Botox Den Bosch

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Den Bosch. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Den Bosch:

Aantal afspraken in Den Bosch in de afgelopen periode
419
Gemiddelde prijs per zone Botox in Den Bosch
€ 147,29
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Den Bosch
72
Vind een kliniek in de buurt van Den Bosch

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Den Bosch is gemiddeld € 147,29 per zone. Dit is 5%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 139,81) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Den Bosch

In Den Boschkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Den Bosch

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Den Bosch

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Den Bosch worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Ivy clinics Den Bosch
Ivy-clinics-logo-1
Wordt nu
bekeken
4.6
Ivy clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Afspraak maken
Onlangs 15x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
IET Den Bosch
Sebastiaan Kranenburg botox
Wordt nu
bekeken
IET Den Bosch
's-Hertogenbosch
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met de cosmetisch arts.
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Botox specialist Den Bosch

In de omgeving van Den Bosch werken 46 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Den Bosch

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Den Bosch is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken in Den Bosch

In de omgeving van Den Bosch zijn 72 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Den Bosch is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Den Bosch zijn 26klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Den Bosch. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Den Bosch wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Den Bosch. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Den Bosch

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Den Bosch zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk alle Botox klinieken in Den Bosch. Klik hier.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Wat zijn injectables?

Injectables is de verzamelnaam van fillers en Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. Met Botox kun je mimische rimpels behandelen. Mimische rimpels zijn onder andere voorhoodsrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels. Ook in de omgeving van Den Bosch, zoals in Vlijmen en Vught, zijn klinieken en artsen gevestigd die Botox behandelingen uitvoeren. Lees dit artikel voor tips en de beste klinieken in de omgeving van Den Bosch.

Botox Den Bosch

Botox behandeling Den Bosch

Een Botox behandeling heeft ook vaak een praktische reden. Bijvoorbeeld als je altijd boos kijkt door je fronsrimpel, of wanneer je hoofdpijn krijgt van het omhoog trekken van je wenkbrauwen. Een Botox (BTX) behandeling is 3-4 maanden effectief. Daarna zijn de receptoren hersteld en zullen je mimische rimpels weer verschijnen. In Den Bosch zijn artsen met een verschillende achtergrond actief. Zo zijn sommige artsen opgeleid tot Cosmetisch arts KNMG, maar zijn er ook huisartsen, basisartsen, dermatologen en plastisch chirurgen die in Den Bosch wel eens een Botox behandeling uitvoeren. Voer je locatie in op Injectablesbooking.nl en vergelijk de opleiding van alle artsen bij jou in de buurt.

Botulinetoxine wordt voornamelijk in de medische wereld gebruikt tegen neurologische of urologische aandoeningen. Cosmetisch wordt het met name gezien als een rimpelbehandeling. Na een Botox behandeling heb je ook een ontspannen voorhoofd, dat is een prettige bijkomstigheid. 

Fillers Den Bosch

Met een fillerbehandeling kun je rimpels laten opvullen, maar ook de contour verbeteren. De meest uitgevoerde fillerbehandelingen zijn traangoot fillers, lippen opvullen en rimpels opvullen. Het is raadzaam om voor een behandeling met fillers te kiezen bij een ervaren cosmetisch arts. Een succesvolle cosmetische behandeling luistert nauw. Het is belangrijk dat er naar jouw wensen wordt geluisterd en dat jij al je vragen kunt stellen. Is Den Bosch zijn diverse ervaren cosmetisch artsen. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Den Bosch

De gemiddelde prijs van 1 zone botox is € 139 in Den Bosch. Dit ligt gelijk aan de gemiddelde prijs in Nederland. Het loont de moeite om de klinieken te vergelijken op prijs en kwaliteit. 

Het is raadzaam om de prijzen van BTX behandelingen te vergelijken. De verschillen zijn namelijk groot. Het is wel raadzaam om te kiezen voor een cosmetisch arts die ervaring heeft met injectables. Zeker bij een cosmetische behandeling luistert iedere millimeter natuurlijk nauw.

Injectables Den Bosch

Inwoners van Den Bosch hechten waarde aan hun uiterlijke verzorging. Er zijn veel verschillende klinieken. Zowel goedkope als duurdere cosmetische klinieken. De prijsverschillen van de Botox behandelingen in Den Bosch zijn te verklaren door de locatie, de ervaring van de arts en de reputatie van de kliniek. Belangrijkste is waarbij jij je goed voelt. De prijs van één zone Botox varieert tussen de € 90 en € 200 bij de diverse klinieken. Belangrijk is dat jij het gevoel hebt dat de cosmetisch arts jouw wensen begrijpt. Daarnaast is het wenselijk dat hij/zij werkt met één van de drie A-merk botulinetoxines; Botox, Azzalure/Dysport of Bocouture.

Botox Den Bosch

Botox Den Bosch ervaringen

Lees de reviews van alle Botox klinieken in Den Bosch. Voer je locatie in en vergelijk de ervaringen van consumenten bij de klinieken in de omgeving van Den Bosch.

Cosmetische kliniek Den Bosch

In Nederland worden in 2020 meer dan 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd. Waarvan 400.000 botulinetoxine behandelingen. Indien Den Bosch representatief is voor de rest van Nederland, betekent dit dat er in Den Bosch meer dan 5000 injectables behandeling per jaar worden uitgevoerd. Gerenommeerde klinieken als ATS kliniek Vlijmen, DermaClinic en De Clinique in Den Bosch. Boschenaren hechten waarde aan een mooi uiterlijk! Veel mensen gaan op zoek naar de beste Botox kliniek. Klik hier voor meer informatie.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Afspraak maken Botox Den Bosch

Wil jij een vrijblijvend consult voor een Botox of fillerbehandeling in de buurt van Den Bosch? Voer je locatie in en vind direct alle klinieken en artsen bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek jouw Botox behandeling Den Bosch.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Den Bosch

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Den Bosch. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Den Bosch waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Den Bosch Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Den Bosch, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in

DermaClinic Den Bosch
4
DermaClinic Den Bosch
's-Hertogenbosch
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Wordt nu
bekeken
IET Den Bosch
IET Den Bosch
's-Hertogenbosch
<1 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met de cosmetisch arts.
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
De Clinique Den Bosch
5
De Clinique Den Bosch
's-Hertogenbosch
<1 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Clinic63 Den Bosch
4.4
Clinic63 Den Bosch
's-Hertogenbosch
<1 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Deskundigheid, veiligheid en realisatie van uw wensen.
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 9x geboekt

Veelgestelde vragen in Den Bosch

Wat kost een behandeling met Botox in Den Bosch?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Den Bosch € 147,29. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Den Bosch?

Binnen 15 kilometer van Den Bosch zijn 26 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Den Bosch op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Den Bosch?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Den Bosch vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Den Bosch en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.