Botox Putte

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Putte. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Putte in de afgelopen periode
2
Gemiddelde prijs per zone Botox in Putte
€ 80,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Putte
4
Boek een kliniek in Putte

De gemiddelde prijs in Putte voor een Botox behandeling per zone ligt 49% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,38).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Putte

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Putte

In de omgeving van Putte zijn 4 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Putte. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Putte wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Putte. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

De 2 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Putte

Bekijk de top-2 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Putte:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Putte berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Putte

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Putte die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Putte

Kliniek
Enhance Clinic Antwerpen
profhilo-logo

Enhance Clinic Antwerpen

Fruithoflaan 27, Antwerpen (19 km)
Kliniek opgericht
2016
Prijs botox per zone
v.a. € 130
Prijs filler per ml
v.a. € 275
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Evolve Clinic
profhilo-logo

Evolve Clinic

Turnhoutsebaan 210, Schilde (21 km)
Kliniek opgericht
2018
Prijs botox per zone
v.a. € 160
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Pamela Willekens

Drs. Pamela Willekens

Evolve Clinic (21 km)
Functie
Basisarts
Prijs botox per zone
v.a. € 160
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Profiel bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Firm Wilrijk

Firm Wilrijk

Boomsesteenweg 223, Antwerpen (21 km)
Kliniek opgericht
2017
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Putte

Wat kost een behandeling met Botox in Putte?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Putte € 80,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Putte?

In Putte zijn 4 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Putte op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Putte?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Putte vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Putte en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Andere steden in de buurt