Logo vierkant

Huidkliniek COSMED

Bij Huidkliniek COSMED gaat het helemaal om jou. Wij gunnen het jou namelijk dat jij je mooi en helemaal jezelf voelt! We hebben een ruim aanbod aan behandelingen die jou (weer) de uitstraling kunnen geven die past bij hoe jij je van binnen voelt. Ook al zegt je huid van nature of door omstandigheden wat anders.

Ons team werkt nauw samen bij de aanpak van je huidproblemen, huidvragen of wensen voor verbeteringen van je uiterlijk. Hierbij maken we indien nodig een combinatie van verschillende disciplines binnen onze kliniek.

In onze kliniek word je vriendelijk en persoonlijk geholpen met de kracht en kennis van een grote kliniek, maar met de flexibiliteit, aandacht en kosten-efficiëntie van een kleinschalige praktijk.

We luisteren goed naar jouw wensen om je zo efficiënt mogelijk te kunnen helpen. Dat geldt zowel voor onze oplossingen als onze service, (na)zorg en kosten. Daarom is elke behandeling of elk behandelingstraject helemaal op maat.

We heten je graag welkom in ons sfeervolle pand en zorgen ervoor dat je je prettig voelt. Of je nou voor een ontspannende schoonheidsbehandeling komt of voor een chirurgische ingreep.

Huidkliniek COSMED uit Zevenaar is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Mooi jezelf zijn verdien je!

Afspraak maken

Reviews

4.6
23 reviews
Heb vorig jaar mijn couperose laten behandelen met ipl laser. Dit was erg duur en heeft helaas niets geholpen. Sterker nog het is erger geworden.
Tineke Gertsen
15 april 2022 12:12
Wat ik kwijt wil is het volgende,ik heb voor het laats in 2018 een behandeling gehad van Anne in de vorm van Medische tatoeage omdat mijn voorhoofd verbrand was en is.Toendertijd was er jammer genoeg helaas geen resultaat geboekt na xx aantal behandelingen,maar dat lag niet aan Anne behandelingen zelf maar aan het feit dat mijn voorhoofd de geinjecteerde vl... Toon meer »
Wat ik kwijt wil is het volgende,ik heb voor het laats in 2018 een behandeling gehad van Anne in de vorm van Medische tatoeage omdat mijn voorhoofd verbrand was en is.Toendertijd was er jammer genoeg helaas geen resultaat geboekt na xx aantal behandelingen,maar dat lag niet aan Anne behandelingen zelf maar aan het feit dat mijn voorhoofd de geinjecteerde vloeistof,zegge pigmentkleurstof niet accepteerde.Nu ben ik 3 a 4 jaar verder en ik zie nu toch vaak dat bepaalde plekken donkerder worden,zou het dan toch aan de behandelingen liggen omdat mijn porieeen open gemaakt zijn en dat die op de 1 of ander manier zelf naar zijn oorspronkelijke kleur gaat.Al met al Anne was en is een goede Therapheute en ik blijf Dankbaar voor wat zij voor mij betekend heeft.Ik wens jou dan ook Anne Aaldering veel succes met jou nieuwe Kliniek Toon minder »
Larissa Renjaan
24 september 2021 11:11
Veel baat gehad bij de behandeling van Anne. Zeer effectief en professioneel.
H Wielinga
23 april 2021 12:12
Fantastisch behandeld door Anne,
De wensen van de klant worden erg serieus genomen en goed door gesproken .
Ik ben dan ook meer dan tevreden met mijn mooie permanente make-up.
Gerdie van der laan
18 februari 2021 09:09
Als make-up loos door het leven gaand figuur kwam ik toch bij Cosmed terecht.. Want geen make-up gebruiken betekent niet dat je niet naar jezelf kijkt . Ik kreeg steeds vaker te horen, heb je wel wenkbrauwen? Die waren zo dun en onzichtbaar dat ik wenkbrauwen heb laten zetten door Anne. Wat heeft ze dat netjes gedaan, iedereen zei dat ik dat al veel eerder h... Toon meer »
Als make-up loos door het leven gaand figuur kwam ik toch bij Cosmed terecht.. Want geen make-up gebruiken betekent niet dat je niet naar jezelf kijkt . Ik kreeg steeds vaker te horen, heb je wel wenkbrauwen? Die waren zo dun en onzichtbaar dat ik wenkbrauwen heb laten zetten door Anne. Wat heeft ze dat netjes gedaan, iedereen zei dat ik dat al veel eerder had moeten doen omdat mijn gezicht nu veel meer spreekt. Omdat ik er toch was heb ik gelijk wat rode plekjes en gesprongen adertjes laten wegwerken. Dat is nu bijna een jaar gelden maar ik krijg er nog steeds complimenten over. Toon minder »
Nancy Walravens
4 februari 2021 13:01
Op het advies van Anne Aaldering heb ik een dure handcreme voor mij eczeem gekocht (€20). Vier dagen later heb ik die gebruikt en meteen heb ik een zeer zware allergische reactie gekregen. Vandaag heb ik fotos van mijn handen laten zien, maar ik hoor alleen smoesjes om mijn geld niet terug te krijgen, tussen andere dat ik de creme niet elke dag heb gebruikt... Toon meer »
Op het advies van Anne Aaldering heb ik een dure handcreme voor mij eczeem gekocht (€20). Vier dagen later heb ik die gebruikt en meteen heb ik een zeer zware allergische reactie gekregen.
Vandaag heb ik fotos van mijn handen laten zien, maar ik hoor alleen smoesjes om mijn geld niet terug te krijgen, tussen andere dat ik de creme niet elke dag heb gebruikt of dat mijn allergische reactie mischien een andere reden heeft (?).
Het was een nare situatie en ik voelde mij gecriminaliseerd. En ik heb mijn geld niet terug gekregen. Toon minder »
maria on
21 december 2020 16:04
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. €120 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €395 per ml
Stylage
V.a. €295 per ml
Teosyal
V.a. €375 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2011
Adres
Kerkstraat 46, Zevenaar
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten