Logo vierkant

Huidkliniek COSMED

4
29 reviews

Bij Huidkliniek COSMED gaat het helemaal om jou. Wij gunnen het jou namelijk dat jij je mooi en helemaal jezelf voelt! We hebben een ruim aanbod aan behandelingen die jou (weer) de uitstraling kunnen geven die past bij hoe jij je van binnen voelt. Ook al zegt je huid van nature of door omstandigheden wat anders.

Ons team werkt nauw samen bij de aanpak van je huidproblemen, huidvragen of wensen voor verbeteringen van je uiterlijk. Hierbij maken we indien nodig een combinatie van verschillende disciplines binnen onze kliniek.

In onze kliniek word je vriendelijk en persoonlijk geholpen met de kracht en kennis van een grote kliniek, maar met de flexibiliteit, aandacht en kosten-efficiëntie van een kleinschalige praktijk.

We luisteren goed naar jouw wensen om je zo efficiënt mogelijk te kunnen helpen. Dat geldt zowel voor onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of elk behandelingstraject helemaal op maat.

We heten je graag welkom in ons sfeervolle pand en zorgen ervoor dat je je prettig voelt. Of je nou voor een ontspannende schoonheidsbehandeling komt of voor een chirurgische ingreep.

Huidkliniek COSMED uit Zevenaar is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Bij Huidkliniek COSMED gaat het helemaal om jou. Wij gunnen het jou namelijk dat jij je mooi en helemaal jezelf voelt! We hebben een ruim aanbod aan behandelingen die jou (weer) de uitstraling kunnen geven die past bij hoe jij je van binnen voelt. Ook al zegt je huid van nature of door omstandigheden wat anders.

Ons team werkt nauw samen bij de aanpak van je huidproblemen, huidvragen of wensen voor verbeteringen van je uiterlijk. Hierbij maken we indien nodig een combinatie van verschillende disciplines binnen onze kliniek.

In onze kliniek word je vriendelijk en persoonlijk geholpen... Meer lezen »

Mooi jezelf zijn verdien je!

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 120 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. € 395 per ml
Stylage
V.a. € 295 per ml
Teosyal
V.a. € 375 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2011
Adres
Kerkstraat 46, Zevenaar
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Jelle Claassen
Drs. Jelle Claassen
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken

Huidkliniek COSMED Reviews

4
29 reviews
Hele goede ervaring ! Na een gesprek met Dr van Twisk was ik helemaal gerustgesteld. Wat een fijne arts!. De ingreep is mooi en professioneel gedaan. Ik ben er erg blij mee! Ik kan deze arts aanbevelen!
eddie hols
13 november 2023 14:02
Mijn ervaring is dat afspraken vaak door Cosmed telefonisch worden afgezegd. Paar keer een behandeling gehad daar maar heb betere ervaringen bij andere klinieken, ook qua resultaten.
DCTT
25 oktober 2023 23:11
Na een slecht uitgevoerde behandeling, verzocht om contact om te bespreken hoe dit aan te pakken / op te lossen, echter komt er, na meerdere keren contact te hebben gezocht, zowel zelfs als met een jurist, geen reactie terug. Zeer kwalijke en onprofessionele zaak. Edit: Het betreft een arts, welke om meerdere locaties werkt waar ik de naam hier niet mag noe... Toon meer »
Na een slecht uitgevoerde behandeling, verzocht om contact om te bespreken hoe dit aan te pakken / op te lossen, echter komt er, na meerdere keren contact te hebben gezocht, zowel zelfs als met een jurist, geen reactie terug. Zeer kwalijke en onprofessionele zaak.

Edit: Het betreft een arts, welke om meerdere locaties werkt waar ik de naam hier niet mag noemen. Toon minder »
Hank Smid
26 september 2023 06:06
Na een slecht uitgevoerde behandeling, verzocht om contact om te bespreken hoe dit aan te pakken / op te lossen, echter komt er, na meerdere keren contact te hebben gezocht, zowel zelf als met een jurist, geen reactie terug. Zeer kwalijke en onprofessionele zaak.

Edit: Het betreft Dhr Van Twisk, welke om meerdere locaties werkt.
Hank Smid
7 juni 2023 11:11
Liefst had ik geen eens 1 ster gegeven want dat verdienen ze al niet.
Bowie Dekker
7 juni 2023 10:10
Helaas loop ik al 3 jaar verminkt rond door een ooglidcorrectie die fout is gegaan. Dit kan gebeuren, maar de arts negeert zowel mijn berichten als die van de advocaat. Ik sta met mijn rug tegen de muur en weet niet meer wat ik moet doen. Ik hoop op deze manier mensen te waarschuwen en voor een andere kliniek te kiezen waar Dr Van Twisk niet werkt.
Sonja vH
7 juni 2023 10:10
"Ik ging naar de schoonheidsspecialiste en zij deed een mechanische gezichtsreiniging. Ze adviseerde me om gedurende 28 dagen een agressieve nachtcrème te gebruiken. Na een paar dagen begonnen er echter puistjes op mijn gezicht te verschijnen en begonnen er rimpels te ontstaan. Ik ging terug naar de schoonheidsspecialiste en ze vertelde me dat het normaal wa... Toon meer »
"Ik ging naar de schoonheidsspecialiste en zij deed een mechanische gezichtsreiniging. Ze adviseerde me om gedurende 28 dagen een agressieve nachtcrème te gebruiken. Na een paar dagen begonnen er echter puistjes op mijn gezicht te verschijnen en begonnen er rimpels te ontstaan. Ik ging terug naar de schoonheidsspecialiste en ze vertelde me dat het normaal was en dat mijn huid gewoon moest wennen aan de nieuwe producten. Maar na nog een paar dagen werden de problemen alleen maar erger. Ik heb besloten om naar een andere dermatoloog te gaan en die heeft me verteld dat het gebruik van agressieve producten niet geschikt is voor mijn huidtype (ik ben al 30 jaar oud) en dat het onverantwoord is om mechanische reiniging te doen als er geen onmiddellijke noodzaak voor is. Ik ben nu bezig met het behandelen van mijn huidproblemen en ik ben erg teleurgesteld in de schoonheidsspecialiste die me verkeerd heeft geadviseerd en mijn huid heeft beschadigd. Toon minder »
Anna Gatilova
25 april 2023 23:11
Heb vorig jaar mijn couperose laten behandelen met ipl laser. Dit was erg duur en heeft helaas niets geholpen. Sterker nog het is erger geworden.
Tineke Gertsen
15 april 2022 12:12
Wat ik kwijt wil is het volgende,ik heb voor het laats in 2018 een behandeling gehad van Anne in de vorm van Medische tatoeage omdat mijn voorhoofd verbrand was en is.Toendertijd was er jammer genoeg helaas geen resultaat geboekt na xx aantal behandelingen,maar dat lag niet aan Anne behandelingen zelf maar aan het feit dat mijn voorhoofd de geinjecteerde vl... Toon meer »
Wat ik kwijt wil is het volgende,ik heb voor het laats in 2018 een behandeling gehad van Anne in de vorm van Medische tatoeage omdat mijn voorhoofd verbrand was en is.Toendertijd was er jammer genoeg helaas geen resultaat geboekt na xx aantal behandelingen,maar dat lag niet aan Anne behandelingen zelf maar aan het feit dat mijn voorhoofd de geinjecteerde vloeistof,zegge pigmentkleurstof niet accepteerde.Nu ben ik 3 a 4 jaar verder en ik zie nu toch vaak dat bepaalde plekken donkerder worden,zou het dan toch aan de behandelingen liggen omdat mijn porieeen open gemaakt zijn en dat die op de 1 of ander manier zelf naar zijn oorspronkelijke kleur gaat.Al met al Anne was en is een goede Therapheute en ik blijf Dankbaar voor wat zij voor mij betekend heeft.Ik wens jou dan ook Anne Aaldering veel succes met jou nieuwe Kliniek Toon minder »
Larissa Renjaan
24 september 2021 11:11
Veel baat gehad bij de behandeling van Anne. Zeer effectief en professioneel.
H Wielinga
23 april 2021 12:12
Fantastisch behandeld door Anne,
De wensen van de klant worden erg serieus genomen en goed door gesproken .
Ik ben dan ook meer dan tevreden met mijn mooie permanente make-up.
Gerdie van der laan
18 februari 2021 09:09
Als make-up loos door het leven gaand figuur kwam ik toch bij Cosmed terecht.. Want geen make-up gebruiken betekent niet dat je niet naar jezelf kijkt . Ik kreeg steeds vaker te horen, heb je wel wenkbrauwen? Die waren zo dun en onzichtbaar dat ik wenkbrauwen heb laten zetten door Anne. Wat heeft ze dat netjes gedaan, iedereen zei dat ik dat al veel eerder h... Toon meer »
Als make-up loos door het leven gaand figuur kwam ik toch bij Cosmed terecht.. Want geen make-up gebruiken betekent niet dat je niet naar jezelf kijkt . Ik kreeg steeds vaker te horen, heb je wel wenkbrauwen? Die waren zo dun en onzichtbaar dat ik wenkbrauwen heb laten zetten door Anne. Wat heeft ze dat netjes gedaan, iedereen zei dat ik dat al veel eerder had moeten doen omdat mijn gezicht nu veel meer spreekt. Omdat ik er toch was heb ik gelijk wat rode plekjes en gesprongen adertjes laten wegwerken. Dat is nu bijna een jaar gelden maar ik krijg er nog steeds complimenten over. Toon minder »
Nancy Walravens
4 februari 2021 13:01
Op het advies van Anne Aaldering heb ik een dure handcreme voor mij eczeem gekocht (€20). Vier dagen later heb ik die gebruikt en meteen heb ik een zeer zware allergische reactie gekregen. Vandaag heb ik fotos van mijn handen laten zien, maar ik hoor alleen smoesjes om mijn geld niet terug te krijgen, tussen andere dat ik de creme niet elke dag heb gebruikt... Toon meer »
Op het advies van Anne Aaldering heb ik een dure handcreme voor mij eczeem gekocht (€20). Vier dagen later heb ik die gebruikt en meteen heb ik een zeer zware allergische reactie gekregen.
Vandaag heb ik fotos van mijn handen laten zien, maar ik hoor alleen smoesjes om mijn geld niet terug te krijgen, tussen andere dat ik de creme niet elke dag heb gebruikt of dat mijn allergische reactie mischien een andere reden heeft (?).
Het was een nare situatie en ik voelde mij gecriminaliseerd. En ik heb mijn geld niet terug gekregen. Toon minder »
maria on
21 december 2020 16:04
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Huidkliniek COSMED?

Bij Huidkliniek COSMED kost één zone Botox € 120,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Huidkliniek COSMED?

Bij Huidkliniek COSMED kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 295,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Huidkliniek COSMED?

Huidkliniek COSMED scoort 4 van de 5 sterren uit 13 Google reviews.

Wat is het adres van Huidkliniek COSMED?

In Zevenaar is Huidkliniek COSMED gevestigd op Kerkstraat 46.