Botox Bergen op Zoom

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Bergen op Zoom. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Bergen op Zoom in de afgelopen periode
63
Gemiddelde prijs per zone Botox in Bergen op Zoom
€ 149,78
Aantal artsen en klinieken binnen 25 km van Bergen op Zoom
24
Boek een kliniek in Bergen op Zoom

De gemiddelde prijs in Bergen op Zoom voor een Botox behandeling per zone ligt 4% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,38).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Bergen op Zoom

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Bergen op Zoom

Bij welke 2 cosmetische klinieken in de buurt van Bergen op Zoom is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Bergen op Zoom

In de omgeving van Bergen op Zoom zijn 24 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Bergen op Zoom. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Bergen op Zoom wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Bergen op Zoom. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Plan een Botox behandeling in de omgeving van Bergen op Zoom. Vul je locatie in en maak direct een afspraak bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een stad in het Westen van Noord Brabant aan het Markiezaatsmeer. Er wonen meer dan 65.000 inwoners in Bergen op Zoom. In Bergen op Zoom zijn gemiddeld minder cosmetische klinieken per hoofd van de bevolking dan elders in Nederland. In Nederland worden jaarlijks ruim 600.000 cosmetische behandelingen met botulinetoxine of fillers uitgevoerd. Waar kun je voor een cosmetische behandeling bij jou in de buurt terecht? Lees dit artikel voor alle informatie over Botox en filler behandelingen in Bergen op Zoom.

Botox Bergen op Zoom

Botox kliniek Bergen op Zoom

In een straal van 15 kilometer om Bergen op Zoom zijn er 16 artsen en locaties waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. In Amsterdam zijn er bijvoorbeeld meer dan 250 artsen en klinieken gevestigd in een straal van 15 kilometer. 
Bekende klinieken in de omgeving van Bergen op Zoom:
ABC Clinic Breda
Plastische Chirurgie Bergen op Zoom
Dermateam Bergen op Zoom
Medical Beauty Center Hoogerheide

Rimpelbehandeling Bergen op Zoom

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. Botulinetoxine zorgt ervoor dat voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels 12-16 weken niet zichtbaar zijn. Ook helpt botulinetoxine tegen zweetoksels en soms tegen migraine. Bij een fillerbehandeling wordt de slapper wordende huid opgevuld. Een filler is gemiddeld 6-15 maanden effectief. Populaire fillerbehandelingen zijn lipfillers, kinfillers, traangoot fillers (tegen donkere kringen) en om rimpels op te vullen. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox arts Bergen op Zoom

Een cosmetische behandeling met injectables moet worden uitgevoerd door een BIG geregistreerde medische professional. Denk hierbij aan een arts of verpleegkundig specialist (physician assistent). De reden dat een medische professional deze behandeling dient uit te voeren heeft twee redenen. Allereerst voor de veiligheid. Wanneer er kennis is van de anatomie worden er niet per ongeluk bloedvaten of zenuwen geraakt. Daarnaast is het cosmetische resultaat belangrijk. Dankzij kennis van de anatomie kunnen de injectables op de juiste plek worden geïnjecteerd. Het is raadzaam om zorgvuldig een kliniek of arts te kiezen, dit kan eenvoudig via deze link. 
Lees hier een artikel over de Botox tarieven.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Lippen opvullen Bergen op Zoom

Sinds ruim 20 jaar worden lippen opgevuld als cosmetische behandeling. Naarmate wij ouder worden neemt het volume van onze lippen namelijk af. Veel mensen vinden het fijn om het lipvolume van weleer terug te krijgen. Daarnaast is het een schoonheidsideaal onder twintigers. Sinds Kyle Jenner in 2015 in haar socials deelde dat zij gebruik maakt van fillers, heeft de populariteit een enorme vlucht genomen. Lees hier alles over lippen opvullen.

De 4 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Bergen op Zoom

Bekijk de top-4 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Bergen op Zoom:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Bergen op Zoom berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Bergen op Zoom

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Bergen op Zoom die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Bergen op Zoom

Kliniek
dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom

dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom

4.8
Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom (<1 km)
Kliniek opgericht
2014
Prijs botox per zone
v.a. € 190
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Dick van Gerwen

Dr. Dick van Gerwen

dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom (<1 km)
Functie
Dermatoloog
Prijs botox per zone
v.a. € 190
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Profiel bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Bergen op Zoom

Wat kost een behandeling met Botox in Bergen op Zoom?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Bergen op Zoom € 149,78. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Bergen op Zoom?

In Bergen op Zoom zijn 24 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Bergen op Zoom op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Bergen op Zoom?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Bergen op Zoom vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Bergen op Zoom en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.