Botox Ede

Van plan om een botox behandeling te ondergaan? Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Ede. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Ede (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Ede in de afgelopen periode
334
Gemiddelde prijs per zone Botox in Ede
€ 133,69
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Ede
28
Vind een botox kliniek in de buurt van Ede

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Ede is gemiddeld € 133,69 per zone. Dit is 5% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 141,22) Botox prijs.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Ede

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Professionele cosmetische klinieken in Ede

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Ede worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Cosmetique Totale Wageningen
Cosmetique Totale
Wordt nu
bekeken
4.8
Cosmetique Totale Wageningen
Wageningen, Stadsbrink 451
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke
Afspraak maken
Onlangs 13x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo

Cosmetisch arts in Ede

In de buurt van Ede zijn 15 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Ede

Bij welke 3 cosmetische klinieken in de buurt van Ede is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Ede

In de omgeving van Ede zijn 28 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Ede is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Ede zijn 13klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Ede

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Ede zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs voor een botox behandeling in Ede

In Ede kost één zone Botox ongeveer  € 133,69. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Ede

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Ede te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Ede

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Ede? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox klinieken Ede vergelijken

In heel Nederland kun je terecht voor cosmetische behandelingen met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine) en fillers. Fillers en Botox behandelingen worden ook in Ede en Veenendaal uitgevoerd. Edenaren houden kennelijk van de prachtige natuur op de veluwe, en hechten ook waarde aan een mooi verzorgd uiterlijk! Waar moet je op letten als je kiest voor een injectables behandeling? (injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen) Welke klinieken zijn er in de buurt van Barneveld, Ede en Veenendaal? Lees alles over cosmetische klinieken in Ede in deze blog!

Botox Ede

Botox behandeling Ede

In 2021 worden er naar schatting 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd in Nederland. Indien de gemeente Ede representatief is als onderdeel van het geheel, dan worden er ook in Ede meer dan 3800 injectables behandelingen per jaar uitgevoerd. Dit zijn ongelofelijke aantallen, wat aangeeft dat zeer veel mensen open staan voor een cosmetische behandeling. Met botulinetoxine worden zowel medische als cosmetische behandelingen uitgevoerd. Met name de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zijn populaire behandelingen. Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd en er is zeer veel wetenschappelijk over gepubliceerd. Botulinetoxine voorkomt als medische behandeling overmatige spierspanning bij bijvoorbeeld spasmes. Bij cosmetische behandelingen voorkomt de botulinetoxine heel lokaal dat de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zichtbaar worden. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief.

Filler kliniek Ede

In Ede kun je ook terecht voor een filler behandeling. Bij de meeste klinieken kun je terecht voor zowel botulinetoxine of filler behandeling. Vul je locatie in en vergelijk alle reviews van artsen en klinieken in Ede. Maak direct een afspraak bij de kliniek naar keuze.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische kliniek Ede

Ook de Padberg Kliniek in Ede bestaat al jaren. Daar voeren ervaren dermatologen in een klinische omgeving veel injectables behandelingen uit.

Mocht je meer keuze wensen dan liggen Amersfoort en Arnhem natuurlijk ook in de regio om een passende arts of kliniek te vinden.

Beste injectables kliniek Ede

In de omgeving van Ede, Veenendaal en Wageningen zijn meerdere cosmetische klinieken. Bij deze klinieken werken professionele artsen waar je terecht kunt voor een deskundig cosmetische consult. Wanneer jij geïnteresseerd bent in een behandeling met Botox of fillers dan kun je de cosmetisch klinieken hier vergelijken:

Botox Ede

Injectables behandeling veluwe

Ede en Barneveld liggen aan de rand van de prachtige veluwe. Dit schitterende natuurgebied is een parel voor Nederland. Ook in de buurt van de veluwe kun je terecht voor een fillerbehandeling. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Fillers geven tijdelijk effect, gemiddeld 9 tot 18 maanden. A-merk hyaluronzuur fillers hebben bij deskundige toepassing door een gekwalificeerde arts een hoog veiligheidsprofiel.

Injectables tarieven Ede

De tarieven van Botox en filler behandelingen liggen in Nederland fors uit elkaar. De prijzen voor een zone Botox varieren tussen de € 90 en € 250 per behandeling. Het loont dus de moeite om klinieken en artsen bij jou in de buurt te vergelijken! Daarnaast is het aanbevelenswaard om te kiezen voor een ervaren arts. Een Cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft in ieder geval veel ervaring met injectables. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 7 cosmetische klinieken in de buurt van Ede

Bekijk 7 injectables klinieken in de omgeving van Ede. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Ede goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Ede

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Ede. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 28 praktijken in de omgeving van Ede.

Lees ervaringen:

Zeer tevreden , ging me storen aan de fijne lijntjes.
Gestopt met roken dus wilde gelijk van de streepjescode af bovenlip ..... PlexR , Botox , couperose behandeling met laser en chemische peeling.
Alles wordt zeer vakkundig uitgevoerd, nazorg is ook prima kan altijd met vragen terecht.
Geen lange wachttijden....
Kortom kan het iedereen aanbevelen.
Nicole Wegner
DermaPrins
22 januari 2021 14:02
Voor fillers, botox en laser behandelingen is City Clinics mijn go-to. Scherp geprijsd en goede service
Silke Wanders
City Clinics Arnhem
31 oktober 2022 09:09
In oktober na lang twijfelen eindelijk de knoop doorgehakt. Ik wil met Botox de ergste vermoeidheid in mn gezicht aanpakken. Na een aantal nare jaren waarin mijn broer ernstig ziek was en inmiddels is overleden, is m’n gezicht niet meer helemaal bijgetrokken. Zorgen en verdriet tekenen enorm en op je 45e is dat dus helaas blijvend. Na een consult bij dokter... Toon meer »
In oktober na lang twijfelen eindelijk de knoop doorgehakt. Ik wil met Botox de ergste vermoeidheid in mn gezicht aanpakken. Na een aantal nare jaren waarin mijn broer ernstig ziek was en inmiddels is overleden, is m’n gezicht niet meer helemaal bijgetrokken. Zorgen en verdriet tekenen enorm en op je 45e is dat dus helaas blijvend. Na een consult bij dokter Thomas Norbart de stap gewaagd om m’n frons aan te pakken. De arts nam de tijd voor mijn vragen. Heel blij met het resultaat. Nu aan het twijfelen over een traangoot filler voor de finishing touch! Toon minder »
Esther Schoeman
City Clinics Arnhem
20 december 2022 14:02
Bekijk meer Botox ervaringen in Ede

Boek je injectables behandeling in Ede

Padberg Cosmetiek
Padberg Cosmetiek
Ede, Padberglaan 18
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Padberg Kliniek Ede
4
Padberg Kliniek Ede
Ede, Padberglaan 10
1 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Filotox praktijk voor fillers En botox
4.5
Filotox praktijk voor fillers En botox
Ede, Oude Bennekomseweg 1
2 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
SIS Clinics Veenendaal
SIS Clinics Veenendaal
Veenendaal, Fluitersstraat 1
7 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Ede

Wat kost een behandeling met Botox in Ede?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Ede € 133,69. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Ede?

Binnen 15 kilometer van Ede zijn 13 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Ede op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox