Botox Roosendaal

Op zoek naar een goede kliniek voor een botox behandeling? Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Roosendaal. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Roosendaal:

Aantal afspraken in Roosendaal in de afgelopen periode
227
Gemiddelde prijs per zone Botox in Roosendaal
€ 156,09
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Roosendaal
29
Vind een botox kliniek in de buurt van Roose...

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Roosendaal is gemiddeld € 156,09 per zone. Dit is 11%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 141,22) Botox prijs.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Roosendaal

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Roosendaal

In de omgeving van Roosendaal werken 15 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Roosendaal

Bij de volgende 3 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Roosendaal is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Roosendaal

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Roosendaal worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Roosendaal zijn 14 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Roosendaal

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Roosendaal zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Roosendaal

In Roosendaal kost één zone Botox ongeveer  € 156,09. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Roosendaal. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Roosendaal.

Botox aanbiedingen in Roosendaal

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Roosendaal te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Roosendaal hier.

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Roosendaal?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk alle klinieken voor een Botox behandeling in Roosendaal. Klik hier

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Roosendaal

Roosendaal is een stad in de provincie Noord-Brabant. Door zijn ligging aan de spoorlijn Rotterdam – Antwerpen vervulde Roosendaal een belangrijke internationale logistieke functie. In een straal van 15 kilometers van Roosendaal vindt u meer dan 25 klinieken en artsen die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters. Waarom zijn cosmetische behandelingen populair in Roosendaal? Hoe vind je de beste kliniek? In dit artikel lees je alle relevante informatie over Botox Roosendaal.

Botox Roosendaal

Botox kliniek Roosendaal

Roosendaal moet je niet verwarren met Rozendaal.Rozendaal ligt bij Arnhem, bijna 150 kilometer verder.In Roosendaal (Brabant) kun je terecht bij klinieken en schoonheidssalons voor botulinetoxine. Wat is botulinetoxine? Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Bocouture en Azzalure.  Botuline wordt als rimpelbehandeling met name toegepast om fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te verwijderen.

Onder andere de volgende cosmetische klinieken zijn gevestigd in Roosendaal:
dermaTeam Huid en Laser Roosendaal
Plastische Chirurgie Roosendaal
ABC Clinic Breda
Schoonheidsinstituut Marlotte
Huisartsenpraktijk van der Sluiszen

Botox kosten Roosendaal

De Botox kosten in Roosendaal variëren tussen de €99  en €200. Dit prijsverschil is fors, maar heeft wel een reden. Er zijn namelijk verschillende merken botulinetoxine, zoals Botox, Azzalure en Bocouture. Het ene merk is duurder dan het andere merk. Daarnaast heeft de ene arts meer ervaring dan de andere arts. Het is aan te raden om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Roosendaal

Lipfillers worden al meer dan 20 jaar als cosmetische behandeling uitgevoerd. Zowel 20-ers als 40-ers laten hun lippen opvullen. 20-ers laten dit vaak doen omdat zij mooie gevulde lippen wensen. 40-ers laten het doen omdat hun lipvolume wat afneemt. Zij willen het volume van weleer weer terug. Het volume van lippen neemt namelijk af naarmate we ouder worden. Door lipfillers worden ook rimpels bij de mond vaak minder zichtbaar. Er zijn een aantal ervaren en vaardige cosmetisch artsen die gespecialiseerd zijn in lipfillers Roosendaal. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt door jouw adres in te voeren in de zoekbalk.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Injectables Roosendaal

In Roosendaal kun je dus terecht voor botulinetoxine én voor fillerbehandelingen. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Lipfillers zijn dan ook een populaire behandeling in Roosendaal. Met lipfillers kun je de lippen subtiel opvullen of accentueren. Het doel is ‘natuurlijke' en mooie lippen. Daarnaast is er veel vraag naar de behandeling van wallen onder de ogen (vermoeide blik)

Afspraak maken Botox Roosendaal

Via Injectablesbooking.nl kun je een vrijblijvend consult plannen bij één van de klinieken in Roosendaal. Het is belangrijk dat jij na dat consult een goed gevoel hebt bij de kliniek en arts. Vul je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen die Botox behandelingen in Roosendaal toepassen!

Boek je cosmetische behandeling in Roosendaal via Injectablesbooking.nl.

Vergelijk 6 cosmetische klinieken in de buurt van Roosendaal

Bekijk 6 injectables klinieken in de omgeving van Roosendaal. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Roosendaal waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Roosendaal Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Roosendaal, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Boek je injectables behandeling in Roosendaal

Plastische Chirurgie Roosendaal
Plastische Chirurgie Roosendaal
Roosendaal, Boerhaavelaan 25
1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Kliniek Anna Sint Willebrord
Kliniek Anna Sint Willebrord
Sint Willebrord, Krommestraat 48
10 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 
Huisartsenpraktijk van der Sluiszen
4.4
Huisartsenpraktijk van der Sluiszen
Bergen op Zoom, Rooseveltlaan 192
12 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
City Clinics Bergen op Zoom
City Clinics Bergen op Zoom
Bergen op Zoom, Dahliastraat 92
12 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Roosendaal

Wat kost een behandeling met Botox in Roosendaal?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Roosendaal € 156,09. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Roosendaal?

Binnen 15 kilometer van Roosendaal zijn 14 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Roosendaal op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox