Botox Culemborg

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Culemborg op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Culemborg in de afgelopen periode
781
Laagste prijs per zone Botox in Culemborg
€ 79,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Culemborg
€ 139,85
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Culemborg
40
Vergelijk klinieken in de buurt van Culemborg

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 139,85 in de omgeving van Culemborg. Dat is 3% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,42).

Boek je injectables behandeling in Culemborg

Mondzorg Culemborg
Mondzorg Culemborg
Culemborg, De Raaf 13
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
Dokter Isabella Houten
Dokter Isabella Houten
Houten, Lange Schaft 36
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Restylane
Bekijk agenda
 
Dutchinjectables - Huidzorg Houten
Dutchinjectables - Huidzorg Houten
Houten, Prins Bernhardweg 69
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Laurium Klinieken Houten
Laurium Klinieken Houten
Houten, Handboog 6d
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Alle esthetische kennis onder één dak.
Profhilo (2 ML)
Onlangs 11x geboekt
Extended Skin Houten
Extended Skin Houten
Houten, Vlierweg 12A
9 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
VIA Clinic
VIA Clinic
Vianen, Voorstraat 113
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
BeauClinic Nederland
BeauClinic Nederland
Nieuwegein, Wiersedreef 30
11 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Beauty Inn Nieuwegein
Beauty Inn Nieuwegein
Nieuwegein, Symfonielaan 28
13 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Culemborg

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Culemborg. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Culemborg. Bekijk ervaringen bij 40 esthetische praktijken in de buurt van Culemborg.

Vergelijk meningen:

In 2019 bij de kliniek in Zoetermeer een ooglidcorrectie uit laten voeren waar ik nog steeds zeer blij mee ben. Deze keer ben ik langsgegaan voor een botoxbehandeling. De ontvangst, de behandelaar (Drs. Raymond de Zeeuw) en de hygiëne heb ik wederom als zeer prettig ervaren. De volgende afspraak heb ik alweer ingepland.
Erven C. Honkoop
Laurium Klinieken Houten
21 maart 2024 13:01
Prima locatie en parkeergelegenheid, vriendelijk ontvangst met daarna duidelijke informatie. Voor mij was het de eerste keer botox voor mijn fronsrimpels. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord en dr Robin geeft je een fijn en vertrouwd gevoel.

Blij dat ik het daar heb laten doen. Top
25 april 2023 13:01
Al 2 maal geweest voor botox behandeling tegen tandenknarsen, super vriendelijk ontvangen, koffie thee limonade staat altijd klaar, bedrijf ziet er schoon en netjes uit heel verzorgd en modieus! De arts is erg begripvol, en weet goed om te gaan met mijn angst doktoren stelt je op je gemak. Een hele fijne behandeling , en in prijs zeer voordelig! Aanrader!! I... Toon meer »
Al 2 maal geweest voor botox behandeling tegen tandenknarsen, super vriendelijk ontvangen, koffie thee limonade staat altijd klaar, bedrijf ziet er schoon en netjes uit heel verzorgd en modieus! De arts is erg begripvol, en weet goed om te gaan met mijn angst doktoren stelt je op je gemak. Een hele fijne behandeling , en in prijs zeer voordelig! Aanrader!! Ik kom zeker weer! Toon minder »
17 december 2023 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Culemborg

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Culemborg? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Culemborg

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Culemborg. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 17 klinieken binnen 15 km van Culemborg.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 79,00
2 zones€ 150,00
3 zones€ 225,00
Fronsrimpels1 zone€ 79,00
Kraaienpootjes1 zone€ 79,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 79,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 65,00
Baby Botox0,5 zone€ 65,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 300,00

Voor en na foto's Culemborg

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in Culemborg.

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

23 botox artsen in Culemborg

In een straal van 15 km rond Culemborg zijn 23 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Culemborg

Welke 5 klinieken in de omgeving van Culemborg zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Culemborg

Boek een Botox behandeling in Culemborg. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Culemborg. Binnen 15 km rond Culemborg zijn 17klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Culemborg. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Culemborg. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Culemborg.

Populairste behandelingen in Culemborg

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Culemborg v.a € 79,00

De laagste prijs per zone Botox in Culemborg is momenteel € 79,00. In Culemborg kost een zone Botox (gemiddeld bij alle klinieken) € 139,85. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken.

Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Culemborg bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Culemborg

Veel klinieken hebben regelmatig leuke deals en acties. De laagste prijs per zone Botox in Culemborg is momenteel € 79,00. Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Zorg ervoor dat je geen tijdsdruk voelt bij een aanbieding. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Vistabel (Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Culemborg regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Druk daarna op 'Acties' in de filter om alle botox deals in de buurt te vergelijken in Culemborg.

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Culemborg

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Culemborg. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Culemborg

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Culemborg die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Culemborg

Wat zijn de kosten van Botox in Culemborg?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Culemborg?

Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Wat zijn de nadelen van Botox?