fe3a4f51-b139-4be3-a33b-60c8305eefa6

Huid & Laser kliniek Delft

Bij Huid & Laserkliniek Delft kun je terecht voor verschillende soorten huidtherapie, laser behandelingen, Botox, draadlift en fillers. Voor ons team sta jij altijd centraal. Wij willen namelijk dat jij je gehoord en gezien voelt. Daarom bespreken we altijd alle opties met je en kun je dus te allen tijde zelf voor een behandeling kiezen. Als we elders een betere behandeling weten, zullen we je dat natuurlijk ook vertellen. We willen dat iedereen die bij ons onder behandeling is, een prettig en veilig gevoel ervaart. Daarom delen we graag onze kennis met je, zodat je leert begrijpen hoe iets ontstaat en dus ook hoe het weer weg kan gaan.

Persoonlijke en zorgvuldige aanpak, een prettige en laagdrempelige sfeer met veel aandacht voor de klant.

Huid & Laser kliniek Delft uit Delft is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Voor ons team sta jij altijd centraal

Afspraak maken

Reviews

4.6
34 reviews
Gisteren een botoxbehandeling bij Juliet de Vries gehad. Was de 1e keer dus al met al best spannend. Gelijk bij binnenkort leuk ontvangen en deze mooie kliniek. Juliet is een hele vriendelijk vrouw die echt aandachtig naar jouw wensen luistert. Ik was vrij snel gerust gesteld en gelukkig viel het enorm mee qua pijn. Nu in afwachting van het resultaat. De vol... Toon meer »
Gisteren een botoxbehandeling bij Juliet de Vries gehad. Was de 1e keer dus al met al best spannend. Gelijk bij binnenkort leuk ontvangen en deze mooie kliniek. Juliet is een hele vriendelijk vrouw die echt aandachtig naar jouw wensen luistert. Ik was vrij snel gerust gesteld en gelukkig viel het enorm mee qua pijn. Nu in afwachting van het resultaat. De volgende keer zal zeker weer bij Juliet zijn Toon minder »
Tjelke Veldhuizen
22 oktober 2022 06:06
Ik heb voor couperose op mijn wangen een laserbehandeling (IPL) gekregen. Wat een ontzettend fijne kliniek en zorgvuldige professionele behandeling. Er werd ruim de tijd voor me genomen en veel uitleg gegeven, waardoor ik me helemaal op m'n gemak voelde. Zeker een aanrader!!
Petra van der Horst
21 oktober 2022 09:09
Fijne sfeer netjes & verzorgd goede pedicure zorgzaam netjes vakkundig 👍👍
Monica Rappa
7 september 2022 21:09
Super ervaring gehad. Traangoot behandeling laten doen. Eerste keer dat ik iets heb laten doen en vond best spannend. Maar merel stelt je op je gemak. En nu al altijd blij met het resultaat! Onwijs bedankt. Ik kom zeker terug in de toekomst.
Natasja Kraus
28 augustus 2022 19:07
Wat wordt je hier door de lieve deskundige dames goed geholpen. Ze stellen je erg op je gemak, geven goed advies en voeren de behandeling erg goed uit. Echt een aanrader!
Marinke Gerritsen
30 juli 2022 06:06
Eerlijk advies over botox en fillers ,goede service , stelt je op je gemak en verteld wat je kunt verwachten.
Resultaat is erg mooi en natuurlijk.
Erg blij mee.
Nellie Dutour Geerling
24 juni 2022 10:10
Een superfijne kliniek; echte professionals en een gratis consultgesprek.
Nick Keijzer (Uitgesproken Gasten)
4 april 2022 08:08
Ik ben oprecht zo tevreden met de service en de ontzettend lieve dames die hier werken! Ze stellen je zo op je gemak en gaan super fijn met je om. Sanne; een hele lieve en professionele meid die goed luisterd naar je wensen en zorgen en erg secuur te werk gaat. Ik kan deze praktijk alleen maar aanbevelen aan anderen.
Sofia mrdv
10 december 2021 18:06
Zojuist heb ik bij Sanne de Glow facial behandeling gedaan. Ik kan nog niks zeggen over de resultaten, maar ik ben zeer positief tot zo ver. De soepele communicatie, de uitgebreide intake en de professionaliteit tijdens de behandeling heb ik als zeer prettig ervaren. Dank!
Sophie H
30 juli 2021 09:09
Ik kwam hier voor de microneedling behandeling. Hele fijne kliniek waar professionaliteit voorop staat. Er wordt goed uitgelegd hoe de behandeling te werk gaat en geen vraag is te veel.
Ainslie Rast
20 mei 2021 14:02
Vandaag voor een behandeling camouflagetherapie geweest en wat een wereld van verschil! De roodheid in mijn gezicht was zo goed als niet meer te zien.
Al die jaren diverse producten geprobeerd, maar dit resultaat had ik nooit verwacht.
Natasja van Staalduinen
22 december 2020 22:10
Tessa en haar team zijn zeer professioneel en bekwaam. Een fijne plek waar ik me ontzettend op mijn gemak voel. Aanrader als je op zoek bent naar een goede laserbehandeling. Het resultaat is fantastisch!
Judith Marks
17 november 2020 19:07
Super lieve werkneemsters die je na 1 keer al herkennen. Ze helpen je goed en ik zag na die ene keer laseren ook al verschil. Echt top!
Roxane
28 juli 2020 18:06
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €145 per zone
Drie (3) zones botulinetoxine
V.a. €380 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €85 per behandeling
Twee (2) zones botulinetoxine
V.a. €280 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Aliaxin
V.a. €400 per ml
BeloteroBelotero logo
V.a. €400 per ml
Restylane
V.a. €400 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €275 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. €150 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €450 per 2 oksels
PDO Draadlift
V.a. €550 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €300 per behandeling
VISCODERM Hydrobooster
V.a. €100 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Laser / IPL, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2017
Adres
Estland , Delft
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten