Botox Steenbergen

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Steenbergen. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Steenbergen in de afgelopen periode
61
Gemiddelde prijs per zone Botox in Steenbergen
€ 169,71
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Steenbergen
18
Vergelijk klinieken in Steenbergen

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Steenbergen 9% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Vergelijk Botox klinieken in Steenbergen

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Steenbergen. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Steenbergen

Boek een Botox behandeling in Steenbergen. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Steenbergen. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Steenbergen. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Steenbergen.

Top 2 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Steenbergen

Dit is de top-2 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Steenbergen in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Steenbergen is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Steenbergen

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Steenbergen die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Steenbergen

Kliniek
dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom

dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom

4.8
Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom (10 km)
Kliniek opgericht
2014
Prijs botox per zone
v.a. € 190
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Dick van Gerwen

Dr. Dick van Gerwen

dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom (10 km)
Functie
Dermatoloog
Prijs botox per zone
v.a. € 190
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Profiel bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Steenbergen

Wat zijn de kosten van Botox in Steenbergen?

De prijs van een zone Botox in Steenbergen is gemiddeld € 169,71. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Steenbergen.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Steenbergen?

In de omgeving van Steenbergen zijn 18 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Steenbergen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Steenbergen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Steenbergen?

Kies de beste Botox arts in Steenbergen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Steenbergen te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.