Botox Gemonde

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Gemonde. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Gemonde

Boekingen binnen 15 km van Gemonde:

Aantal afspraken in Gemonde in de afgelopen periode
644
Gemiddelde prijs per zone Botox in Gemonde
€ 140,15
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Gemonde
87
Bekijk klinieken in de buurt van Gemonde

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 140,15 in de omgeving van Gemonde. Dat is 3% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,47).

Fronsrimpel behandeling in Gemonde

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Gemonde kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Vergelijk Botox klinieken in Gemonde

Vergelijk Botox tarieven en reviews van cosmetische behandelingen in Gemonde. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Gemonde

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Gemonde staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Ivy clinics Den Bosch
Ivy-clinics-logo-1
Wordt nu
bekeken
4.7
Ivy clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch, Vughterstraat 171
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Afspraak maken
Onlangs 28x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Botox arts in Gemonde

In een straal van 15 km rond Gemonde zijn 53 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Gemonde

Welke 5 klinieken in de omgeving van Gemonde zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Gemonde

Boek een Botox behandeling in Gemonde. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Gemonde. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Gemonde. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Gemonde.

Populairste behandelingen in Gemonde

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lipflip
 5. Faceslimming
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Platysma bands
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Gemonde

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Gemonde. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Gemonde

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Gemonde die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Gemonde

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Gemonde. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Gemonde. Bekijk ervaringen bij 87 esthetische praktijken in de buurt van Gemonde.

Vergelijk meningen:

Vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Advies was duidelijk, fijn en eerlijk. Mijn ervaring is dus zeer goed te noemen. Fijn ook om meteen toch de behandeling te starten/proberen (botox). Pas 2de afspraak gehad en door middel van fotos vooraf kon ik verbetering zien van vorige x dus top
Ellen van Daalen
City Clinics Den Bosch
28 juni 2022 15:03
Ik wilde graag een migraine behandeling van Drs. Tom van Eijk en las dat hij ook in Den Bosch in De Clinique aanwezig is. Ideaal qua ligging voor mij, er is parkeergelegenheid en op 5 minuten loopafstand van het station. De sfeer in De Clinique is ontspannen, en je voelt je direct op je gemak. Tom van Eijk neemt de tijd voor je, is absoluut zeer deskundig en... Toon meer »
Ik wilde graag een migraine behandeling van Drs. Tom van Eijk en las dat hij ook in Den Bosch in De Clinique aanwezig is.
Ideaal qua ligging voor mij, er is parkeergelegenheid en op 5 minuten loopafstand van het station.
De sfeer in De Clinique is ontspannen, en je voelt je direct op je gemak.
Tom van Eijk neemt de tijd voor je, is absoluut zeer deskundig en na een paar botox prikjes in mijn fronsrimpel, boven mijn wenkbrauw en in mijn nek, waar veel spanning zit, ben ik na vele omzwervingen in het reguliere en alternatieve circuit eindelijk van mijn dagelijkse hoofdpijn af. Ik heb ook geen migraine aanval daarna meer gehad!
En door de Botox in mijn nekspier, kan ik ook weer normaal mijn hoofd draaien, iets wat ik lange tijd niet ( pijnloos) kon doen.
Ik kan het echt iedereen aanraden, een fijne kliniek en het uitstekend resultaat! Toon minder »
BeautyByBabs
De Clinique Den Bosch
8 april 2013 16:04
Ik kwam eerder bij een grote kliniek in Bilthoven, bekend van de TV. Na een goede ervaring daar met dokter Tom van Eijk en een slechte met een andere arts besloot ik dokter van Eijk te volgen. Deze kliniek is klein en gemoedelijk, maar wel professioneel. Deze prijzen liggen aanmerkelijk lager dan in de kliniek in Bilthoven maar de behandeling is precies hetz... Toon meer »
Ik kwam eerder bij een grote kliniek in Bilthoven, bekend van de TV. Na een goede ervaring daar met dokter Tom van Eijk en een slechte met een andere arts besloot ik dokter van Eijk te volgen. Deze kliniek is klein en gemoedelijk, maar wel professioneel. Deze prijzen liggen aanmerkelijk lager dan in de kliniek in Bilthoven maar de behandeling is precies hetzelfde, fantastisch! Ook dokter Floor Claus werkt hier, dus mijn vriendin die altijd bij haar in Bilthoven kwam gaat voortaan ook naar Den Bosch voor de Botox en Restylane.(en binnenkort een ooglidcorrectie!) Vlak bij het station, dus met openbaar vervoer perfect te doen. Parkeren is ook geen probleem hoor! Toon minder »
jolanda van Leeuwen
De Clinique Den Bosch
22 januari 2013 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Gemonde

Boek je injectables behandeling in Gemonde

EerstelijnKliniek
3.6
EerstelijnKliniek
Sint-Michielsgestel, Schijndelseweg 15
2 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Mackenzie Kliniek
Mackenzie Kliniek
Schijndel, Steeg 6
6 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Gabriella Cosmetics Vught
Gabriella Cosmetics Vught
Vught, Dorpsstraat 52
6 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
ELAN Clinics Helvoirt
ELAN Clinics Helvoirt
Helvoirt, Torenstraat 46a
8 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Gemonde

Wat zijn de kosten van Botox in Gemonde?

De prijs van een zone Botox in Gemonde is gemiddeld € 140,15. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Gemonde.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Gemonde?

In de omgeving van Gemonde zijn 34 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Gemonde en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Gemonde op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Gemonde?

Kies de beste Botox arts in Gemonde op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Gemonde te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.