Botox Heinkenszand

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Heinkenszand. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Heinkenszand:

Aantal afspraken in Heinkenszand in de afgelopen periode
246
Gemiddelde prijs per zone Botox in Heinkenszand
€ 137,66
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Heinkenszand
25
Vind een kliniek in de buurt van Heinkenszan...

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Heinkenszand is gemiddeld € 137,66 per zone. Dit is 5% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,47) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Heinkenszand

In Heinkenszand kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Heinkenszand

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Heinkenszand

In de omgeving van Heinkenszand werken 17 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Heinkenszand

Bij de volgende 2 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Heinkenszand is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Heinkenszand

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Heinkenszand worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Heinkenszand zijn 8 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Heinkenszand. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Heinkenszand. Welke cosmetische klinieken in Heinkenszand worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Heinkenszand? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 6 cosmetische klinieken in de buurt van Heinkenszand

Bekijk 6 injectables klinieken in de omgeving van Heinkenszand. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Heinkenszand waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Heinkenszand Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Heinkenszand, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Boek je injectables behandeling in Heinkenszand

MedCentric Goes
4.7
MedCentric Goes
Goes, Piet Heinstraat 41
6 km
Botox zone v.a.
€ 230,30
Filler per ml v.a.
€ 494,95
Profiel bekijken
Medic Cosmetic Clinics Goes
Medic Cosmetic Clinics Goes
Goes, Lange Vorststraat 51
6 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Filler Cottage Goes
Filler Cottage Goes
Goes, Van Dusseldorpstraat 2
6 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 305,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
dermaTeam Cosmetic Goes
4.8
dermaTeam Cosmetic Goes
Goes, Beatrixlaan 20
7 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Heinkenszand

Wat kost een behandeling met Botox in Heinkenszand?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Heinkenszand € 137,66. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Heinkenszand?

Binnen 15 kilometer van Heinkenszand zijn 8 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Heinkenszand op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Heinkenszand?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Heinkenszand vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Heinkenszand en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.