Botox Zundert

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Zundert. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Zundert in de afgelopen periode
143
Gemiddelde prijs per zone Botox in Zundert
€ 137,17
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zundert
26
Vergelijk klinieken in Zundert

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Zundert 12% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,65).

Vergelijk Botox klinieken in Zundert

Vergelijk kosten en reviews van cosmetische behandelingen in Zundert. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Recente geboekte afspraken in de buurt van Zundert

Welke 3 klinieken in de omgeving van Zundert zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox kliniek Zundert

Boek een Botox behandeling in Zundert. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Zundert. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Zundert. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Zundert.

Top 4 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Zundert

Dit is de top-4 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Zundert in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Zundert is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Zundert

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Zundert die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Zundert

Arts
Rolf Jacobs

Rolf Jacobs

Schoonheidsinstituut Marlotte (7 km) Huidwerk Oosterhout (24 km) Huisartsen Chirurgie (25 km)
Functie
Huisarts
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Markkliniek

Markkliniek

Ulvenhoutselaan 50, Breda (14 km)
Kliniek opgericht
2018
Prijs botox per zone
v.a. € 140
Prijs filler per ml
v.a. € 440
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Zundert

Wat zijn de kosten van Botox in Zundert?

De prijs van een zone Botox in Zundert is gemiddeld € 137,17. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Zundert.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Zundert?

In de omgeving van Zundert zijn 26 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Zundert en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Zundert op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Zundert?

Kies de beste Botox arts in Zundert op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Zundert te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.