Botox Middelburg

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Middelburg. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Middelburg.

Aantal afspraken in Middelburg in de afgelopen periode
425
Laagste prijs per zone Botox in Middelburg
€ 100,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Middelburg
€ 128,75
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Middelburg
14
Vergelijk prijzen in de buurt van Middelburg

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Middelburg is gemiddeld € 128,75 per zone. Dit is 10% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 143,63) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in

Huid en Laserkliniek Zeeland Middelburg
Huid en Laserkliniek Zeeland Middelburg
Middelburg, Gortstraat 50
<1 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
 
dermaTeam Cosmetic Middelburg
dermaTeam Cosmetic Middelburg
Middelburg, Park Veldzigt 67
<1 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Stylage
Bekijk agenda
 
FEY Clinic
FEY Clinic
Middelburg, Bluesroute 130
3 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
Mooi&zo
Mooi&zo
Zoutelande, Ooststraat 19
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
149 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 16x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Natural Beauty Kliniek
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
77 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
MH Kliniek Rijswijk
MH Kliniek Rijswijk
Rijswijk, Broekmolenweg 20
78 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 4x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Den Haag
SkinSurgery Clinics Den Haag
Den Haag, Laan van Meerdervoort 677
78 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 19x geboekt

Vergelijk de prijzen in 2024 in Middelburg

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Middelburg. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 7 klinieken binnen 15 km van Middelburg. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 100,00
2 zones€ 200,00
3 zones€ 290,00
Fronsrimpels1 zone€ 100,00
Kraaienpootjes1 zone€ 100,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 100,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Botox specialist Middelburg

In de omgeving van Middelburg werken 7 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Middelburg

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Middelburg is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Middelburg

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Middelburg worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Middelburg zijn 7 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Middelburg

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel/Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Middelburg zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Middelburg

In Middelburg is de laagste prijs voor één zone Botox: € 100,00. Dat is flink lager dan de gemiddelde prijs bij alle cosmetische klinieken. Eén zone Botox in Middelburg kost gemiddeld € 128,75.

Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Middelburg. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Middelburg.

Botox deals in Middelburg

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Middelburg is momenteel € 100,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Zorg dat je nooit onder tijdsdruk voor een aanbieding kiest. Kwaliteit is altijd belangrijker dan prijs. Lees hier meer over btx deals. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Middelburg te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle deals (druk op: acties) bij jou in de buurt vergelijken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Middelburg

Er worden jaarlijks in Nederland ca. 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd. Botox is een merknaam botulinetoxine. Als cosmetische behandelingen in Middelburg net zo populair zijn als in de rest van Nederland, dan worden er jaarlijks ca 2000 cosmetische behandelingen met injectables uitgevoerd in Middelburg. Lees deze blog over Botox Middelburg voor tips, informatie en de beste klinieken en artsen in de omgeving van Middelburg.

Botox Middelburg

Injectables Middelburg

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, filler, skinbooster en Profhilo behandelingen. Al deze behandelingen worden uitgevoerd door BIG-geregistreerde artsen of specialisten. Deze behandelingen hebben meestal een cosmetische doelstelling. Bijvoorbeeld voor de behandeling van fronsrimpels, kraaienpootjes, wallen onder de ogen of om rimpels op te vullen. Botulinetoxine wordt soms ook toegepast tegen hoofdpijn of om zweetoksels te behandelen.

Lipfillers Middelburg

Lipfillers zijn specifieke fillers voor lipbehandelingen. Lipbehandelingen worden al meer dan 20 jaar uitgevoerd met fillers. Met deze behandelingen kun je rokerslijntjes behandelen, lippen opvullen en de liplijn symmetrisch maken. In de omgeving van Middelburg worden deze behandelingen bij meerdere klinieken aangeboden.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Middelburg

In een straal van 15 kilometer rondom Middelburg zijn er in 2022 ca 12 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. Bij welke Botox klinieken kun je terecht in de omgeving van Middelburg?
FEY Clinic Middelburg
MedCentric Goes
Griet Snick Kliniek
Huid- en laserkliniek Vlissingen

Filler kliniek Middelburg

Naarmate we ouder worden wordt onze huid dunner en slapper. Daardoor ontstaan rimpels en groeven. Wanneer een cosmetisch arts de huid op strategische plekken iets opvult, zie je er vaak jaren jonger uit. Een behandeling met fillers is tussen de 9 en 18 maanden effectief. Daarna is de hyaluronzuur filler volledig door de huid opgenomen. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in de huid voorkomt. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 4 cosmetische klinieken in de buurt van Middelburg

Bekijk 4 injectables klinieken in de omgeving van Middelburg. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Middelburg waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Middelburg Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Middelburg, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Middelburg

Wat kost een behandeling met Botox in Middelburg?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Middelburg?

Wat is Botox precies?

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Zijn er nadelen aan Botox?

Andere steden in de buurt