Botox Druten

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Druten. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Druten.

Aantal afspraken in Druten in de afgelopen periode
443
Laagste prijs per zone Botox in Druten
€ 80,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Druten
€ 123,56
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Druten
27
Vergelijk prijzen in de buurt van Druten

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Druten is gemiddeld € 123,56 per zone. Dit is 14% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 143,64) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Druten

Private Mediclinic Druten
Private Mediclinic Druten
Druten, Kerkeland 9L
<1 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 240,00
Profiel bekijken
Ultra Skin Clinic
Ultra Skin Clinic
Kesteren, Meester A Datemalaan 24
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Kasmetics Bergharen
Kasmetics Bergharen
Bergharen, Dorpsstraat 37b
5 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
MAX SkinCare
MAX SkinCare
Beneden-Leeuwen, Perzikstraat 21
6 km
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Kasmetics Ewijk
Kasmetics Ewijk
Ewijk, Vordingstraat 2
9 km
Botox zone v.a.
€ 80,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Wageningen
City Clinics Wageningen
Wageningen, Stadsbrink 451
10 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Huidverbetering: Profhilo behandeling van €275 vóór €199😍🥂
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 6x geboekt
Elusive Tiel
Elusive Tiel
Tiel, Grote Ronduit 11
11 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Beauty Clinic Tiel
Beauty Clinic Tiel
Tiel, Sint Agnietenstraat 7
12 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

Botox reviews Druten

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Druten. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 27 praktijken in de omgeving van Druten.

Lees ervaringen:

Ik heb Botox voor mijn ooghoek gekregen en ben blij met het resultaat.
16 november 2023 13:01
Bij Paul van der Lee geweest en zeer goed geholpen met een subtiele en natuurlijke botox behandeling in Veenendaal. Daardoor weer een frisse blik gekregen, erg blij mee.
28 februari 2024 10:10
Migrene! Bijna elke week een aanval. Het had zoveel invloed op mijn dagelijkse leven. Tot dat ik van migrene botox hoorde. Ik dacht ik probeer het gewoon kan geen kwaad. Ik wou dat ik het eerder had gedaan. Zo veel verbetering. Nu bijna geen last meer. Heel af en toe voel ik het opkomen maar dat ik al snel over. Dr Schoemacher en Ilknur bedankt!! Dus mensen... Toon meer »
Migrene! Bijna elke week een aanval. Het had zoveel invloed op mijn dagelijkse leven. Tot dat ik van migrene botox hoorde. Ik dacht ik probeer het gewoon kan geen kwaad. Ik wou dat ik het eerder had gedaan. Zo veel verbetering. Nu bijna geen last meer. Heel af en toe voel ik het opkomen maar dat ik al snel over. Dr Schoemacher en Ilknur bedankt!! Dus mensen als je last hebt van cluster hoofdpijn of migrene. Is het zeker een aanrader… Toon minder »
9 april 2024 08:08
Bekijk meer Botox ervaringen in Druten

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Druten? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Druten

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Druten. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 12 klinieken binnen 15 km van Druten. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 80,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 280,00
Fronsrimpels1 zone€ 80,00
Kraaienpootjes1 zone€ 80,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 80,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 60,00
Baby Botox0,5 zone€ 60,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 360,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Druten kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Druten.

Kraaienpootjes voor en na foto's van Marebrug Cosmetische Kliniek (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Marebrug Cosmetische Kliniek (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers
Kraaienpootjes voor en na foto's van Mijn Botoxdokter (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Mijn Botoxdokter (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Mijn Botoxdokter

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Druten

In de buurt van Druten zijn 15 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Druten

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Druten is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Druten

In de omgeving van Druten zijn 27 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Druten is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Druten zijn 12klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Druten

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Druten zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Druten v.a € 80,00

In Druten kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 123,56. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 80,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Druten

De laagste prijs per zone Botox in Druten is momenteel € 80,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Druten te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Druten.

Vergelijk 6 cosmetische klinieken in de buurt van Druten

Bekijk 6 injectables klinieken in de omgeving van Druten. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Druten goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Druten

Wat kost een behandeling met Botox in Druten?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Druten?

Wat is Botox precies?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?