Kliniek voor Esthetische Geneeskunde - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Kliniek voor Esthetische Geneeskunde

Kliniek voor Esthetische Geneeskunde

Onze kliniek is "state of the art" en dat nemen we uiterst serieus. Wij vertrouwen niet alleen op onze uitgebreide opleiding en ervaring, nascholing volgen wij regelmatig via Harvard Medical University.

Wij werken alleen met de beste producten, materialen, apparatuur en behandeltechnieken. Onze faciliteiten passen hier volledig bij.

Wij volgen de ontwikkelingen in het veld op de voet, maar voeren nieuwe behandelingen pas in nadat effectiviteit, doelmatigheid en veiligheid ondubbelzinnig vast staan. Sommige behandelingen bieden wij daarom juist niet aan!

Het is onze filosofie dat we met een subtiele ingreep toch een verschil kunnen maken. Dit doen wij door een probleem zo dicht mogelijk bij de oorzaak aan te pakken. Dit kan op het niveau van de huid zijn, maar ook dieper gelegen, bijvoorbeeld in het geval van volume verlies. Daardoor kunnen we een zo klein mogelijke hoeveelheid injectables gebruiken.

Wij vinden het erg belangrijk dat wij luisteren naar uw verwachtingen. U krijgt van ons een eerlijk advies en zorgen ervoor dat u realistische verwachtingen heeft ten aanzien van het behandelingsresultaat. In overleg met u stellen wij graag een behandelingsplan op. Soms betekent dit dat wij u adviseren niet te behandelen. Veiligheid, onze passie voor esthetiek én uw wensen zijn leidend.

Wij zijn oprecht inclusief waarbij iedereen met een interesse voor esthetiek welkom is. Cisgender, transgender, queer, questioning, intersekse of panseksueel kunnen rekenen op een warme ontvangst.

Onze behandelingen zijn gebaseerd op een holistische benadering, waarbij het combineren van behandelingen vaak leidt tot betere resultaten met minder risico op bijwerkingen en complicaties. Het betekent ook dat we aandacht geven aan preventie en het lichaam als een geheel zien.

Kliniek voor Esthetische Geneeskunde uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Onze kliniek is "state of the art" en dat nemen we uiterst serieus. Wij vertrouwen niet alleen op onze uitgebreide opleiding en ervaring, nascholing volgen wij regelmatig via Harvard Medical University.

Wij werken alleen met de beste producten, materialen, apparatuur en behandeltechnieken. Onze faciliteiten passen hier volledig bij.

Wij volgen de ontwikkelingen in het veld op de voet, maar voeren nieuwe behandelingen pas in nadat effectiviteit, doelmatigheid en veiligheid ondubbelzinnig vast staan. Sommige behandelingen bieden wij daarom juist niet aan!

Het is onze filosofie dat we... Meer lezen »

Waar subtiliteit een verschil maakt

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 220 per zone
2 zones
V.a. € 385 per behandeling
3 zones
V.a. € 495 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 595 per 2 oksels
Consult
Controle
Gratis
Second opinie
V.a. € 250 per consult
Fillers
Juvéderm
V.a. € 550 per ml
Lipfiller
V.a. € 400 per ml
Traangoot filler
V.a. € 550 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 400 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 1.000 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 1.400 per behandeling
Sculptra (per flacon 10 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 700 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 100 per behandeling
Skinbooster
Juvéderm Volite
V.a. € 450 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1000
Gespecialiseerd in
Vet oplossen, Botox, Fillers, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling, Body contouring, Fillers met lidocaïne, Huidversteviging, Filler oplossen, Collageen stimuleren
Kliniek opgericht
2012
Adres
Keizersgracht 522, Amsterdam
Kliniek voor Esthetische Geneeskunde
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Stephan Marks
Drs. Stephan Marks
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 220,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Kliniek voor Esthetische Geneeskunde Reviews

4.6
34 reviews
Al 13 jaar prima ervaringen met de Kliniek. Kundig advies, zorgvuldige begeleiding en fantastische resultaten.
jane zuidema
28 maart 2023 09:09
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de behandeling alsmede de dienstverlening. Denken ook mee in oplossingen.
A.E. Sermon
19 januari 2023 12:12
Al 8 jaar klant, producten werken 100% zoals beloofd. De zorg die ik ervaar is fenomenaal. Word serieus geluisterd naar specifieke probleemvragen. Ben altijd blij na een consult. Top!!
Gg Monsanto
24 maart 2022 07:07
Ik heb binnen deze kliniek een viertal effectieve couperose behandelingen gehad voor mijn wangen, neus en kin. Eerder ben ik een zestal keer behandeld m.b.t. couperose binnen deze gebieden bij een bekende andere kliniek, met een minimaal, teleurstellend resultaat. Ik ben heel blij dat ik binnen deze kliniek nog een poging heb gewaagd, ik hoef nu niets meer m... Toon meer »
Ik heb binnen deze kliniek een viertal effectieve couperose behandelingen gehad voor mijn wangen, neus en kin. Eerder ben ik een zestal keer behandeld m.b.t. couperose binnen deze gebieden bij een bekende andere kliniek, met een minimaal, teleurstellend resultaat. Ik ben heel blij dat ik binnen deze kliniek nog een poging heb gewaagd, ik hoef nu niets meer met make up te camoufleren:) Anton is een echte pro, met zijn volle aandacht erbij, blijft de gehele behandeling communiceren wat hij doet en gaat doen zodat ik precies wist wat mij te wachten stond.

