Botox Budel

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Budel. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Budel.

Aantal afspraken in Budel in de afgelopen periode
482
Laagste prijs per zone Botox in Budel
€ 125,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Budel
€ 144,29
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Budel
21
Vergelijk prijzen in de buurt van Budel

Boek je injectables behandeling in Budel

Clinique Cosmetique Weert
Clinique Cosmetique Weert
Weert, Huzaarhof 3
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Acura Medisch Centrum Weert
Acura Medisch Centrum Weert
Weert, Hoogstraat 15
9 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
DermaCare Skinclinic Weert
DermaCare Skinclinic Weert
Weert, Maaspoort 29
10 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
BeauMedique Valkenswaard
BeauMedique Valkenswaard
Valkenswaard, Markt 21
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Edwards Aesthetics
Edwards Aesthetics
Valkenswaard, Richterpad 11
12 km
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Schoonheid Heeze
Schoonheid Heeze
Heeze, Kapelstraat 60A
12 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
Derma Crea Pelt
Derma Crea Pelt
Pelt, Dorpsstraat 49
13 km
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Esthétique Luxury Skin Solutions Stramproy
Esthétique Luxury Skin Solutions Stramproy
Stramproy, Frans Strouxstraat 7
14 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Budel

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Budel. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 21 praktijken in de omgeving van Budel.

Lees ervaringen:

Dankzij een combi van botox en fillers heeft mijn gezicht weer een frisse uitstraling. Ik kom hiervoor iedere 6-9 maanden ongeveer met de kliniek. Niet eerder een bericht geplaatst maar bij deze dus mijn uiting van dank!
29 augustus 2022 01:01
Vandaag weer bij Dr. Landaeta geweest en wederom zo fijn geholpen! Sinds anderhalf jaar kom ik voor botox en soms fillers bij Fillers and More. Ze neemt de tijd bij ieder consult, beantwoordt al mijn vragen en ze gaat altijd voor een natuurlijk resultaat. Daarnaast is ze echt heel begripvol en geduldig m.b.t. mijn lichte angst voor naalden. Dankjewel weer, J... Toon meer »
Vandaag weer bij Dr. Landaeta geweest en wederom zo fijn geholpen! Sinds anderhalf jaar kom ik voor botox en soms fillers bij Fillers and More. Ze neemt de tijd bij ieder consult, beantwoordt al mijn vragen en ze gaat altijd voor een natuurlijk resultaat.
Daarnaast is ze echt heel begripvol en geduldig m.b.t. mijn lichte angst voor naalden.
Dankjewel weer, Joanny! Toon minder »
9 februari 2022 11:11
Joanny is de beste dokter!!!! In ben al 7 jaar vaste klant met Botox, mijn man ook, zij doet alles met liefde en geduld, altijd gezellig gesprek met haar en advies voor andere behandelingen.
Samantha Hazell
EmpowerBeauty Clinic
10 juli 2021 10:10
Bekijk meer Botox ervaringen in Budel

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Budel? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Budel

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Budel. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 8 klinieken binnen 15 km van Budel. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 125,00
2 zones€ 280,00
3 zones€ 385,00
Fronsrimpels1 zone€ 125,00
Kraaienpootjes1 zone€ 125,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 125,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 85,00
Baby Botox0,5 zone€ 85,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 395,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Budel kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Budel.

Kraaienpootjes voor en na foto's van Dream Fillers (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dream Fillers (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dream Fillers
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dream Fillers (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dream Fillers (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dream Fillers

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Budel

In de buurt van Budel zijn 13 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Budel

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Budel is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Budel

In de omgeving van Budel zijn 21 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Budel is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Budel zijn 8klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Budel

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Budel zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Budel v.a € 125,00

In Budel kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 144,29. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 125,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Budel

De laagste prijs per zone Botox in Budel is momenteel € 125,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Budel te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Budel.

Vergelijk 5 cosmetische klinieken in de buurt van Budel

Bekijk 5 injectables klinieken in de omgeving van Budel. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Budel goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Budel

Wat kost een behandeling met Botox in Budel?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Budel?

Wat is Botox precies?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?