Botox Putte

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Putte. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Putte:

Aantal afspraken in Putte in de afgelopen periode
20
Gemiddelde prijs per zone Botox in Putte
€ 96,67
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Putte
8
Vind een kliniek in de buurt van Putte

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Putte is gemiddeld € 96,67 per zone. Dit is 33% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,19) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Putte

In Putte kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Putte

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Alle Botoxklinieken in Putte

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Putte worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Putte zijn 4 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Putte. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Putte. Welke cosmetische klinieken in Putte worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Putte? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 3 cosmetische klinieken in de buurt van Putte

Bekijk 3 injectables klinieken in de omgeving van Putte. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Putte waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Putte Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Putte, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Putte

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Putte.

Bekijk reviews

Ik ben een all-round klant bij de Damkliniek. Ik vertrouw Dr. Peters al jaren voor mijn botox en skinbooster behandelingen en ik ben elke keer opnieuw super tevreden. Hij deed een paar jaren geleden bij mij ook een ooglidcorrectie en een borstvergroting waar ik heel blij mee ben. Onlangs deed ik ook bij Geraldine een laser ontharing en ook die was super: ik... Toon meer »
Ik ben een all-round klant bij de Damkliniek. Ik vertrouw Dr. Peters al jaren voor mijn botox en skinbooster behandelingen en ik ben elke keer opnieuw super tevreden. Hij deed een paar jaren geleden bij mij ook een ooglidcorrectie en een borstvergroting waar ik heel blij mee ben. Onlangs deed ik ook bij Geraldine een laser ontharing en ook die was super: ik kreeg een hele goede uitleg en de behandeling was pijnloos.
Nadat ik elders was teleurgesteld in permanente wenkbrauw-make-up creëerde Maty een super natuurlijke powder brow. Ik ga nooit meer ergens anders :).
De Damkliniek is een moderne praktijk, je kan makkelijk afspraken online maken en als je vragen hebt kan je je behandelaar steeds goed bereiken. Aanrader! Toon minder »
Sara Porrovecchio
DAM Kliniek Antwerpen
15 februari 2023 12:12
Eerste keer botox en super content! Ook had ik een heel fijn gevoel bij beide personen. Ik kom terug!
Emanuela Talaveron-Gonzalez
Skinne Klinik
23 december 2022 08:08
Bekijk meer Botox ervaringen in Putte

Boek je injectables behandeling in Putte

Dokter Vrancx Kliniek
Dokter Vrancx Kliniek
Heist-op-den-Berg, Kerkbossenstraat 27
6 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Esthetic Clinic Keerbergen
Esthetic Clinic Keerbergen
Keerbergen, Haachtsebaan 149
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
163 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
146 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Putte

Wat kost een behandeling met Botox in Putte?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Putte € 96,67. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Putte?

Binnen 15 kilometer van Putte zijn 4 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Putte op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Putte?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Putte vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Putte en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Andere steden in de buurt