Botox Swalmen

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Swalmen. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Swalmen:

Aantal afspraken in Swalmen in de afgelopen periode
404
Gemiddelde prijs per zone Botox in Swalmen
€ 120,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Swalmen
20
Vind een kliniek in de buurt van Swalmen

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Swalmen is gemiddeld € 120,00 per zone. Dit is 17% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,33) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Swalmen

In Swalmen kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Swalmen

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Swalmen

In de omgeving van Swalmen zijn 20 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Swalmen is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Swalmen zijn 9klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Swalmen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Swalmen wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Swalmen. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Swalmen

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Swalmen zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 7 cosmetische klinieken in de buurt van Swalmen

Bekijk 7 injectables klinieken in de omgeving van Swalmen. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Swalmen waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Swalmen Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Swalmen, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Swalmen

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Swalmen.

Bekijk reviews

Eerste keer bij Bbo Clinics Fijn dat er de tijd word genomen om uitleg en eerlijk advies te krijgen. Olga komt kundig en oprecht over. Even afwachten hoelang de botox blijft zitten, maar voor nu een top eerste indruk!
Monique Verstappen
BBO Clinics Swalmen
24 maart 2022 13:01
Al jaren tevreden klant van BBOCLINICS.
Laatste keer botox en draadlift gedaan en het resultaat is echt super mooi geworden. Bedankt!
Dani Blankers
BBO Clinics Swalmen
19 maart 2022 17:05
Al jaren lang heel tevreden met de behandelingen door Olga uitgevoerd, zowel botox, fillers als plexR
Petra Bleijlevens
BBO Clinics Swalmen
6 april 2022 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Swalmen

Boek je injectables behandeling in Swalmen

BBO Clinics Swalmen
4.7
BBO Clinics Swalmen
Swalmen, Boutestraat 6
<1 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Derma Huidkliniek Roermond
Derma Huidkliniek Roermond
Roermond, Steegstraat 28
6 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Beauty Clinic Roermond
4.8
Beauty Clinic Roermond
Roermond, Schuitenberg 9
6 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Er Beter Uitzien
4.1
Er Beter Uitzien
Roermond, Willem II Singel 62
6 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Swalmen

Wat kost een behandeling met Botox in Swalmen?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Swalmen € 120,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Swalmen?

Binnen 15 kilometer van Swalmen zijn 9 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Swalmen op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Swalmen?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Swalmen vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Swalmen en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.