Botox Middelburg

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Middelburg. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Middelburg (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Middelburg in de afgelopen periode
44
Gemiddelde prijs per zone Botox in Middelburg
€ 128,25
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Middelburg
13
Vind een kliniek in de buurt van Middelburg

De gemiddelde prijs in de omgeving van Middelburg voor een Botox behandeling is € 128,25 per zone. Dit is 8% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 139,97).

Kraaienpootjes verwijderen in Middelburg

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Middelburglaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Middelburg

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Middelburg

In de omgeving van Middelburg zijn 13 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Middelburg is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Middelburg zijn 7klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Middelburg. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Middelburg wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Middelburg. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Middelburg

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Middelburg zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Middelburg

Er worden jaarlijks in Nederland ca. 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd. Botox is een merknaam botulinetoxine. Als cosmetische behandelingen in Middelburg net zo populair zijn als in de rest van Nederland, dan worden er jaarlijks ca 2000 cosmetische behandelingen met injectables uitgevoerd in Middelburg. Lees deze blog over Botox Middelburg voor tips, informatie en de beste klinieken en artsen in de omgeving van Middelburg.

Botox Middelburg

Injectables Middelburg

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, filler, skinbooster en Profhilo behandelingen. Al deze behandelingen worden uitgevoerd door BIG-geregistreerde artsen of specialisten. Deze behandelingen hebben meestal een cosmetische doelstelling. Bijvoorbeeld voor de behandeling van fronsrimpels, kraaienpootjes, wallen onder de ogen of om rimpels op te vullen. Botulinetoxine wordt soms ook toegepast tegen hoofdpijn of om zweetoksels te behandelen.

Lipfillers Middelburg

Lipfillers zijn specifieke fillers voor lipbehandelingen. Lipbehandelingen worden al meer dan 20 jaar uitgevoerd met fillers. Met deze behandelingen kun je rokerslijntjes behandelen, lippen opvullen en de liplijn symmetrisch maken. In de omgeving van Middelburg worden deze behandelingen bij meerdere klinieken aangeboden.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Middelburg

In een straal van 15 kilometer rondom Middelburg zijn er in 2022 ca 12 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. Bij welke Botox klinieken kun je terecht in de omgeving van Middelburg?
FEY Clinic Middelburg
MedCentric Goes
Griet Snick Kliniek
Huid- en laserkliniek Vlissingen

Filler kliniek Middelburg

Naarmate we ouder worden wordt onze huid dunner en slapper. Daardoor ontstaan rimpels en groeven. Wanneer een cosmetisch arts de huid op strategische plekken iets opvult, zie je er vaak jaren jonger uit. Een behandeling met fillers is tussen de 9 en 18 maanden effectief. Daarna is de hyaluronzuur filler volledig door de huid opgenomen. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in de huid voorkomt. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 3 cosmetische klinieken in de buurt van Middelburg

Bekijk 3 injectables klinieken in de omgeving van Middelburg. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Middelburg

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Middelburg die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in

Kliniek
hlkz logo
Belotero logoprofhilo-logo

Huid en Laserkliniek Zeeland Middelburg

4.2
Gortstraat 50, Middelburg (<1 km)
Behandelingen per jaar
25000
Kliniek opgericht
2022
Prijs botox per zone
v.a. € 109
Prijs filler per ml
v.a. € 250

Profhilo,botox,fillers

Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Y. Samandar

Drs. Y. Samandar

Huid en Laserkliniek Zeeland Middelburg (<1 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 105
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
dermaTeam Cosmetic Middelburg

dermaTeam Cosmetic Middelburg

2.5
Park Veldzigt 67, Middelburg (<1 km)
Kliniek opgericht
2014
Prijs botox per zone
v.a. € 190
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Middelburg

Wat kost een behandeling met Botox in Middelburg?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Middelburg € 128,25. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Middelburg?

Binnen 15 kilometer van Middelburg zijn 7 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Middelburg op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Middelburg?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Middelburg vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Middelburg en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!