------------------
Vind een behandeling bij jou in de buurt

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Utrecht

Eindhoven
Groningen

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Cosmetisch arts Silvie Meis

Vooralsnog is het onduidelijk door welke cosmetisch arts Silvie Meis zich laat behandelen. Ook niet of zij dat in Duitsland, Nederland of elders laat doen. Wél is zeker dat zij kiest voor een vaardige cosmetisch arts, ze ziet er natuurlijk prachtig uit. Het is aanbevelenswaard om te kiezen voor een arts met veel ervaring. In Nederland is de titel cosmetisch arts KNMG beschermd en voorbehouden aan artsen die aan strenge voorwaarden voldoen. Op deze website kun je alle klinieken en artsen bij jou in de buurt vergelijken.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt