Botox Halsteren

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Halsteren. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Halsteren:

Aantal afspraken in Halsteren in de afgelopen periode
83
Gemiddelde prijs per zone Botox in Halsteren
€ 165,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Halsteren
19
Vind een kliniek in de buurt van Halsteren

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Halsteren is gemiddeld € 165,00 per zone. Dit is 18%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 139,86) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Halsteren

In Halsterenkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Halsteren

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Alle Botoxklinieken in Halsteren

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Halsteren worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Halsteren zijn 9 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Halsteren. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Halsteren. Welke cosmetische klinieken in Halsteren worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Halsteren? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 4 cosmetische klinieken in de buurt van Halsteren

Bekijk 4 injectables klinieken in de omgeving van Halsteren. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Halsteren waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Halsteren Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Halsteren, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Halsteren

dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom
4.8
dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom
Bergen op Zoom
4 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Huisartsenpraktijk van der Sluiszen
4.4
Huisartsenpraktijk van der Sluiszen
Bergen op Zoom
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Medical Beauty Center
5
Medical Beauty Center
Hoogerheide
12 km
Botox zone v.a.
€ 0,00
Filler per ml v.a.
€ 0,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Plastische Chirurgie Roosendaal
Plastische Chirurgie Roosendaal
Roosendaal
12 km
Botox zone v.a.
€ 250,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 9x geboekt

Veelgestelde vragen in Halsteren

Wat kost een behandeling met Botox in Halsteren?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Halsteren € 165,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Halsteren?

Binnen 15 kilometer van Halsteren zijn 9 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Halsteren op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Halsteren?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Halsteren vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Halsteren en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.