BM

BM Clinics Rotterdam

BM Clinics Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.8
115 reviews
Aantal weken geleden bij BM clinics in Rotterdam geweest voor een Botox behandeling. Heel tevreden over het resultaat. De artsen zijn ontzettend kundig en eerlijk over wat bij mij past. De kliniek is ook sfeervol ingericht wat mij meteen een gerust gevoel gaf, niet zo ziekenhuis achtig. Zeer tevreden en kom graag terug.!
Laura Johann
2 juni 2022 14:02
Nog niet eens 10 seconde nadat ik de kamer in liep werd er gezegd dat de behandeling af te raden is. Werden alle risicos ervan verteld en werd er gezegd dat andere het niet op zullen vallen als het niet gedaan wordt, dus dat ik het niet moest doen. Binnen 2 minuten stond ik weer buiten. Het gaat niet om wat andere zien en vinden het gaat erom dat ik het gra... Toon meer »
Nog niet eens 10 seconde nadat ik de kamer in liep werd er gezegd dat de behandeling af te raden is. Werden alle risicos ervan verteld en werd er gezegd dat andere het niet op zullen vallen als het niet gedaan wordt, dus dat ik het niet moest doen. Binnen 2 minuten stond ik weer buiten.

Het gaat niet om wat andere zien en vinden het gaat erom dat ik het graag wilde doen. En een behandeling afraden kan natuurlijk altijd, maar er werd amper gekeken naar het gebied en hierna alle "enge" risicos verteld om me te overtuigen het niet te doen. Toon minder »
Julia Kamberg
2 juni 2022 13:01
Zeer bekwame arts, weet precies wat hij moet doen en is heel vriendelijk. Ik had dhr. Roopram, en in het vervolg, zal ik wederom om hem vragen. Hij neemt echt de tijd voor je en vraagt door tot dat jullie samen uit zijn gekomen. Daarnaast zijn de dames achter de balie ook heel vriendelijk en helpen je als je met vragen zit. Kortom, zeer en zeer tevreden.
Sevgi Ata
31 maart 2022 13:01
Inmiddels ben ik al 2 jaar trouwe klant bij BM Clinics. Door het vele turen door zon en slecht zicht kreeg ik een diepe rimpel in mijn voorhoofd die langzaam permanent leek te worden. Ik besloot er wat aan te doen en kwam bij BM Clinics in Rotterdam terecht. Na een uitgebreid consult waarin duidelijk de verwachtingen en risico's werden besproken, besloot ik... Toon meer »
Inmiddels ben ik al 2 jaar trouwe klant bij BM Clinics. Door het vele turen door zon en slecht zicht kreeg ik een diepe rimpel in mijn voorhoofd die langzaam permanent leek te worden. Ik besloot er wat aan te doen en kwam bij BM Clinics in Rotterdam terecht. Na een uitgebreid consult waarin duidelijk de verwachtingen en risico's werden besproken, besloot ik de behandeling door te zetten. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. De rimpel blijft weg! Zowel de artsen als de ontvangst van Chantal aan de receptie is altijd hartelijk. Ook over de hygiëne en werkwijze ben ik erg tevreden. Toon minder »
Merel Jongeleen
23 maart 2022 10:10
Om eerlijk te zijn ik ga altijd vaak op mijn intuitie als een behandelaar voor de eerste keer zie.
Ik ben heel blij dat ik mijn intuitie hebt gevolgd. Het gevolg is dat ik nu sinds 3 jaar klant bent bij deze profesionele clinic waar overleg , wensen en menselijke aspect centraal staan.
Jefson
17 maart 2022 15:03
Afgelopen week voor het eerst naar BM clinics geweest in Rotterdam. Heb inmiddels wel ervaring met botox bij verschillende klinieken in Rotterdam. Heel vriendelijk ontvangen door de receptioniste/assistente. Dr Nirhoe vroeg eerst naar wat ik wilde en gaf daarna advies. Ben super tevreden en de afspraak om ook fillers te laten plaatsen wordt zeker gemaakt. Ik... Toon meer »
Afgelopen week voor het eerst naar BM clinics geweest in Rotterdam. Heb inmiddels wel ervaring met botox bij verschillende klinieken in Rotterdam.
Heel vriendelijk ontvangen door de receptioniste/assistente.
Dr Nirhoe vroeg eerst naar wat ik wilde en gaf daarna advies.
Ben super tevreden en de afspraak om ook fillers te laten plaatsen wordt zeker gemaakt.
Ik denk dat ik eindelijk mijn vaste "botox prikker" heb gevonden. Toon minder »
Natasja Miranda
17 maart 2022 04:04
Ben gekomen om fillers in me neus te spuiten. Ging heel goed. De arts (dr. Nirhoe) heeft precies verteld wat hij ging doen en hoe het proces gaat. Ik ben zelf erg bang voor prikken maar het ging super goed en ik heb prachtig resultaat. Ik raad deze clinic erg aan👍👍 ben er super blij mee
Indiah Veenstra
28 februari 2022 14:02
Zo fijn geholpen! Ik kwam terug na 3 jaar omdat ik hiervoor weggestuurd was. Wat niet nodig is, is niet nodig. Super fijn!! Dan weet je namelijk dat het niet alleen om het geld te doen is. Nu was het afgelopen week wel tijd. En ik ben zo blij. De mensen om mij heen zeggen, wat zie je er goed uit! Je straalt! Maar niemand zegt, heb je iets laten doen. E... Toon meer »
Zo fijn geholpen! Ik kwam terug na 3 jaar omdat ik hiervoor weggestuurd was. Wat niet nodig is, is niet nodig. Super fijn!! Dan weet je namelijk dat het niet alleen om het geld te doen is. Nu was het afgelopen week wel tijd. En ik ben zo blij. De mensen om mij heen zeggen, wat zie je er goed uit! Je straalt! Maar niemand zegt, heb je iets laten doen. En dat is wat je uiteindelijk wilt. Dus 100% aanrader. Eerlijk en oprecht advies. En super fijne ervaring met de behandeling. Mocht je twijfelen. Gewoon doen! Toon minder »
Marleen Streeder
4 februari 2022 20:08
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €99 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €69 per behandeling
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €219 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €339 per 1,5 ml
Stylage
V.a. €249 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €275 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, PRP
Kliniek opgericht
2013
Adres
Slaak 26, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten