Botox Ede

Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Ede. Boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Ede in de afgelopen periode
78
Gemiddelde prijs per zone Botox in Ede
€ 162,79
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Ede
28
Bekijk klinieken in Ede

De gemiddelde prijs in Ede voor een Botox behandeling ligt 5% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Ede

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Ede

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Ede worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Kliniek
Cosmetique Totale Wageningen
Cosmetique totale botox fillers

Cosmetique Totale Wageningen

Stadsbrink 451, Wageningen
4.8
Kliniek opgericht
2012

Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke

Botox klinieken in Ede

Een behandeling met Botox in Ede is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Ede. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Ede. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Ede?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox klinieken Ede vergelijken

In heel Nederland kun je terecht voor cosmetische behandelingen met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine) en fillers. Fillers en Botox behandelingen worden ook in Ede en Veenendaal uitgevoerd. Edenaren houden kennelijk van de prachtige natuur op de veluwe, en hechten ook waarde aan een mooi verzorgd uiterlijk! Waar moet je op letten als je kiest voor een injectables behandeling? (injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen) Welke klinieken zijn er in de buurt van Barneveld, Ede en Veenendaal? Lees alles over cosmetische klinieken in Ede in deze blog!

Botox Ede

Botox behandeling Ede

In 2021 worden er naar schatting 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd in Nederland. Indien de gemeente Ede representatief is als onderdeel van het geheel, dan worden er ook in Ede meer dan 3800 injectables behandelingen per jaar uitgevoerd. Dit zijn ongelofelijke aantallen, wat aangeeft dat zeer veel mensen open staan voor een cosmetische behandeling. Met botulinetoxine worden zowel medische als cosmetische behandelingen uitgevoerd. Met name de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zijn populaire behandelingen. Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd en er is zeer veel wetenschappelijk over gepubliceerd. Botulinetoxine voorkomt als medische behandeling overmatige spierspanning bij bijvoorbeeld spasmes. Bij cosmetische behandelingen voorkomt de botulinetoxine heel lokaal dat de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zichtbaar worden. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief.

Filler kliniek Ede

In Ede kun je ook terecht voor een filler behandeling. Bij de meeste klinieken kun je terecht voor zowel botulinetoxine of filler behandeling. Vul je locatie in en vergelijk alle reviews van artsen en klinieken in Ede. Maak direct een afspraak bij de kliniek naar keuze.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische kliniek Ede

Ook de Padberg Kliniek in Ede bestaat al jaren. Daar voeren ervaren dermatologen in een klinische omgeving veel injectables behandelingen uit.

Mocht je meer keuze wensen dan liggen Amersfoort en Arnhem natuurlijk ook in de regio om een passende arts of kliniek te vinden.

Beste injectables kliniek Ede

In de omgeving van Ede, Veenendaal en Wageningen zijn meerdere cosmetische klinieken. Bij deze klinieken werken professionele artsen waar je terecht kunt voor een deskundig cosmetische consult. Wanneer jij geïnteresseerd bent in een behandeling met Botox of fillers dan kun je de cosmetisch klinieken hier vergelijken:

Botox Ede

Injectables behandeling veluwe

Ede en Barneveld liggen aan de rand van de prachtige veluwe. Dit schitterende natuurgebied is een parel voor Nederland. Ook in de buurt van de veluwe kun je terecht voor een fillerbehandeling. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Fillers geven tijdelijk effect, gemiddeld 9 tot 18 maanden. A-merk hyaluronzuur fillers hebben bij deskundige toepassing door een gekwalificeerde arts een hoog veiligheidsprofiel.

Injectables tarieven Ede

De tarieven van Botox en filler behandelingen liggen in Nederland fors uit elkaar. De prijzen voor een zone Botox varieren tussen de € 90 en € 250 per behandeling. Het loont dus de moeite om klinieken en artsen bij jou in de buurt te vergelijken! Daarnaast is het aanbevelenswaard om te kiezen voor een ervaren arts. Een Cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft in ieder geval veel ervaring met injectables. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

De 4 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Ede

Bekijk de top-4 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Ede:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Ede berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Ede

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Ede die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Ede

Arts
Dennis Bartels

Drs. Dennis Bartels

Skincare Ede (1 km) UVA Care (30 km) Perfect Lines Utrecht (36 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Padberg Cosmetiek

Padberg Cosmetiek

Padberglaan 18, Ede (1 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 425
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Hubert Faber

Dr. Hubert Faber

Padberg Cosmetiek (1 km)
Functie
KNO-Arts
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 425
Profiel bekijkenAfspraak maken
Arts
Wilbert Boek

Wilbert Boek

Padberg Cosmetiek (1 km)
Functie
KNO-Arts
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 425
Profiel bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Ede

Wat kost een behandeling met Botox in Ede?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Ede € 162,79. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Ede?

In Ede zijn 28 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Ede op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Ede?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Ede vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Ede en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.