Botox Baarle-Nassau

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Baarle-Nassau op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Baarle-Nassau in de afgelopen periode
478
Laagste prijs per zone Botox in Baarle-Nassau
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Baarle-Nassau
€ 134,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Baarle-Nassau
21
Vergelijk prijzen in de buurt van Baarle-Nassau

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Baarle-Nassau is gemiddeld € 134,00 per zone. Dit is 6% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 142,55) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Baarle-Nassau

Cosmediq Baarle Nassau
Cosmediq Baarle Nassau
Baarle-Nassau, Kapelstraat 6a
1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 385,00
Profiel bekijken
ELAN Clinics Riel
ELAN Clinics Riel
Riel, Dorpstraat 31
11 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
BM Clinics Tilburg
BM Clinics Tilburg
Tilburg, Warmondstraat 116
15 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 219,00
Profiel bekijken
Signé Clinics Tilburg
Signé Clinics Tilburg
Tilburg, Ketelhavenstraat 41
15 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Polikliniek de Blaak Tilburg
Polikliniek de Blaak Tilburg
Tilburg, Ketelhavenstraat 39
15 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 339,00
Profiel bekijken
Markkliniek
Markkliniek
Breda, Ulvenhoutselaan 50
15 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 440,00
Profiel bekijken
Salon Bijdehand
Salon Bijdehand
Breda, Ginnekenmarkt 13-BIS
16 km
Botox zone v.a.
€ 220,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
De Huidkliniek Tilburg
De Huidkliniek Tilburg
Tilburg, Spoorlaan 398
16 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken

Botox reviews Baarle-Nassau

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Baarle-Nassau. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 21 praktijken in de omgeving van Baarle-Nassau.

Lees ervaringen:

Afgelopen woensdag een intake gesprek ingepland voor fillers en Botox. Zeer goed geïnformeerd en alle vragen zijn netjes beantwoord. De behandelaar nam alle tijd en zelfs meteen de Botox geplaatst. Heb meteen een vervolg afspraak voor de fillers. Flexibele tijden voor werkers zijn mogelijk zeer fijn. Dik tevreden over het geheel, top!
18 maart 2022 12:12
Ben nu in totaal 3x geweest. (Filler voor de traangoot en Botox voor de fronsrimpel) Steeds een mooi resultaat en vriendelijk geholpen. Goed en eerlijk advies ook!
Cindy Krijnen
BM Clinics Tilburg
10 maart 2022 11:11
Opvallend is dat die Japanse vrouwelijke dokter goed luistert en heel goed tegen het stellen van scherpe vragen kan. Een soort oosterse onverstoorbaarheid waaruit blijkt dat deze dame heel goed weet wat ze doet. En ze spreekt ook vrijuit m.a.w. ze geeft niet alleen advies waardoor ze meer botox behandelingen kan verkopen maar pakt de zaak holistisch aan door... Toon meer »
Opvallend is dat die Japanse vrouwelijke dokter goed luistert en heel goed tegen het stellen van scherpe vragen kan. Een soort oosterse onverstoorbaarheid waaruit blijkt dat deze dame heel goed weet wat ze doet. En ze spreekt ook vrijuit m.a.w. ze geeft niet alleen advies waardoor ze meer botox behandelingen kan verkopen maar pakt de zaak holistisch aan door bijvoorbeeld ook advies te geven over bijvoorbeeld je kapsel.OOK al weer dat oosterse.... er moet een balans zijn in het totaalbeeld. Men wil hier gewoon een goed product leveren d.w.z. proberen de wereld mooier te maken door het (zichtbare) verouderingsproces af te remmen waar dat mogelijk is, men wil medemensen blij te maken. Zelfs als daarbij men tot een advies komt dat voor de Glow Clinc zelf niet direct geld in het laatje brengt.Want het gaat hen niet louter om geld binnentrekken maar om het boeken van resultaten waar de cliënt blij mee is. Een opvallende liefdevolle werkwijze in een westerse wereld waar men over het algemeen alleen maar jaagt en denkt geld, geld en nog eens geld. Toon minder »
Bart Poch
Glow Clinic
20 maart 2021 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Baarle-Nassau

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Baarle-Nassau? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Baarle-Nassau

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Baarle-Nassau. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 6 klinieken binnen 15 km van Baarle-Nassau. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 240,00
3 zones€ 350,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 60,00
Baby Botox0,5 zone€ 60,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 299,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Baarle-Nassau kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Baarle-Nassau.

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Baarle-Nassau

In de buurt van Baarle-Nassau zijn 15 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Baarle-Nassau

Bij welke 4 cosmetische klinieken in de buurt van Baarle-Nassau is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Baarle-Nassau

In de omgeving van Baarle-Nassau zijn 21 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Baarle-Nassau is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Baarle-Nassau zijn 6klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Baarle-Nassau

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Baarle-Nassau zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs voor een botox behandeling in Baarle-Nassau

In Baarle-Nassau kost één zone Botox ongeveer  € 134,00. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Baarle-Nassau

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Baarle-Nassau te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Baarle-Nassau.

Vergelijk 4 cosmetische klinieken in de buurt van Baarle-Nassau

Bekijk 4 injectables klinieken in de omgeving van Baarle-Nassau. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Baarle-Nassau goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Baarle-Nassau

Wat kost een behandeling met Botox in Baarle-Nassau?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Baarle-Nassau € 134,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Baarle-Nassau?

Binnen 15 kilometer van Baarle-Nassau zijn 6 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Baarle-Nassau op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox

Andere steden in de buurt