Botox Leusden

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Leusden. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Leusden (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Leusden in de afgelopen periode
495
Gemiddelde prijs per zone Botox in Leusden
€ 134,94
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Leusden
90
Bekijk klinieken in de buurt van Leusden

De gemiddelde prijs in de omgeving van Leusden voor een Botox behandeling is € 134,94 per zone. Dit is 3% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 139,81).

Kraaienpootjes verwijderen in Leusden

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Leusdenlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Leusden

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Leusden

In de buurt van Leusden zijn 51 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Leusden

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Leusden is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Leusden

Een behandeling met Botox in Leusden is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Leusden. Binnen 15 km rond Leusden zijn 39klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Leusden. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Leusden?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Leusden? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Leusden

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Leusden. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Leusden

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Leusden die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Leusden

Skinstitute
5
Skinstitute
Leusden
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Happy Fillers
Happy Fillers
Leusden
1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Cosmetic Clinics Amersfoort
5
Cosmetic Clinics Amersfoort
Amersfoort
4 km
Botox zone v.a.
€ 134,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
Een frisse uitstraling vol vertrouwen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 4x geboekt
Tulip Clinic
4.3
Tulip Clinic
Amersfoort
4 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Leusden

Wat zijn de kosten van Botox in Leusden?

De prijs van een zone Botox in Leusden is gemiddeld € 134,94. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Leusden.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Leusden?

In de omgeving van Leusden zijn 39 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Leusden en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Leusden op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Leusden?

Kies de beste Botox arts in Leusden op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Leusden te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!