En ik kan het niet laten....deze kliniek maakt mooie, op preventie en voorlichting gerichte video's...parels voor de zwijnen! Toon minder »
Brenda
22 maart 2022 15:03
Ik ben zo dankbaar,dat ben ik in deze kliniek terechtgekomen, na jarenlang slecht huid nu prachtig.Heel erg bedankt Stephan 🙏🙏🙏
vaniya docheva
14 september 2021 08:08
Als vaste klant inmiddels heb ik niets dan lof voor deze Kliniek. Alles wordt met de grootste aandacht en zorgvuldigheid gedaan: het behandelplan, de informatie en communicatie, de stap-voor-stap begeleiding tijdens de behandeling. Behalve de deskundigheid van Anton en Stephan waardeer ik de warme sfeer, hun humor en openheid waardoor je al gauw een 'thuisge... Toon meer »
Als vaste klant inmiddels heb ik niets dan lof voor deze Kliniek. Alles wordt met de grootste aandacht en zorgvuldigheid gedaan: het behandelplan, de informatie en communicatie, de stap-voor-stap begeleiding tijdens de behandeling. Behalve de deskundigheid van Anton en Stephan waardeer ik de warme sfeer, hun humor en openheid waardoor je al gauw een 'thuisgevoel' krijgt. Toon minder »
Anja-Hélène van Zandwijk
17 augustus 2021 15:03
Ik ben in het verleden in meerdere klinieken behandeld ten behoeve van huidverbetering. Echter is de zorg elders niet te vergelijken met de hoge kwaliteit van zorg die in de kliniek voor esthetische geneeskunde wordt gegeven. Je wordt op discrete wijze ontvangen en met veel aandacht, in alle rust, behandeld. Er wordt alleen gewerkt met producten die ook echt... Toon meer »
Ik ben in het verleden in meerdere klinieken behandeld ten behoeve van huidverbetering. Echter is de zorg elders niet te vergelijken met de hoge kwaliteit van zorg die in de kliniek voor esthetische geneeskunde wordt gegeven. Je wordt op discrete wijze ontvangen en met veel aandacht, in alle rust, behandeld. Er wordt alleen gewerkt met producten die ook echt evidence based zijn, en toegepast op een zeer natuurlijke manier, met groot oog voor detail. Dr. Marks neemt echt de tijd voor zijn klanten en dat betekent dat de behandelingen met zeer veel precisie en nagenoeg pijnloos worden uitgevoerd. Wat opvalt is dat de voorlichting, informatie en nazorg zeer volledig zijn. (Dit zou vanzelfsprekend moeten zijn maar dit is niet overal volledig en correct.) Wanneer je vragen hebt is de kliniek zeer goed bereikbaar en hoef je niet lang te wachten op antwoord. Ik kan oprecht zeggen dat dit de beste kliniek in Amsterdam is. Toon minder »
Guido Kooiman
23 maart 2021 10:10
Gebeld voor informatie omtrent een littekencorrectie. Men was erg vriendelijk en duidelijk. De persoon waarmee ik sprak was erg bekwaam en gaf mij eerlijk advies. Ik voelde mij niet onder druk gezet of een kant op gestuurd. Uiteindelijk een goed geïnformeerd besluit genomen geen correctie te ondergaan. Mocht dit alsnog nodig zijn dan ga ik zeker naar deze kl... Toon meer »
Gebeld voor informatie omtrent een littekencorrectie. Men was erg vriendelijk en duidelijk. De persoon waarmee ik sprak was erg bekwaam en gaf mij eerlijk advies. Ik voelde mij niet onder druk gezet of een kant op gestuurd. Uiteindelijk een goed geïnformeerd besluit genomen geen correctie te ondergaan. Mocht dit alsnog nodig zijn dan ga ik zeker naar deze kliniek. Toon minder »
Ruud Raijmakers
19 februari 2021 14:02
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Kliniek voor Esthetische Geneeskunde?

Één zone Botox bij Kliniek voor Esthetische Geneeskunde kost € 220,00.

Wat kost een filler behandeling bij Kliniek voor Esthetische Geneeskunde?

1 ML filler kost bij Kliniek voor Esthetische Geneeskunde v.a. € 400,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Kliniek voor Esthetische Geneeskunde?

Kliniek voor Esthetische Geneeskunde scoort 4.6 van de 5 sterren uit 8 Google reviews.

Wat is het adres van Kliniek voor Esthetische Geneeskunde?

In Amsterdam is Kliniek voor Esthetische Geneeskunde gevestigd op Keizersgracht 522.