Filler Delft

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Delft. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Delft:

Aantal afspraken in Delft in de afgelopen periode
4.628
Gemiddelde prijs per ml Filler in Delft
€ 340,38
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Delft
387
Bekijk klinieken in de buurt van Delft

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Delft gemiddeld 3% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,37). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Delft: € 340,38 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Injectables kliniek Delft

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Delft. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

Vind fillerkliniek in Delft

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Delft

In de buurt van Delft kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Delft

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Delft krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Liquid Beauty Nootdorp
LOGOLQBGOED
Wordt nu
bekeken
4.9
Liquid Beauty Nootdorp
Nootdorp, Drafbaan 28
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Heeft u een vermoeide huid, rimpels, volumeverlies?
Afspraak maken
Onlangs 31x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
B-Esthetics Voorschoten
baa222e4-e31b-473b-9544-ea53b6e9e75f
Wordt nu
bekeken
5
B-Esthetics Voorschoten
Voorschoten, Treubstraat 13
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 298,95
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 15x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Dream Clinics Delft
9ADE4C68-A999-4597-8001-2FEAD77EF3FF
Wordt nu
bekeken
Dream Clinics Delft
Delft, Olof Palmestraat 20
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 15x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Delft

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Delft is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Delft

In de buurt van Delft zijn 387 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Delft. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Delft wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Delft. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Delft

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Delft:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Delft. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Delft

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Delft die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Delft

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Delft. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Delft traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Delft

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Delft.

Filler reviews Delft

Ik heb een filler behandeling bij Irene gehad. Er werd duidelijk uitgelegd wat er werd gedaan. Ik voelde me bij haar veilig en op mijn gemak. Ik was superblij en tevreden met het resultaat. Irene is betrokken, betrouwbaar, integer en eerlijk. Een fijn mens waar je met een gerust hart naartoe kunt voor een behandeling.
Bas Houdijk
Dokter Irene Kliniek
24 juli 2022 17:05
Voor mij de enige arts voor Botox en fillers.. zeer betrouwbaar, eerlijk en denkt met je mee. Ook neemt ze de tijd voor je en geeft goed advies!
13 juli 2022 13:01
Eerlijk advies over botox en fillers ,goede service , stelt je op je gemak en verteld wat je kunt verwachten.
Resultaat is erg mooi en natuurlijk.
Erg blij mee.
Nellie Dutour Geerling
Huid & Laser kliniek Delft
24 juni 2022 10:10
Bekijk meer Filler ervaringen in Delft

Boek je injectables behandeling in Delft

Medic Cosmetic Clinics Delft
Medic Cosmetic Clinics Delft
Delft, Achterom 125
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Richmond Skin Clinic Delft
5
Richmond Skin Clinic Delft
Delft, Oude Kerkstraat 5
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Wordt nu
bekeken
Dream Clinics Delft
Dream Clinics Delft
Delft, Olof Palmestraat 20
1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 15x geboekt
Wordt nu
bekeken
Huid & Laser kliniek Delft
4.8
Huid & Laser kliniek Delft
Delft, Estland
1 km
Botox zone v.a.
€ 85,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Voor ons team sta jij altijd centraal
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 23x geboekt

Veelgestelde vragen in Delft

Wat kost een behandeling met fillers in Delft?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Delft € 340,38. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Delft?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Delft. In een straal van 15 kilometer rond Delft zijn  387 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Delft op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Delft?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Delft op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Delft zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Delft wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Delft. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.