Botox Roosendaal

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Roosendaal. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Roosendaal:

Aantal afspraken in Roosendaal in de afgelopen periode
87
Gemiddelde prijs per zone Botox in Roosendaal
€ 148,67
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Roosendaal
25
Vind een kliniek in de buurt van Roosendaal

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Roosendaal is gemiddeld € 148,67 per zone. Dit is 6%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 139,97) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Roosendaal

In Roosendaalkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Roosendaal

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Roosendaal

In de omgeving van Roosendaal werken 13 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Roosendaal

Bij de volgende 2 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Roosendaal is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Roosendaal

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Roosendaal worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Roosendaal zijn 12 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Roosendaal. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Roosendaal. Welke cosmetische klinieken in Roosendaal worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Roosendaal? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk alle klinieken voor een Botox behandeling in Roosendaal. Klik hier

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Roosendaal

Roosendaal is een stad in de provincie Noord-Brabant. Door zijn ligging aan de spoorlijn Rotterdam – Antwerpen vervulde Roosendaal een belangrijke internationale logistieke functie. In een straal van 15 kilometers van Roosendaal vindt u meer dan 25 klinieken en artsen die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters. Waarom zijn cosmetische behandelingen populair in Roosendaal? Hoe vind je de beste kliniek? In dit artikel lees je alle relevante informatie over Botox Roosendaal.

Botox Roosendaal

Botox kliniek Roosendaal

Roosendaal moet je niet verwarren met Rozendaal.Rozendaal ligt bij Arnhem, bijna 150 kilometer verder.In Roosendaal (Brabant) kun je terecht bij klinieken en schoonheidssalons voor botulinetoxine. Wat is botulinetoxine? Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Bocouture en Azzalure.  Botuline wordt als rimpelbehandeling met name toegepast om fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te verwijderen.

Onder andere de volgende cosmetische klinieken zijn gevestigd in Roosendaal:
dermaTeam Huid en Laser Roosendaal
Plastische Chirurgie Roosendaal
ABC Clinic Breda
Schoonheidsinstituut Marlotte
Huisartsenpraktijk van der Sluiszen

Botox kosten Roosendaal

De Botox kosten in Roosendaal variëren tussen de €99  en €200. Dit prijsverschil is fors, maar heeft wel een reden. Er zijn namelijk verschillende merken botulinetoxine, zoals Botox, Azzalure en Bocouture. Het ene merk is duurder dan het andere merk. Daarnaast heeft de ene arts meer ervaring dan de andere arts. Het is aan te raden om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Roosendaal

Lipfillers worden al meer dan 20 jaar als cosmetische behandeling uitgevoerd. Zowel 20-ers als 40-ers laten hun lippen opvullen. 20-ers laten dit vaak doen omdat zij mooie gevulde lippen wensen. 40-ers laten het doen omdat hun lipvolume wat afneemt. Zij willen het volume van weleer weer terug. Het volume van lippen neemt namelijk af naarmate we ouder worden. Door lipfillers worden ook rimpels bij de mond vaak minder zichtbaar. Er zijn een aantal ervaren en vaardige cosmetisch artsen die gespecialiseerd zijn in lipfillers Roosendaal. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt door jouw adres in te voeren in de zoekbalk.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Injectables Roosendaal

In Roosendaal kun je dus terecht voor botulinetoxine én voor fillerbehandelingen. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Lipfillers zijn dan ook een populaire behandeling in Roosendaal. Met lipfillers kun je de lippen subtiel opvullen of accentueren. Het doel is ‘natuurlijke' en mooie lippen. Daarnaast is er veel vraag naar de behandeling van wallen onder de ogen (vermoeide blik)

Afspraak maken Botox Roosendaal

Via Injectablesbooking.nl kun je een vrijblijvend consult plannen bij één van de klinieken in Roosendaal. Het is belangrijk dat jij na dat consult een goed gevoel hebt bij de kliniek en arts. Vul je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen die Botox behandelingen in Roosendaal toepassen!

Boek je cosmetische behandeling in Roosendaal via Injectablesbooking.nl.

Vergelijk 5 cosmetische klinieken in de buurt van Roosendaal

Bekijk 5 injectables klinieken in de omgeving van Roosendaal. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Roosendaal waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Roosendaal Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Roosendaal, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Roosendaal

Kliniek
Plastische Chirurgie Roosendaal

Plastische Chirurgie Roosendaal

Boerhaavelaan 25, Roosendaal (1 km)
Kliniek opgericht
2015
Prijs botox per zone
v.a. € 250
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Iris Debats

Dr. Iris Debats

Plastische Chirurgie Roosendaal (1 km) Plastische Chirurgie Bergen op Zoom (11 km) Art de Jeunesse (115 km)
Functie
Plastisch Chirurg
Prijs botox per zone
v.a. € 250
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Paul Wijffels

Drs. Paul Wijffels

City Health (1 km) Beauty Studio Marlies (32 km) Bergen Cosmetics (128 km) Sanaderm (131 km)
+ 2 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
17 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 200
Prijs filler per ml
v.a. € 500
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Roosendaal

Wat kost een behandeling met Botox in Roosendaal?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Roosendaal € 148,67. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Roosendaal?

Binnen 15 kilometer van Roosendaal zijn 12 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Roosendaal op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Roosendaal?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Roosendaal vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Roosendaal en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.