Botox Dreumel

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Dreumel. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Dreumel:

Aantal afspraken in Dreumel in de afgelopen periode
93
Gemiddelde prijs per zone Botox in Dreumel
€ 133,78
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Dreumel
26
Vind een kliniek in de buurt van Dreumel

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Dreumel is gemiddeld € 133,78 per zone. Dit is 4% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 139,86) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Dreumel

In Dreumel kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Dreumel

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Alle Botoxklinieken in Dreumel

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Dreumel worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Dreumel zijn 11 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Dreumel. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Dreumel. Welke cosmetische klinieken in Dreumel worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Dreumel? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 2 cosmetische klinieken in de buurt van Dreumel

Bekijk 2 injectables klinieken in de omgeving van Dreumel. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Dreumel waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Dreumel Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Dreumel, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Dreumel

Beauty Clinic Tiel
4.8
Beauty Clinic Tiel
Tiel
4 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Meest bekende en ervaren arts in Nederland.
Afspraak maken
Onlangs 9x geboekt
Kliniek La Pêche
5
Kliniek La Pêche
Varik
5 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Elusive Tiel
Elusive Tiel
Tiel
5 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Klaver Klinieken
5
Klaver Klinieken
Heesch
14 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Experts in Plastische Chirurgie en Cosmetiek
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt

Veelgestelde vragen in Dreumel

Wat kost een behandeling met Botox in Dreumel?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Dreumel € 133,78. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Dreumel?

Binnen 15 kilometer van Dreumel zijn 11 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Dreumel op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Dreumel?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Dreumel vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Dreumel en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.