Dokter Irene - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Dokter Irene

Dokter Irene

Persoonlijke aandacht, natuurlijke resultaten met zachte uitstraling, vooral een full approach met zowel injectables, draadliften als kleine chirurgie.

Bij Dokter Irene staan we garant voor de beste cosmetische behandelingen. Dokter Irene is een zeer ervaren, gediplomeerde arts, KNMG geregistreerd en aangesloten bij de NVCG.

De kliniek staat voor een persoonlijke, luxe aanpak en met de nieuwste inzichten in cosmetische behandelingen. Dokter Irene bied voor iedereen de tijd, en neemt jouw wensen serieus. Zij hecht grote waarde aan kwaliteit en een goede klantrelatie!

"Een persoonlijk behandelplan, voor iedereen uniek"

Bij Dokter Irene voelt men zich op zijn gemak en wordt een natuurlijk resultaat gegarandeerd, naast een luisterend oor.

Dokter Irene uit Delft is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Persoonlijke aandacht, natuurlijke resultaten met zachte uitstraling, vooral een full approach met zowel injectables, draadliften als kleine chirurgie.

Bij Dokter Irene staan we garant voor de beste cosmetische behandelingen. Dokter Irene is een zeer ervaren, gediplomeerde arts, KNMG geregistreerd en aangesloten bij de NVCG.

De kliniek staat voor een persoonlijke, luxe aanpak en met de nieuwste inzichten in cosmetische behandelingen. Dokter Irene bied voor iedereen de tijd, en neemt jouw wensen serieus. Zij hecht grote waarde aan kwaliteit en een goede klantrelatie!

"Een persoon... Meer lezen »

𝐖𝐞𝐥𝐤𝐨𝐦 𝐛𝐢𝐣 𝐃𝐨𝐤𝐭𝐞𝐫 𝐈𝐫𝐞𝐧𝐞

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 139 per zone
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 139 per zone
2 zones
V.a. € 265 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 450 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 70 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
Gratis
Fillers
Juvéderm
V.a. € 440 per ml
Lipfiller
V.a. € 300,10 per ml
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 350 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 450 per 1,5 ml
RestylaneRestylane
V.a. € 400 per ml
Teosyal
V.a. € 400 per ml
Traangoot filler
V.a. € 450 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 275 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 750 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 900 per behandeling
Liquid Facelift
V.a. € 1.100 per behandeling
Sculptra (per flacon 10 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 600 per behandeling
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. € 450 per behandeling
Haarfillers
V.a. € 300 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 150 per behandeling
PDO Draadlift
V.a. € 500 per behandeling
Skinbooster
PhilArt
V.a. € 300 per behandeling
ProfhiloProfhilo
V.a. € 300 per per 2 ml
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 800 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
3000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Vet oplossen, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Vitamine infuus, Haarfillers, Chemische peeling, Chirurgie, Body contouring
Kliniek opgericht
2018
Adres
Taj Mahalplaats 23, Delft
Dokter Irene
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Irene Veth
Drs. Irene Veth
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 300,10
Profiel bekijken

Dokter Irene Reviews

4.9
105 reviews
Pas een keer geweest, bedankt voor het advies en de manier waarop je de behandeling aanpakt. Tot de volgende keer!
Eya Wubben
8 juni 2024 11:11
Ontzettend lieve, vriendelijke en kundige arts. Ondertussen word ik alweer ruim een jaar geprikt door Irene. Ik heb vreselijk veel last van migraine en botox is voor mij een ontzettende uitkomst.
Ze denkt goed met je mee, toont oprechte interesse, neemt je serieus en is een kei in haar vak.

Ik ga altijd graag naar haar toe
Miriam Van Duijn
24 mei 2024 11:11
Super goede service! Onlangs ben ik bij dokter Irene geweest omdat ik door medicatie gebruik enorm op mijn kiezen beet en dit tot heftige hoofdpijn, nek en rugklachten leidde. Door botox in aan te brengen in de kaak en wat in het voorhoofd zijn de klachten nu tot 95% verminderd. En dat zegt een hoop aangezien zij nog nooit zulke harde gezichtsspieren gevoel... Toon meer »
Super goede service!

Onlangs ben ik bij dokter Irene geweest omdat ik door medicatie gebruik enorm op mijn kiezen beet en dit tot heftige hoofdpijn, nek en rugklachten leidde. Door botox in aan te brengen in de kaak en wat in het voorhoofd zijn de klachten nu tot 95% verminderd. En dat zegt een hoop aangezien zij nog nooit zulke harde gezichtsspieren gevoeld had bij een vrouw.

Ik ben Dokter Irene enorm dankbaar en zal wederom bij haar terugkeren als klant! Toon minder »
Stéphanie Juliana-Harmsen
2 april 2024 00:12
Super ervaring met Dr.Irene.Ben geweest voor prophilo behandeling. Ze is deskundig en ook nog eens n lief persoon.Nogmaals bedankt!!!
Ingrid van der Reijken
15 maart 2024 15:03
Zeer blij met dokter Irene, ze denkt mee en luistert naar je wensen. Ze is zeer kundig.
Caro B
9 maart 2024 16:04
Als man toch Botox laten doen voor hoofdpijnklachten bij vele computerwerk. Ik ben heel blij dat ik, met Dokter Irene haar werk, van deze klachten af ben en ook nog eens een frissere look heb!
irene perrijn
24 februari 2024 11:11
Irene is een hele deskundige en lieve cosmetisch arts. Ze weet je heel goed te helpen bij al je wensen en denkt hierin met je mee. Ik ben heel dankbaar en zou Irene iedereen aanraden!
Anne
10 december 2023 19:07
Ik heb voor een zone boter 130 betaald nog steeds niks veranderd en zij wil weer betaald worden voor nabehandeling… paar manden geleden heb ik voor eerst bij haar gedan en ook was duurder en slechter dan andere clinic en ook geen nabehandeling gedaan ik ga noit terug
Bahare Nezhad
9 december 2023 13:01
Afgelopen week had ik fillers laten zetten in mijn lippen.
Het resultaat is geweldig mooi!!
Ik ben super tevreden, over haar advies en de behandeling zelf.
Hier kom ik graag terug.
D
2 december 2023 13:01
Ontzettend tevreden over dr. Irene! Denkt mee, luistert, vakkundig en toont oprechte interesse. Bij de eerste ontmoeting al direct een vertrouwd gevoel door o.a. haar eerlijkheid.
Ik ben elke keer zeer snel en correct behandeld. Heel fijn dat het altijd ook erg gezellig is.
N. C.
11 november 2023 15:03
Direct een eerlijk en fijn advies van Irene, super lieve kundige en ook nog een gezellige arts. Persoonlijk voelde het voor mij heel veilig bij haar te worden behandeld! Dankjewel Irene :)
Kirsten Hazewinkel
27 augustus 2023 14:02
Onlangs een ooglid correctie ondergaan bij Dr. Irene, zeer tevreden! Tijdens de intake liet zij direct een goede indruk achter, zeer vriendelijk en vakkundig. Een duidelijke uitleg stelde mij gerust deze behandeling bij haar te laten doen, het gaat wel om je ogen/ gezicht. De ingreep verliep ook zeer goed, ze stelt je echt op je gemak! Door haar vakkundighei... Toon meer »
Onlangs een ooglid correctie ondergaan bij Dr. Irene, zeer tevreden! Tijdens de intake liet zij direct een goede indruk achter, zeer vriendelijk en vakkundig. Een duidelijke uitleg stelde mij gerust deze behandeling bij haar te laten doen, het gaat wel om je ogen/ gezicht.
De ingreep verliep ook zeer goed, ze stelt je echt op je gemak! Door haar vakkundigheid is het genezingsproces ook vlot gegaan, heel blij met het eindresultaat!

Nogmaals dank Irene! 🙏🏼 Toon minder »
Petra van Veen
15 augustus 2023 14:02
Ik kom al een tijdje bij Irene. Ik kan het iedereen aanbevelen. Irene is
een fijne cosmetisch arts geeft eerlijk advies en het eindresultaat is altijd om blij van te worden. Een mooie natuurlijke frisse blik.
Tamara Derwort
1 juli 2023 09:09
Fijne professionele kliniek met een persoonlijke aanpak. Dr Irene neemt ruim tijd en adviseert nav jouw wensen. Al twee behandelingen naar tevredenheid ondergaan.
Sanne Sonneveldt- Bemener
30 juni 2023 11:11
Ik ben bij dr. Irene geweest voor botox en fillers. Ze neemt de tijd voor je,denkt met je mee. Ze geeft een duidelijke uitleg en persoonlijk goed advies.Dokter Irene is niet alleen kundige arts maar ook een fijn mens, communiceert prettig. Ik ben super tevreden over het natuurlijke resultaat van de behandeling en nazorg.Alles gebeurt ook in een fijne,rustige... Toon meer »
Ik ben bij dr. Irene geweest voor botox en fillers. Ze neemt de tijd voor je,denkt met je mee. Ze geeft een duidelijke uitleg en persoonlijk goed advies.Dokter Irene is niet alleen kundige arts maar ook een fijn mens, communiceert prettig.
Ik ben super tevreden over het natuurlijke resultaat van de behandeling en nazorg.Alles gebeurt ook in een fijne,rustige omgeving. Ik kom graag terug. Toon minder »
Mirka Altena - Kowalinska
22 juni 2023 10:10
Dokter Irene is echt een topper, denkt mee over mogelijkheden en trekt de grens bij onmogelijkheden en kijkt vooral naar wat er bij je past en hoe je het geheel natuurlijk ogend houdt. Ruim 1 jaar geleden heb ik de fietsenstalling in mn voorhoofd weg laten spuiten en het resultaat is nog steeds fantastisch! Daarbovenop is ze ook geweldig om mee te praten en... Toon meer »
Dokter Irene is echt een topper, denkt mee over mogelijkheden en trekt de grens bij onmogelijkheden en kijkt vooral naar wat er bij je past en hoe je het geheel natuurlijk ogend houdt. Ruim 1 jaar geleden heb ik de fietsenstalling in mn voorhoofd weg laten spuiten en het resultaat is nog steeds fantastisch!
Daarbovenop is ze ook geweldig om mee te praten en je gaat er zeker weten weg met een lach op je gezicht. Positive vibes only! Toon minder »
Arjan Lips
6 mei 2023 13:01
Dokter Irene is een vriendelijke en zeer deskundige arts. Ze neemt de tijd om goed naar je wensen te luisteren en geeft daarop professioneel en passend advies en stelt je ook zeer op je gemak. De Botox behandeling zelf ging heel snel en vrijwel pijnloos. Ik ben eerder bij andere klinieken geweest, maar nog nooit eerder zo een goede arts meegemaakt, moet i... Toon meer »
Dokter Irene is een vriendelijke en zeer deskundige arts.

Ze neemt de tijd om goed naar je wensen te luisteren en geeft daarop professioneel en passend advies en stelt je ook zeer op je gemak.

De Botox behandeling zelf ging heel snel en vrijwel pijnloos.

Ik ben eerder bij andere klinieken geweest, maar nog nooit eerder zo een goede arts meegemaakt, moet ik zeggen.

Dokter Irene is voor mij de beste arts en blijf graag nog bij haar terugkomen! Toon minder »
S A
13 april 2023 13:01
Rokerslijntje laten behandelen met een prachtig resultaat, ook de frons laten doen, zeer tevreden en goede informatie. Irene is een fijne maar vooral kundige arts. Ook qua nazorg.
Rosita van DIJK
4 maart 2023 14:02
Irene zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat. Geeft goed advies en luistert naar wat voor jou belangrijk is. Naast dat ze erg goed is in haar werk is ze ook een heel fijn mens en is het fijn om even met haar bij te kletsen. Ik raad haar zeker aan!
Melanie Hartog
2 maart 2023 11:11
Dokter Irene heeft mij uitermate goed en kundig behandeld en tevens heeft zij zich enorm voor mij ingezet bij complicaties die ik heb door behandeling bij een andere ‘kliniek’. Ze communiceert prettig en neemt haar vak serieus. Ze is dan ook NVCG gecertificeerd; belangrijk en ik raad haar daarmee voor iedereen aan!
&ME eventmarketing
19 december 2022 21:09
Ik heb een behandeling voor zweetoksels gehad. Het was eerlijk gezegd een beetje pijnlijk, maar Irene heeft me er goed doorheen geloosd. Tot nu toe geen last meer van zweet dus wel echt super tevreden.

Vriendelijk, professioneel en goede prijs kwaliteitverhouding.

Thanks so much!
Rajiv Bhagwanbali
22 november 2022 18:06
Irene is eerlijk,deskundig en zeer professioneel en luistert goed naar je wensen. Mijn gezicht is niet veranderd maar ik zie er wel veel beter uit.
Ook een pluspunt is dat mocht je in paniek zijn over de zwelling die 's avonds opkomt dan is ze nog per app bereikbaar en stelt ze je gerust.😁
Ella Adrichem
18 november 2022 07:07
Ik heb 2 behandelingen bij dokter Irene gehad. Allebei de keren erg fijn. Dokter Irene is vriendelijk, open en denkt goed met je mee. Ze is belangstellend en oprecht geïnteresseerd in haar patiënten.
De behandeling is professioneel gedaan ik heb vertrouwen in haar.
Ik ben erg tevreden en keer zeker terug voor een 3e behandeling!
Tessa
2 november 2022 16:04
Zoals altijd ben ik zeer tevreden over het natuurlijke resultaat van de behandeling bij dokter Irene. Haar persoonlijke, rustige aanpak en het feit dat ze altijd staat voor een mooi en natuurlijk resultaat, persoonlijke aandacht en haar betrokkenheid maakt dokter Irene uniek in haar vak!
Jitty Kouwenhoven
25 oktober 2022 13:01
Dr.Irene is een heel bekwaam cosmetisch arts. Luistert heel goed naar persoonlijke wensen en adviseert daarin eerlijk. Zij heeft heel goed inzicht welke soort behandeling voor de ene persoon wel werkt en bij de ander niet, waardoor het behaalde resultaat optimaal en zeer geslaagd is. Wat ik persoonlijk ook erg waardeer is dat zij mijn eerdere ervaringen seri... Toon meer »
Dr.Irene is een heel bekwaam cosmetisch arts. Luistert heel goed naar persoonlijke wensen en adviseert daarin eerlijk. Zij heeft heel goed inzicht welke soort behandeling voor de ene persoon wel werkt en bij de ander niet, waardoor het behaalde resultaat optimaal en zeer geslaagd is. Wat ik persoonlijk ook erg waardeer is dat zij mijn eerdere ervaringen serieus neemt en daar altijd rekening mee houdt. Zij ziet namelijk de persoon achter de behandeling. Ik durf oprecht te zeggen dat ik haar daarom 100% vertrouw en nog nooit ontevreden ben geweest. Toon minder »
Anezka Schrumpf
28 september 2022 10:10
Dokter Irene is een Professionele arts die begrijp wat de klant will. De resultaat was even betere dan ik dacht. Een natuurlijke uitzicht. Hygiëne is optimale en zij heeft goede ervaring.
Nicoletta Dorizzi
24 september 2022 11:11
Ik heb een filler behandeling bij Irene gehad. Er werd duidelijk uitgelegd wat er werd gedaan. Ik voelde me bij haar veilig en op mijn gemak. Ik was superblij en tevreden met het resultaat. Irene is betrokken, betrouwbaar, integer en eerlijk. Een fijn mens waar je met een gerust hart naartoe kunt voor een behandeling.
Bas Houdijk
24 juli 2022 17:05
Zeer tevreden over de behandeling. Fijne arts. Een aanrader
Juliette
24 juli 2022 14:02
Super goede ervaring! Irene stemt de behandeling goed af op de wensen en zorgt voor een natuurlijk resultaat. Heel tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.
Carola van Puffelen
17 juli 2022 17:05
Voor mij de enige arts voor Botox en fillers.. zeer betrouwbaar, eerlijk en denkt met je mee. Ook neemt ze de tijd voor je en geeft goed advies!
Kim
13 juli 2022 13:01
Onlangs heb ik een behandeling ondergaan bij Dokter Irene. Ondanks dat ik niet zo van naalden houd, heb ik de behandeling als prettig ervaren. Ze denk goed mee, legt goed uit en is geduldig. Irene is een betrokken arts met oog voor detail. Erg blij met de behandeling en het resultaat.
Perrijn Verduin
7 juli 2022 19:07
Ik ben via via bij Dr Irene gekomen. Geen spijt van. Ze is rustig, vriendelijk en kundig. Ik heb 2 prophilo behandelingen gehad met goed resultaat. Mijn huid ziet er beter, steviger uit.
Mart M
16 juni 2022 18:06
Ik kan dokter Irene alleen maar aanbevelen! Sinds ik haar 3 jaar geleden bij een kliniek heb ontmoet, won ze meteen mijn vertrouwen toen ik haar benaderde met mijn probleem van overmatig zweten. Ze nam mijn uitdagingen en mij als persoon serieus en behandelde me op een manier dat ik me meteen veilig en op de juiste plek voelde. Ze assisteerde ook bij een kli... Toon meer »
Ik kan dokter Irene alleen maar aanbevelen!
Sinds ik haar 3 jaar geleden bij een kliniek heb ontmoet, won ze meteen mijn vertrouwen toen ik haar benaderde met mijn probleem van overmatig zweten. Ze nam mijn uitdagingen en mij als persoon serieus en behandelde me op een manier dat ik me meteen veilig en op de juiste plek voelde. Ze assisteerde ook bij een kliniek waar ik besloot om voor een liposuctie te gaan en ik was meer dan tevreden met het resultaat! Sindsdien ben ik een regelmatige patiënt van Dr. Irene, ook met vragen over hoe vooral de gezichtszones jong en fris te houden.
Ze behandelt me altijd met een hoge professionaliteit en individuele aandacht. Toon minder »
Marcel H
12 februari 2022 08:08
Mandy R
6 februari 2022 20:08
Mario van Ispelen
3 februari 2022 18:06
Irene is heel professioneel. Werkt zeer overwogen en rustig en zal zeker geen handelingen verrichten waar zijzelf niet achter staat.
Marieke Hagesteijn
3 februari 2022 18:06
Rosé Blijleven
2 september 2021 09:09
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Dokter Irene?

Één zone Botox bij Dokter Irene kost € 139,00.

Wat kost een filler behandeling bij Dokter Irene?

1 ML filler kost bij Dokter Irene v.a. € 300,10. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Dokter Irene?

Op basis van 37 Google reviews heeft Dokter Irene 4.9 van de 5 sterren.

Wat is het adres van Dokter Irene?

Op Taj Mahalplaats 23 is Dokter Irene gevestigd in Delft.