Botox Gemert

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Gemert. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Gemert in de afgelopen periode
454
Gemiddelde prijs per zone Botox in Gemert
€ 146,56
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Gemert
46
Boek een kliniek in Gemert

De gemiddelde prijs in Gemert voor een Botox behandeling per zone ligt 6% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Gemert

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Gemert

In de omgeving van Gemert zijn 46 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Gemert. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Gemert wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Gemert. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

De 7 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Gemert

Bekijk de top-7 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Gemert:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Gemert berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Gemert

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Gemert die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Gemert

Kliniek
BBO Clinics Gemert
profhilo-logo

BBO Clinics Gemert

4.6
Handelseweg 62, Handel (2 km)
Kliniek opgericht
2016
Prijs botox per zone
v.a. € 100
Prijs filler per ml
v.a. € 199
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Olga Akse

Drs. Olga Akse

BBO Clinics Gemert (2 km) BBO Clinics Swalmen (43 km) Beautysalon Cassiopeia (44 km) BBO Clinics Maastricht (79 km)
Functie
Arts lid van NVCG
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 199
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Private Mediclinic Beek en Donk
profhilo-logo

Private Mediclinic Beek en Donk

Heuvelplein 87, Beek en Donk (5 km)
Kliniek opgericht
2019
Prijs botox per zone
v.a. € 110
Prijs filler per ml
v.a. € 240
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Pishtiwan Kalmet

Drs. Pishtiwan Kalmet

Private Mediclinic Beek en Donk (5 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 110
Prijs filler per ml
v.a. € 240
Profiel bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Gemert

Wat kost een behandeling met Botox in Gemert?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Gemert € 146,56. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Gemert?

In Gemert zijn 46 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Gemert op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Gemert?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Gemert vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Gemert en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.