Botox Veenendaal

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ontdek Botox klinieken in Veenendaal, lees consumenten reviews, vergelijk prijzen en bekijk voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Veenendaal in de afgelopen periode
1.040
Laagste prijs per zone Botox in Veenendaal
€ 85,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Veenendaal
€ 130,55
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Veenendaal
42
Vergelijk prijzen in de buurt van Veenendaal

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Veenendaal is gemiddeld € 130,55 per zone. Dit is 9% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,03) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Veenendaal

SIS Clinics Veenendaal
SIS Clinics Veenendaal
Veenendaal, Fluitersstraat 1
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Klaver Cosmetics Veenendaal
Klaver Cosmetics Veenendaal
Veenendaal, Helling 37
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Van der Lee Aesthetics
Van der Lee Aesthetics
Veenendaal, Sportlaan 9
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Private Mediclinic Veenendaal
Private Mediclinic Veenendaal
Veenendaal, Het Overslag 70
2 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 240,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Divana’s beauty - Perfect look
Divana’s beauty - Perfect look
Veenendaal, Vendelier 45B
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Padberg Cosmetiek
Padberg Cosmetiek
Ede, Padberglaan 18
8 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Padberg Kliniek Ede
Padberg Kliniek Ede
Ede, Padberglaan 10
8 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Profhilo
Bekijk agenda
 
Filotox praktijk voor fillers En botox
Filotox praktijk voor fillers En botox
Ede, Oude Bennekomseweg 1
8 km
Botox zone v.a.
€ 85,00
Filler per ml v.a.
€ 125,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)Stylage
Bekijk agenda
 

Botox reviews Veenendaal

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Veenendaal. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 42 praktijken in de omgeving van Veenendaal.

Lees ervaringen:

