Botox Maarheeze

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Maarheeze die Botox behandelingen aanbieden. Lees echte consumenten reviews en bekijk voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Maarheeze in de afgelopen periode
714
Laagste prijs per zone Botox in Maarheeze
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Maarheeze
€ 145,44
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Maarheeze
24
Vergelijk prijzen in de buurt van Maarheeze

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Maarheeze is gemiddeld € 145,44 per zone. Dit is 1%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 143,64) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Maarheeze

Acura Medisch Centrum Weert
Acura Medisch Centrum Weert
Weert, Hoogstraat 15
9 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
DermaCare Skinclinic Weert
DermaCare Skinclinic Weert
Weert, Maaspoort 29
10 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
Clinique Cosmetique Weert
Clinique Cosmetique Weert
Weert, Huzaarhof 3
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
BeauMedique Valkenswaard
BeauMedique Valkenswaard
Valkenswaard, Markt 21
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Edwards Aesthetics
Edwards Aesthetics
Valkenswaard, Richterpad 11
12 km
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Marjan Aldenzee, injectable specialist
Marjan Aldenzee, injectable specialist
Asten, 1e Sint Jozefstraat 1A
14 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Cosmetische dermatologie Eindhoven
Cosmetische dermatologie Eindhoven
Eindhoven, Floralaan West 316
15 km
Botox zone v.a.
€ 250,00
Filler per ml v.a.
€ 550,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Eindhoven Heezerweg
City Clinics Eindhoven Heezerweg
Eindhoven, Heezerweg 256G
15 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Huidverbetering: Profhilo behandeling van €275 vóór €199😍🥂
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 18x geboekt

Botox reviews Maarheeze

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Maarheeze.

Bekijk reviews

Dankzij een combi van botox en fillers heeft mijn gezicht weer een frisse uitstraling. Ik kom hiervoor iedere 6-9 maanden ongeveer met de kliniek. Niet eerder een bericht geplaatst maar bij deze dus mijn uiting van dank!
29 augustus 2022 01:01
Je kunt bij Marjan Aldenzee op een laagdrempelige manier terecht voor diverse botox- en fillerbehandelingen. Haar praktijk is kleinschalig, modern ingericht en heeft een warme uitstraling. Al deze aspecten komen ook samen in Marjan als persoon: ze is toegankelijk, dienstverlenend en open. Kortom, een prettige plek waar je met open armen ontvangen wordt.
9 januari 2024 15:03
Ik ben blij dat ik de kans krijg om een ​​positief oordeel uit te spreken over de toediening van Botox en de professionaliteit van de kliniek en de arts die deze procedure uitvoert. Naar mijn mening kan Botox een geweldige oplossing zijn voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve manier om het uiterlijk van de huid te verbeteren en rimpels te verminder... Toon meer »
Ik ben blij dat ik de kans krijg om een ​​positief oordeel uit te spreken over de toediening van Botox en de professionaliteit van de kliniek en de arts die deze procedure uitvoert. Naar mijn mening kan Botox een geweldige oplossing zijn voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve manier om het uiterlijk van de huid te verbeteren en rimpels te verminderen. De kliniek waar ik regelmatig de ingreep uitvoer. De arts die de Botox-behandeling uitvoert, is een ervaren specialist met passende opleiding en tal van positieve referenties. Het is ook belangrijk dat de arts luistert naar de behoeften en verwachtingen van de patiënt en dienovereenkomstig adviseert. Bedankt ♥️🫂☺️ Toon minder »
Sisi W przestrzeni swej
Filler Kliniek Helmond
31 maart 2024 09:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Maarheeze

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Maarheeze?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Maarheeze

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Maarheeze. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 8 klinieken binnen 15 km van Maarheeze. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 297,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 62,50
Baby Botox0,5 zone€ 62,50
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 395,00

Voor en na Botox in Maarheeze

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Maarheeze.

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dream Fillers (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dream Fillers (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dream Fillers
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dream Fillers (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dream Fillers (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dream Fillers

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Botox specialist Maarheeze

In de omgeving van Maarheeze werken 16 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Maarheeze

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Maarheeze is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Maarheeze

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Maarheeze worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Maarheeze zijn 8 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Maarheeze

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel/Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Maarheeze zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Maarheeze

In Maarheeze is de laagste prijs voor één zone Botox: € 99,00. Dat is flink lager dan de gemiddelde prijs bij alle cosmetische klinieken. Eén zone Botox in Maarheeze kost gemiddeld € 145,44.

Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Maarheeze. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Maarheeze.

Botox deals in Maarheeze

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Maarheeze is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Zorg dat je nooit onder tijdsdruk voor een aanbieding kiest. Kwaliteit is altijd belangrijker dan prijs. Lees hier meer over btx deals. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Maarheeze te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle deals (druk op: acties) bij jou in de buurt vergelijken.

Vergelijk 7 cosmetische klinieken in de buurt van Maarheeze

Bekijk 7 injectables klinieken in de omgeving van Maarheeze. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Maarheeze waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Maarheeze Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Maarheeze, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Maarheeze

Wat kost een behandeling met Botox in Maarheeze?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Maarheeze?

Wat is Botox precies?

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Zijn er nadelen aan Botox?