Lipfillers Haarlem

10-05-2021

Ben je op zoek naar een lipfillerbehandeling in Haarlem? Vergelijk alle reviews en prijzen om lippen op te vullen:

Vergelijk lipfillers Haarlem

Lipfiller informatie Haarlem

Prijs
v.a. € 169
Behandeltijd
30-40 minuten
Effect
6-9 maanden
Pijnscore (1-10)
4-5

Lipfiller behandeling Haarlem

Cosmetische artsen voeren al meer dan 20 jaar behandelingen met lipfillers uit. Hyaluronzuur is het stofje waarmee de lippen opgevuld worden. Dit hyaluronzuur is een stofje wat natuurlijk al in je lichaam voorkomt. Een lipfiller heeft 5 tot 12 maanden effect, daarna is de hyaluronzuur volledig opgenomen in het lichaam. Overweeg jij een lipfiller? Lees in dit artikel alle informatie over lipfillers Haarlem.

Lipfillers Haarlem

Lippen opvullen Haarlem

Vanuit hartje centrum Haarlem zijn in een straal van 15 kilometer meer dan 118 artsen en klinieken te vinden die injectables behandelingen toepassen. Klinieken kunnen zich specialiseren in behandelingen met botulinetoxine, fillers, Profhilo of skinboosters. Lippen opvullen hoort altijd door een big geregistreerde arts te worden gedaan. Een arts is op de hoogte van de anatomie en kan zo complicaties voorkomen en oplossen. Het is raadzaam om te kiezen voor de beste arts met de juiste specialisatie én ervaring. Vergelijk alle cosmetisch artsen op Injectablesbooking.nl.

Lipfillers Haarlem

------------------

Lipfiller aanbieding
Lipfiller voor en na
Lipfiller ervaringen
Lipfiller beste kliniek
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?

------------------

Lipfillers Haarlem

Lipfillers zijn zowel bij jongvolwassenen als bij 40-plussers populair. Het volume van lippen neemt namelijk af naarmate we ouder worden. Jong volwassenen willen vaak mooie volle lippen, 40-plussers willen hun lipvolume behouden. Dit kan ook heel subtiel door alleen het liplijntje subtielte behandelen, of door een kleine lipbehandeling uit te voeren. De meeste mensen willen namelijk dat hun lipfillers niet opvallen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers kosten Haarlem

De tarieven liggen in Haarlem flink uit elkaar. De lipfillers prijs varieert tussen de € 250 en € 550 per behandeling. Vergelijk daarom de klinieken regelmatig. Kijk bij het vergelijken naar kwaliteit. Hebben ze veel ervaring? Wat voor opleiding heeft de arts gehad? Welke merken gebruikt de arts? Vergelijk de artsen en klinieken bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Haarlem

Botoxbehandeling Haarlem

Profhilo Haarlem

Traangoot filler Haarlem

-----------------------

Botox lippen Haarlem

Veel mensen vergissen zich in de werking van botulinetoxine. Om het volume van de lippen te corrigeren worden er hyaluronzuur fillers in gebracht. Met Botox Haarlem kunnen mimische rimpels worden gecorrigeerd, zoals bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels

Injectables Haarlem

In haarlem worden vele cosmetische behandelingen uitgevoerd met injectables. Dat is de verzamelnaam van botulinetoxine, huidvullers, skinboosters en Profhilo. Zeg maar alle injecteerbare cosmetische behandelingen, die uitgevoerd moeten worden door een bevoegde BIG-geregistreerde arts.  Ben je op zoek naar een injectables behandeling? Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Lipfiller kliniek Haarlem

De inwoners van Haarlem hechten waarde aan uiterlijke verzorging. De kliniek dichtheid in de omgeving van Haarlem is namelijk een stuk hoger dan bijvoorbeeld in Overijssel. Er verzorgd en fit uitzien is kennelijk normaal in de Haarlemse sociale kringen. Daarnaast blijkt dat een fris en verzorgd uiterlijk bijdraagt aan een succesvolle carrière. De volgende gerenommeerde lipfiller klinieken in Haarlem bieden diverse injectables behandelingen aan:

Coonen Kliniek
Groh Clinic
Renew Clinic
Refleqt Clinic

Boek je injectables behandeling in Haarlem

Kliniek
The Body Clinic Haarlem
profhilo-logo

The Body Clinic Haarlem

5
Rozenstraat 7, Haarlem (<1 km)
Kliniek opgericht
2006
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Bart Biermans

Drs. Bart Biermans

The Body Clinic Haarlem (<1 km) The Body Clinic Amsterdam (16 km) The Body Clinic Den Haag (41 km) The Body Clinic Utrecht (47 km)
+ 3 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
15 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Coonen Kliniek
Belotero logo

Coonen Kliniek

4.9
Kinderhuissingel 4, Haarlem (<1 km)
Kliniek opgericht
2015
Prijs botox per zone
v.a. € 170
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt