Robert Clinics Rotterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Robert Clinics Rotterdam

Robert Clinics Rotterdam

Bij Robert Clinics staan wij voor natuurlijke resultaten, eerlijk advies en persoonlijke aandacht. Iedereen is welkom voor een vrijblijvend gratis advies omdat we van mening zijn dat een goede voorlichting van onze cliënten erg belangrijk is. Je kunt er zeker van zijn dat we altijd zullen kijken wat jouw wensen zijn en een eerlijk advies geven over het feit of deze haalbaar en wenselijk zijn.

Alle behandelaars bij Robert Clinics zijn gespecialiseerd in cosmetische behandelingen zoals onder andere: Botox, fillers, Profhilo en Belkyra. Verder kun je altijd rekenen op persoonlijke aandacht, eerlijk advies en 100% natuurlijke resultaten. Net wat frisser en stralender zonder dat mensen in je omgeving zien hoe dit nou eigenlijk komt, dat is ons doel.

Voordat we overgaan tot behandeling verwelkomen wij je graag in onze kliniek in Rotterdam voor een kosteloos consult. Tijdens dit consult worden jouw wensen en klachten besproken en bekijk je samen met de arts wat de mogelijkheden en de te verwachten resultaten voor jou zijn. Ook word je geadviseerd over de keuze tussen de verschillende behandelingen. Bij Robert Clinics staat een eerlijk en haalbaar advies altijd voorop.

Je bent bij de kliniek van Robert Clinics in Rotterdam altijd verzekerd van een veilige omgeving en een betrokken arts die de behandeling afstemt op jou en jouw huid.

Met een behandeling op maat, is er voor iedere klant een passende oplossing.

Robert Clinics Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Bij Robert Clinics staan wij voor natuurlijke resultaten, eerlijk advies en persoonlijke aandacht. Iedereen is welkom voor een vrijblijvend gratis advies omdat we van mening zijn dat een goede voorlichting van onze cliënten erg belangrijk is. Je kunt er zeker van zijn dat we altijd zullen kijken wat jouw wensen zijn en een eerlijk advies geven over het feit of deze haalbaar en wenselijk zijn. Meer lezen »

Gratis consult: eerlijk advies & natuurlijke resultaten!

Bekijk acties van Robert Clinics Rotterdam

Paasactie: € 50 korting op Profhilo
Paasactie: € 50 korting op Profhilo
Robert Clinics Rotterdam
Rotterdam, Bergse Dorpsstraat 75
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 145 per zone
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 145 per zone
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 145 per zone
2 zones
V.a. € 260 per behandeling
3 zones
V.a. € 365 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 450 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 90 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
Gratis
Contouring
EmSculpt (prijs per 4 behandelingen)
V.a. € 1.440 per kuur
Ultherapy kaaklijn (wangen en onderkin) + hals
V.a. € 1.050 per kuur
Ultherapy wenkbrauwlift
V.a. € 750 per kuur
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 365 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 495 per 1,5 ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 240 per behandeling
Liquid Facelift
V.a. € 750 per behandeling
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. € 1.200 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 150 per behandeling
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. € 250 per behandeling
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 335 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 799 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Vet oplossen, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Vitamine infuus, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2018
Adres
Bergse Dorpsstraat 75, Rotterdam
Robert Clinics Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Kerem Keserlioglu
Drs. Kerem Keserlioglu
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 365,00
Profiel bekijken
Louis Pogoda
Drs. Louis Pogoda
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 365,00
Profiel bekijken

Robert Clinics Rotterdam Reviews

4.2
20 reviews
Super fijn consult gehad met Louis! Hij heeft alles duidelijk en professioneel uitgelegd en verteld. De kraaienpootjes zijn heel veel minder geworden! Heel erg blij mee. Ik kom heel zeker terug!
Sigrid van Santen
27 mei 2023 05:05
Ik ben al meerdere keren bij Robert Clinics geweest. Iedere keer weer tevreden over de behandelingen, professioneel advies en goede resultaten! Laatst bij hun nieuwe arts (Louis) een botoxbehandeling gehad, ook erg tevreden over! De kliniek is zeker een aanrader, ziet er overigens ook prachtig uit...
Tessa de Haas
14 april 2023 09:09
Van het intake gesprek tot aan de check up, het was een GEWELDIGE ervaring! En ik ben erg tevreden over het resultaat van mijn filler en botox behandeling! Eerlijk en transparant advies, hier leveren ze alleen natuurlijke resultaten, echt professionals tegen een eerlijke prijs! Ik raad Robert Clinics bij al mijn familie en vrienden aan!
Dewi de Bol
10 april 2023 13:01
Ben ongeveer 3 keertjes bij Dena geweest voor de skinpen en een lichte Peel. mijn huid is mega glowy na de behandeling en een beetje vervellen.

Dena is zo fijn - ze geeft duidelijk en eerlijk advies en is een mega lieve vrouw.
Lotte Rotscheid - Temoori
8 maart 2023 07:07
De kliniek en de medewerkers zijn echt top!Heb ul therapie gehad vh gezicht en ogen..resultaat laat op zich wachten dat was algemeen bekend!Was eer best veel geld aan kwijt en ook steeds de rit erheen om foto’s te maken of er al resultaat te zien was!Conclusie,totaal niets te zien en een paar duizend euro armer!Ik zou nu ter compensatie een ander soort behan... Toon meer »
De kliniek en de medewerkers zijn echt top!Heb ul therapie gehad vh gezicht en ogen..resultaat laat op zich wachten dat was algemeen bekend!Was eer best veel geld aan kwijt en ook steeds de rit erheen om foto’s te maken of er al resultaat te zien was!Conclusie,totaal niets te zien en een paar duizend euro armer!Ik zou nu ter compensatie een ander soort behandeling krijgen met microneedling(qua kosten stuk goedkoper)maar kon pas na de zomer!Ik ben toch wel veel geld kwijt en ook een illusie armer,de Botox die ik in mijn fronsrimpel heb laten spuiten vond ik alle keren te weinig resultaat,heel erg jammer! Toon minder »
Lyda Wapperom
14 juli 2022 06:06
Heel blij met deze kliniek! Ik werd fijn ontvangen en de sfeer is heel relax. Dokter Robert neemt de tijd voor de behandeling. Mooi natuurlijk resultaat!
Val Brent
13 januari 2022 11:11
Ik heb lang getwijfeld om fillers in mijn lippen te doen. Uiteindelijk toch de keus gemaakt omdat ik een goed gevoel bij Dokter Robert kreeg. Echt blij met het resultaat, heel natuurlijk. Sommige zien het niet eens maar als ik zelf in de spiegel kijk is het een wereld van verschil. Dank Dokter Robert!
Bobbie Otten
16 november 2021 14:02
Goede arts, geeft eerlijk en goed advies. Ik wilde voor kybella/belkyra gaan maar hij zei al gelijk dat dat voor mij geen goed resultaat zou opleveren. Gaf prima alternatief waar ik over nadenk. Dus geen arts/kliniek wat direct behandeld om te verdienen maar eerlijk en medisch verantwoord zegt waar je aan toe bent. Prachtig pand, goede ontvangst, aardige men... Toon meer »
Goede arts, geeft eerlijk en goed advies. Ik wilde voor kybella/belkyra gaan maar hij zei al gelijk dat dat voor mij geen goed resultaat zou opleveren. Gaf prima alternatief waar ik over nadenk. Dus geen arts/kliniek wat direct behandeld om te verdienen maar eerlijk en medisch verantwoord zegt waar je aan toe bent. Prachtig pand, goede ontvangst, aardige mensen. Aanrader! Toon minder »
Patty Patty
10 juli 2021 19:07
Na lang twijfelen toch de stap durven zetten om te gaan voor een behandeling. Geen seconde spijt van gehad. Zeer professioneel behandeld, fijne kliniek en mensen en erg blij met het resultaat. Absoluut een aanrader!
B V
7 december 2020 21:09
Ik ben hier geweest voor een Belkyra behandeling en het resultaat was minimaal. Robert gaf tijdens ons eerste gesprek aan dat ik duidelijk verschil zou zien, dit was niet het geval. Vervolgens heeft hij aangeboden om de behandeling kosteloos opnieuw uit te voeren of hij stelde voor om te wachten op Ultherapy. Hier zou hij binnenkort mee beginnen. Ik heb geko... Toon meer »
Ik ben hier geweest voor een Belkyra behandeling en het resultaat was minimaal. Robert gaf tijdens ons eerste gesprek aan dat ik duidelijk verschil zou zien, dit was niet het geval. Vervolgens heeft hij aangeboden om de behandeling kosteloos opnieuw uit te voeren of hij stelde voor om te wachten op Ultherapy. Hier zou hij binnenkort mee beginnen. Ik heb gekozen voor een tweede Belkyra behandeling en zelfs gevraagd of ik nog wat moest betalen. Dit hoefde niet omdat hij het vervelend vond. Gek genoeg had hij dit nog nooit eerder meegemaakt en was ik de eerste klant met dit probleem. Na de tweede behandeling ook geen gewenst effect en het resultaat wederom minimaal.

Vervolgens gaf hij aan dat hij wellicht een gratis behandeling Ultherapy kon uitvoeren omdat ze soms gratis testers krijgen om trainingen mee uit te voeren. Een maand lang niks gehoord en vervolgens stuurde hij een app met de mededeling dat hij ze gratis heeft ontvangen, dat het hem niks kost en zij mij als model kunnen gebruiken voor een training. Nadat ik 2 weken niks heb vernomen heb ik toch maar zelf contact opgenomen. Robin (de ‘’manager’’) gaf aan dat het niet meer kosteloos uitgevoerd kon worden omdat zij toch kosten moeten maken en dat ze in plaats daarvan een korting kunnen geven. Ik begrijp ook niet waarom ik word doorverwezen naar een ander persoon en dat Robert het fatsoen niet heeft om mij zelf op te bellen. Robert gaf destijds aan dat het rond 1500,— kost en Robin maakte daar 2100,- van. Het is natuurlijk een bekende truc om de brutoprijs te verhogen zodat het lijkt alsof je een hoge korting krijgt. Hij probeerde een heel vaag verhaal te verkopen dat zij er dus toch wel voor moeten betalen. Toen ik hem vertelde dat de prijs in geen enkele verhouding is t.o.v. concurrenten zei hij ‘’wij mogen zelf bepalen wat wij vragen voor onze behandelingen’’. Dit is in tijden de meest inhoudloze opmerking die ik gehoord heb en bevestigd dan ook mijn vermoeden dat ze de prijs verhogen om er een slaatje uit te slaan. Iedereen die een beetje verstand heeft van verkoop weet dat je met een zelfde behandeling niet ver boven de prijs van je concurrenten moet gaan zitten omdat je dan simpelweg niks verkoopt. Daarnaast koopt Robert Belkyra niet eens in bij de importeur. Hij heeft een Amerikaanse vriendin die het voor hem meeneemt (ik vraag mij dan ook oprecht af in hoeverre dit echt en te vertrouwen is). In conclusie, geen eerlijk bedrijf en zeer onprofessioneel. Robert had beter zelf persoonlijk contact kunnen opnemen om dit toe te lichten in plaats van dat hij een onervaren ''manager'' het slechte nieuws laat brengen. Mijn eerste afspraak is overigens ook verzet door hem (op de dag zelf) omdat hij door zijn rug was gegaan. De tweede afspraak wilde hij ook verzetten. Ik was het hier niet mee eens en toen kon de behandeling toch doorgaan. Toon minder »
B Cengiz
29 november 2020 15:03
Ik ben al een aantal keer bij kliniek Dokter Robert geweest. Hij stelt je erg op je gemak, neem altijd de tijd voor je en de behandeling was heel professioneel en pijnloos. Super mooie kliniek, op een top locatie. Ik kom hier zeker terug en raad het iedereen aan!
Lianne van Kalken
11 augustus 2019 10:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Robert Clinics Rotterdam?

Bij Robert Clinics Rotterdam kost één zone Botox € 145,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Robert Clinics Rotterdam?

Bij Robert Clinics Rotterdam kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 365,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Robert Clinics Rotterdam?

Robert Clinics Rotterdam scoort 4.2 van de 5 sterren uit 11 Google reviews.

Wat is het adres van Robert Clinics Rotterdam?

In Rotterdam is Robert Clinics Rotterdam gevestigd op Bergse Dorpsstraat 75.