Botox Middelburg

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een goede kliniek voor een botox behandeling? Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Middelburg. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Middelburg in de afgelopen periode
266
Gemiddelde prijs per zone Botox in Middelburg
€ 128,75
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Middelburg
13
Vergelijk prijzen in de buurt van Middelburg

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Middelburg is gemiddeld € 128,75 per zone. Dit is 9% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 141,41) Botox prijs.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Middelburg

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Alle Botoxklinieken in Middelburg

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Middelburg worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Middelburg zijn 7 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Middelburg

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Middelburg zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Middelburg

In Middelburg kost één zone Botox ongeveer  € 128,75. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Middelburg. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Middelburg.

Botox aanbiedingen in Middelburg

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Middelburg te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Middelburg hier.

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Middelburg?Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Middelburg

Er worden jaarlijks in Nederland ca. 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd. Botox is een merknaam botulinetoxine. Als cosmetische behandelingen in Middelburg net zo populair zijn als in de rest van Nederland, dan worden er jaarlijks ca 2000 cosmetische behandelingen met injectables uitgevoerd in Middelburg. Lees deze blog over Botox Middelburg voor tips, informatie en de beste klinieken en artsen in de omgeving van Middelburg.

Botox Middelburg

Injectables Middelburg

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, filler, skinbooster en Profhilo behandelingen. Al deze behandelingen worden uitgevoerd door BIG-geregistreerde artsen of specialisten. Deze behandelingen hebben meestal een cosmetische doelstelling. Bijvoorbeeld voor de behandeling van fronsrimpels, kraaienpootjes, wallen onder de ogen of om rimpels op te vullen. Botulinetoxine wordt soms ook toegepast tegen hoofdpijn of om zweetoksels te behandelen.

Lipfillers Middelburg

Lipfillers zijn specifieke fillers voor lipbehandelingen. Lipbehandelingen worden al meer dan 20 jaar uitgevoerd met fillers. Met deze behandelingen kun je rokerslijntjes behandelen, lippen opvullen en de liplijn symmetrisch maken. In de omgeving van Middelburg worden deze behandelingen bij meerdere klinieken aangeboden.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Middelburg

In een straal van 15 kilometer rondom Middelburg zijn er in 2022 ca 12 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. Bij welke Botox klinieken kun je terecht in de omgeving van Middelburg?
FEY Clinic Middelburg
MedCentric Goes
Griet Snick Kliniek
Huid- en laserkliniek Vlissingen

Filler kliniek Middelburg

Naarmate we ouder worden wordt onze huid dunner en slapper. Daardoor ontstaan rimpels en groeven. Wanneer een cosmetisch arts de huid op strategische plekken iets opvult, zie je er vaak jaren jonger uit. Een behandeling met fillers is tussen de 9 en 18 maanden effectief. Daarna is de hyaluronzuur filler volledig door de huid opgenomen. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in de huid voorkomt. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 4 cosmetische klinieken in de buurt van Middelburg

Bekijk 4 injectables klinieken in de omgeving van Middelburg. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Middelburg waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Middelburg Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Middelburg, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Boek je injectables behandeling in

Huid en Laserkliniek Zeeland Middelburg
3.7
Huid en Laserkliniek Zeeland Middelburg
Middelburg, Gortstraat 50
<1 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
dermaTeam Cosmetic Middelburg
2.7
dermaTeam Cosmetic Middelburg
Middelburg, Park Veldzigt 67
<1 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
FEY Clinic
5
FEY Clinic
Middelburg, Bluesroute 130
3 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Mooi&zo
4.6
Mooi&zo
Zoutelande, Ooststraat 19
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Veelgestelde vragen in Middelburg

Wat kost een behandeling met Botox in Middelburg?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Middelburg € 128,75. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Middelburg?

Binnen 15 kilometer van Middelburg zijn 7 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Middelburg op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox