Botox Middelburg

Van plan om een botox behandeling te ondergaan? Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Middelburg. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Middelburg (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Middelburg in de afgelopen periode
134
Gemiddelde prijs per zone Botox in Middelburg
€ 128,75
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Middelburg
13
Vind een botox kliniek in de buurt van Midde...

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Middelburg is gemiddeld € 128,75 per zone. Dit is 9% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 141,22) Botox prijs.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Middelburg

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Middelburg

In de omgeving van Middelburg zijn 13 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Middelburg is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Middelburg zijn 7klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Middelburg

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Middelburg zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs voor een botox behandeling in Middelburg

In Middelburg kost één zone Botox ongeveer  € 128,75. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Middelburg

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Middelburg te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Middelburg

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Middelburg? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Middelburg

Er worden jaarlijks in Nederland ca. 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd. Botox is een merknaam botulinetoxine. Als cosmetische behandelingen in Middelburg net zo populair zijn als in de rest van Nederland, dan worden er jaarlijks ca 2000 cosmetische behandelingen met injectables uitgevoerd in Middelburg. Lees deze blog over Botox Middelburg voor tips, informatie en de beste klinieken en artsen in de omgeving van Middelburg.

Botox Middelburg

Injectables Middelburg

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, filler, skinbooster en Profhilo behandelingen. Al deze behandelingen worden uitgevoerd door BIG-geregistreerde artsen of specialisten. Deze behandelingen hebben meestal een cosmetische doelstelling. Bijvoorbeeld voor de behandeling van fronsrimpels, kraaienpootjes, wallen onder de ogen of om rimpels op te vullen. Botulinetoxine wordt soms ook toegepast tegen hoofdpijn of om zweetoksels te behandelen.

Lipfillers Middelburg

Lipfillers zijn specifieke fillers voor lipbehandelingen. Lipbehandelingen worden al meer dan 20 jaar uitgevoerd met fillers. Met deze behandelingen kun je rokerslijntjes behandelen, lippen opvullen en de liplijn symmetrisch maken. In de omgeving van Middelburg worden deze behandelingen bij meerdere klinieken aangeboden.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Middelburg

In een straal van 15 kilometer rondom Middelburg zijn er in 2022 ca 12 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. Bij welke Botox klinieken kun je terecht in de omgeving van Middelburg?
FEY Clinic Middelburg
MedCentric Goes
Griet Snick Kliniek
Huid- en laserkliniek Vlissingen

Filler kliniek Middelburg

Naarmate we ouder worden wordt onze huid dunner en slapper. Daardoor ontstaan rimpels en groeven. Wanneer een cosmetisch arts de huid op strategische plekken iets opvult, zie je er vaak jaren jonger uit. Een behandeling met fillers is tussen de 9 en 18 maanden effectief. Daarna is de hyaluronzuur filler volledig door de huid opgenomen. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in de huid voorkomt. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 4 cosmetische klinieken in de buurt van Middelburg

Bekijk 4 injectables klinieken in de omgeving van Middelburg. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Middelburg goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Boek je injectables behandeling in

Huid en Laserkliniek Zeeland Middelburg
4.2
Huid en Laserkliniek Zeeland Middelburg
Middelburg, Gortstraat 50
<1 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
dermaTeam Cosmetic Middelburg
2.8
dermaTeam Cosmetic Middelburg
Middelburg, Park Veldzigt 67
<1 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
FEY Clinic
5
FEY Clinic
Middelburg, Bluesroute 130
3 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Mooi&zo
4.6
Mooi&zo
Zoutelande, Ooststraat 19
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Middelburg

Wat kost een behandeling met Botox in Middelburg?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Middelburg € 128,75. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Middelburg?

Binnen 15 kilometer van Middelburg zijn 7 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Middelburg op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox