Botox Hoek

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Hoek op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Hoek in de afgelopen periode
392
Laagste prijs per zone Botox in Hoek
€ 105,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hoek
€ 158,75
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hoek
15
Vergelijk klinieken in de buurt van Hoek

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Hoek 11% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 143,64).

Boek je injectables behandeling in Hoek

FEY Clinic Terneuzen
FEY Clinic Terneuzen
Terneuzen, Alvarezlaan 21
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
Huid en laserkliniek Zeeland Terneuzen
Huid en laserkliniek Zeeland Terneuzen
Terneuzen, Communicatielaan 23
5 km
Botox zone v.a.
€ 105,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
Aysh Clinic
Aysh Clinic
Terneuzen, Vlietstraat 17
5 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Stylage
Bekijk agenda
 
MedCentric Terneuzen
MedCentric Terneuzen
Terneuzen, Wielingenlaan 2
6 km
Botox zone v.a.
€ 230,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Dream Fillers
Dream Fillers
Geleen, Rijksweg Zuid 117
148 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 260,00
Profiel bekijken
Dream Fillers maakt al je esthetische dromen waar!
BeloteroRadiesse (1,5 ML)Stylage
Onlangs 24x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
158 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 14x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Natural Beauty Kliniek
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
83 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
MH Kliniek Rijswijk
MH Kliniek Rijswijk
Rijswijk, Broekmolenweg 20
89 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 3x geboekt

Botox reviews Hoek

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Hoek. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Hoek. Bekijk ervaringen bij 15 esthetische praktijken in de buurt van Hoek.

Vergelijk meningen:

Alhoewel ik op mijn leeftijd(63 jaar)niet echt veel rimpels heb,twijfelde ik om naar dr heidi maertens te gaan.Daar kreeg ik deskundige en vriendelijke uitleg en besloot ik botox frons en voorhoofd te laten doen.De behandeling was vlot en vrijwel pijnloos.Wat was ik blij toen mijn vriendin vond dat er iets was veranderd aan mij en dat ik een frisse en jeugdi... Toon meer »
Alhoewel ik op mijn leeftijd(63 jaar)niet echt veel rimpels heb,twijfelde ik om naar dr heidi maertens te gaan.Daar kreeg ik deskundige en vriendelijke uitleg en besloot ik botox frons en voorhoofd te laten doen.De behandeling was vlot en vrijwel pijnloos.Wat was ik blij toen mijn vriendin vond dat er iets was veranderd aan mij en dat ik een frisse en jeugdige uitstraling had.Ik zou iedereen deze zelfzorg onder zo een deskundige begeleiding aanraden.Ik ga zeker terug Toon minder »
17 januari 2024 08:08
Waw, een heel andere ervaring dan ik gewend was. Heel vriendelijke dame aan de balie die mij ook koffie aanbood. De dokter legde mij alles geduldig uit over de botoxbehandeling. De prikjes werden trouwens afgemeten, ben ik ook niet gewoon. We zijn amper 2 dagen verder en ik zie nu al het resultaat. Voor dat geld maar? Ik kom sowieso terug.
Marijke “Lieveke” Deloof
Faceland Gent
4 november 2023 08:08
Bekijk meer Botox ervaringen in Hoek

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hoek? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Hoek

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Hoek. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 5 klinieken binnen 15 km van Hoek.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 105,00
2 zones€ 225,00
3 zones€ 300,00
Fronsrimpels1 zone€ 105,00
Kraaienpootjes1 zone€ 105,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 105,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 95,00
Baby Botox0,5 zone€ 95,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 500,00

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

10 botox artsen in Hoek

In een straal van 15 km rond Hoek zijn 10 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Hoek

Welke 5 klinieken in de omgeving van Hoek zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Hoek

Boek een Botox behandeling in Hoek. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Hoek. Binnen 15 km rond Hoek zijn 5klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Hoek. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Hoek. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Hoek.

Populairste behandelingen in Hoek

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Hoek v.a € 105,00

De laagste prijs per zone Botox in Hoek is momenteel € 105,00. In Hoek kost een zone Botox (gemiddeld bij alle klinieken) € 158,75. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken.

Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Hoek bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Hoek

Veel klinieken hebben regelmatig leuke deals en acties. De laagste prijs per zone Botox in Hoek is momenteel € 105,00. Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Zorg ervoor dat je geen tijdsdruk voelt bij een aanbieding. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Vistabel (Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Hoek regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Druk daarna op 'Acties' in de filter om alle botox deals in de buurt te vergelijken in Hoek.

Bekijk 4 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Hoek

Dit zijn 4 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Hoek. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Hoek

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Hoek die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Hoek

Wat zijn de kosten van Botox in Hoek?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Hoek?

Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Wat zijn de nadelen van Botox?

Andere steden in de buurt