Botox Den Bosch

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Den Bosch. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Den Bosch in de afgelopen periode
260
Gemiddelde prijs per zone Botox in Den Bosch
€ 151,35
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Den Bosch
70
Boek een kliniek in Den Bosch

De gemiddelde prijs in Den Bosch voor een Botox behandeling ligt 7% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 141,50).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Den Bosch

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Den Bosch

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Den Bosch worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Kliniek
Ivy clinics Den Bosch
Ivy-clinics-logo-1

Ivy clinics Den Bosch

Vughterstraat 171, 's-Hertogenbosch
5
Behandelingen per jaar
8000
Kliniek opgericht
2008

MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Den Bosch

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Den Bosch is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Den Bosch

In de omgeving van Den Bosch zijn 70 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Den Bosch. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Den Bosch wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Den Bosch. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Vergelijk alle Botox klinieken in Den Bosch. Klik hier.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Wat zijn injectables?

Injectables is de verzamelnaam van fillers en Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. Met Botox kun je mimische rimpels behandelen. Mimische rimpels zijn onder andere voorhoodsrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels. Ook in de omgeving van Den Bosch, zoals in Vlijmen en Vught, zijn klinieken en artsen gevestigd die Botox behandelingen uitvoeren. Lees dit artikel voor tips en de beste klinieken in de omgeving van Den Bosch.

Botox Den Bosch

Botox behandeling Den Bosch

Een Botox behandeling heeft ook vaak een praktische reden. Bijvoorbeeld als je altijd boos kijkt door je fronsrimpel, of wanneer je hoofdpijn krijgt van het omhoog trekken van je wenkbrauwen. Een Botox (BTX) behandeling is 3-4 maanden effectief. Daarna zijn de receptoren hersteld en zullen je mimische rimpels weer verschijnen. In Den Bosch zijn artsen met een verschillende achtergrond actief. Zo zijn sommige artsen opgeleid tot Cosmetisch arts KNMG, maar zijn er ook huisartsen, basisartsen, dermatologen en plastisch chirurgen die in Den Bosch wel eens een Botox behandeling uitvoeren. Voer je locatie in op Injectablesbooking.nl en vergelijk de opleiding van alle artsen bij jou in de buurt.

Botulinetoxine wordt voornamelijk in de medische wereld gebruikt tegen neurologische of urologische aandoeningen. Cosmetisch wordt het met name gezien als een rimpelbehandeling. Na een Botox behandeling heb je ook een ontspannen voorhoofd, dat is een prettige bijkomstigheid. 

Fillers Den Bosch

Met een fillerbehandeling kun je rimpels laten opvullen, maar ook de contour verbeteren. De meest uitgevoerde fillerbehandelingen zijn traangoot fillers, lippen opvullen en rimpels opvullen. Het is raadzaam om voor een behandeling met fillers te kiezen bij een ervaren cosmetisch arts. Een succesvolle cosmetische behandeling luistert nauw. Het is belangrijk dat er naar jouw wensen wordt geluisterd en dat jij al je vragen kunt stellen. Is Den Bosch zijn diverse ervaren cosmetisch artsen. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Den Bosch

De gemiddelde prijs van 1 zone botox is € 139 in Den Bosch. Dit ligt gelijk aan de gemiddelde prijs in Nederland. Het loont de moeite om de klinieken te vergelijken op prijs en kwaliteit. 

Het is raadzaam om de prijzen van BTX behandelingen te vergelijken. De verschillen zijn namelijk groot. Het is wel raadzaam om te kiezen voor een cosmetisch arts die ervaring heeft met injectables. Zeker bij een cosmetische behandeling luistert iedere millimeter natuurlijk nauw.

Injectables Den Bosch

Inwoners van Den Bosch hechten waarde aan hun uiterlijke verzorging. Er zijn veel verschillende klinieken. Zowel goedkope als duurdere cosmetische klinieken. De prijsverschillen van de Botox behandelingen in Den Bosch zijn te verklaren door de locatie, de ervaring van de arts en de reputatie van de kliniek. Belangrijkste is waarbij jij je goed voelt. De prijs van één zone Botox varieert tussen de € 90 en € 200 bij de diverse klinieken. Belangrijk is dat jij het gevoel hebt dat de cosmetisch arts jouw wensen begrijpt. Daarnaast is het wenselijk dat hij/zij werkt met één van de drie A-merk botulinetoxines; Botox, Azzalure/Dysport of Bocouture.

Botox Den Bosch

Botox Den Bosch ervaringen

Lees de reviews van alle Botox klinieken in Den Bosch. Voer je locatie in en vergelijk de ervaringen van consumenten bij de klinieken in de omgeving van Den Bosch.

Cosmetische kliniek Den Bosch

In Nederland worden in 2020 meer dan 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd. Waarvan 400.000 botulinetoxine behandelingen. Indien Den Bosch representatief is voor de rest van Nederland, betekent dit dat er in Den Bosch meer dan 5000 injectables behandeling per jaar worden uitgevoerd. Gerenommeerde klinieken als ATS kliniek Vlijmen, DermaClinic en De Clinique in Den Bosch. Boschenaren hechten waarde aan een mooi uiterlijk! Veel mensen gaan op zoek naar de beste Botox kliniek. Klik hier voor meer informatie.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Afspraak maken Botox Den Bosch

Wil jij een vrijblijvend consult voor een Botox of fillerbehandeling in de buurt van Den Bosch? Voer je locatie in en vind direct alle klinieken en artsen bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek jouw Botox behandeling Den Bosch.

De 8 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Den Bosch

Bekijk de top-8 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Den Bosch:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Den Bosch berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Den Bosch

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Den Bosch die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in

Kliniek
Dermaclinic botox
Belotero logo

DermaClinic Den Bosch

5
Stationsweg 12, 's-Hertogenbosch (<1 km)
Behandelingen per jaar
15000
Kliniek opgericht
2007
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 475
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Anke Hoogers - Leufkens

Drs. Anke Hoogers - Leufkens

DermaClinic Den Bosch (<1 km) DermaClinic Tilburg (21 km) Exclusief Skinstore & Salon (44 km) DermaClinic Arnhem (53 km)
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Ervaring
5 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 425
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
De Clinique Den Bosch
profhilo-logo

De Clinique Den Bosch

5
Luijbenstraat 3, 's-Hertogenbosch (<1 km)
Kliniek opgericht
2005
Prijs botox per zone
v.a. € 160
Prijs filler per ml
v.a. € 425
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Rogier Holtz

Drs. Rogier Holtz

De Clinique Den Bosch (<1 km) CLAUSHOLTZ aesthetics | Willemsparkweg (80 km)
Functie
Arts
Ervaring
7 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 160
Prijs filler per ml
v.a. € 425
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Den Bosch

Wat kost een behandeling met Botox in Den Bosch?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Den Bosch € 151,35. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Den Bosch?

In Den Bosch zijn 70 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Den Bosch op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Den Bosch?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Den Bosch vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Den Bosch en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.