Ik heb Botox voor mijn ooghoek gekregen en ben blij met het resultaat.
16 november 2023 13:01
Bij Paul van der Lee geweest en zeer goed geholpen met een subtiele en natuurlijke botox behandeling in Veenendaal. Daardoor weer een frisse blik gekregen, erg blij mee.
28 februari 2024 10:10
Migrene! Bijna elke week een aanval. Het had zoveel invloed op mijn dagelijkse leven. Tot dat ik van migrene botox hoorde. Ik dacht ik probeer het gewoon kan geen kwaad. Ik wou dat ik het eerder had gedaan. Zo veel verbetering. Nu bijna geen last meer. Heel af en toe voel ik het opkomen maar dat ik al snel over. Dr Schoemacher en Ilknur bedankt!! Dus mensen... Toon meer »
Migrene! Bijna elke week een aanval. Het had zoveel invloed op mijn dagelijkse leven. Tot dat ik van migrene botox hoorde. Ik dacht ik probeer het gewoon kan geen kwaad. Ik wou dat ik het eerder had gedaan. Zo veel verbetering. Nu bijna geen last meer. Heel af en toe voel ik het opkomen maar dat ik al snel over. Dr Schoemacher en Ilknur bedankt!! Dus mensen als je last hebt van cluster hoofdpijn of migrene. Is het zeker een aanrader… Toon minder »
9 april 2024 08:08
Prachtig resultaat van mijn botox-behandeling. Ze kijkt echt naar mijn gezicht en behandelt dit op zo’n manier dat het er heel natuurlijk uitziet. Ik heb al veel behandelingen bij andere praktijken gehad maar nu ben ik blijvend tevreden.
15 juli 2022 18:06
Hier voor de botox service geweest;
De service was tot in de puntjes, dachten heel erg mee, veel geduld, rustig uitleg gegeven. Top! Iets prijzig, maar wel echt waar voor je geld. Het resultaat is het zeker waard. Kom hier zeker terug!
27 mei 2024 06:06
Ik ben hier vaker geweest voor botox behandeling en ben geel erg tevreden over het resultaat. Ik ga nooit ergens anders! Professioneel en lief arts en persooneel.
Amir Tehrani
Tulip Clinic
15 oktober 2022 11:11
Ik heb een Botox en filler behandeling gehad, ben zeer tevreden. Ik heb nog nooit zo een mooi natuurlijke resultaat gezien.
Solnaz Yarsehnia
Tulip Clinic
29 mei 2023 09:09
Erg tevreden over de botox behandeling. Er wordt hygiënisch en professioneel gewerkt door vriendelijk personeel. Tevens is de na controle prettig en wordt er daadwerkelijk bijgewerkt waar nodig. Aanrader!
Margaretha Struijk
Tulip Clinic
29 juni 2023 16:04
Ik ben hier op aanraden van een vriendin gekomen. En wat ben ik tevreden over hun behandelingen, deskundigheid en service. De arts was erg duidelijk en transparant over de behandelingen die ik heb genomen: botox en profhilo. Hij nam de tijd mij op m’n gemak te stellen en aan mijn verwachtingen te voldoen. Tussentijds waren zij ook goed bereikbaar voor vragen... Toon meer »
Ik ben hier op aanraden van een vriendin gekomen. En wat ben ik tevreden over hun behandelingen, deskundigheid en service. De arts was erg duidelijk en transparant over de behandelingen die ik heb genomen: botox en profhilo. Hij nam de tijd mij op m’n gemak te stellen en aan mijn verwachtingen te voldoen. Tussentijds waren zij ook goed bereikbaar voor vragen. De resultaten zijn boven verwachting! Ik kom hier zeker terug! Bedankt nogmaals. Toon minder »
Armine Kowsari
Tulip Clinic
9 december 2023 11:11
Wat een heerlijk team en wat mooie kliniek! Modern, hygiënisch heel schoon en het ruikt er heerlijk. Ze vertelde ook dat ze de ISO 9001 certificering behaald hadden wat staat voor de hoogste kwaliteit. Het was mijn eerste keer voor botox en fillers en ik was best zenuwachtig. Caroline en drs Kevin hebben echt ruim de tijd voor me genomen en geadviseerd voor... Toon meer »
Wat een heerlijk team en wat mooie kliniek! Modern, hygiënisch heel schoon en het ruikt er heerlijk. Ze vertelde ook dat ze de ISO 9001 certificering behaald hadden wat staat voor de hoogste kwaliteit. Het was mijn eerste keer voor botox en fillers en ik was best zenuwachtig. Caroline en drs Kevin hebben echt ruim de tijd voor me genomen en geadviseerd voor hetgeen ik me aan stoorde. Echt heel fijn! De behandeling van botox en fillers was echt goed te doen. Ik had geen pijn, klein beetje blauw maar dat verdween snel. Caroline belde ook dag erna op om te horen hoe het ging! Echt een aanrader en ik ga zeker terug. Toon minder »
Marijke Swinkels
Van Dijk Clinic
27 maart 2022 08:08
Vorige maand ben ik samen met mijn moeder voor het eerst naar Van Dijk Clinic geweest. Wij hadden allebei een afspraak voor een botox behandeling. Mijn moeder had gekozen voor 3 zones, en ik had 2 zones gedaan. Dit werd allemaal goed uitgelegd tijdens het consult, ik wilde graag de behandeling als preventie tegen lijntjes in de toekomst, en mijn moeder had a... Toon meer »
Vorige maand ben ik samen met mijn moeder voor het eerst naar Van Dijk Clinic geweest. Wij hadden allebei een afspraak voor een botox behandeling. Mijn moeder had gekozen voor 3 zones, en ik had 2 zones gedaan. Dit werd allemaal goed uitgelegd tijdens het consult, ik wilde graag de behandeling als preventie tegen lijntjes in de toekomst, en mijn moeder had al een aantal fijne lijnen in het gezicht. Door middel van deze behandeling zijn die lijnen bijna niet meer te zien, alles is zo goed als verdwenen. We zijn echt heel blij met het resultaat, en zullen snel weer terug komen voor een andere afspraak. Tot snel! Toon minder »
Nailsbymali
Van Dijk Clinic
13 december 2022 11:11
Ik ga al ruim een jaar naar van Dijk Clinic en ben zeer tevreden over de resultaten van mijn Botox en Fillers! Caroline is zeer begaan en neemt altijd de tijd. Erg prettig ook dat ze altijd belt! Het is fijn dat ik precies aan de hand van foto’s mijn verbetering zie! De artsen luisteren en denken mee. Bovendien zijn ze erg vakkundig! De kliniek is heel scho... Toon meer »
Ik ga al ruim een jaar naar van Dijk Clinic en ben zeer tevreden over de resultaten van mijn Botox en Fillers! Caroline is zeer begaan en neemt altijd de tijd. Erg prettig ook dat ze altijd belt! Het is fijn dat ik precies aan de hand van foto’s mijn verbetering zie! De artsen luisteren en denken mee. Bovendien zijn ze erg vakkundig! De kliniek is heel schoon en netjes! Zeer zeker een aanrader! Toon minder »
Karien de Bont
Van Dijk Clinic
14 december 2022 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Veenendaal

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Veenendaal? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Veenendaal

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Veenendaal. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 18 klinieken binnen 15 km van Veenendaal. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 85,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 250,00
Fronsrimpels1 zone€ 85,00
Kraaienpootjes1 zone€ 85,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 85,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Veenendaal kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Veenendaal.

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Veenendaal

In de buurt van Veenendaal zijn 24 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Veenendaal

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Veenendaal is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Veenendaal

In de omgeving van Veenendaal zijn 42 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Veenendaal is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Veenendaal zijn 18klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Veenendaal

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Veenendaal zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Veenendaal v.a € 85,00

In Veenendaal kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 130,55. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 85,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Veenendaal

De laagste prijs per zone Botox in Veenendaal is momenteel € 85,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Veenendaal te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Veenendaal.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Veenendaal

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Veenendaal. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Veenendaal goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Veenendaal

Wat kost een behandeling met Botox in Veenendaal?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Veenendaal?

Wat is Botox precies?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?