Lipfillers Haarlem

10 mei 2021
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je op zoek naar een lipfillerbehandeling in Haarlem? Vergelijk alle reviews en prijzen bij cosmetische klinieken in Haarlem.

Vergelijk lipfillers Haarlem

Lipfiller informatie Haarlem

Prijs
v.a. € 180
Behandeltijd
30-40 minuten
Effect
6-9 maanden
Pijnscore (1-10)
4-5

Lipfiller behandeling Haarlem

Cosmetische artsen voeren al meer dan 20 jaar behandelingen met lipfillers uit. Hyaluronzuur is het stofje waarmee de lippen opgevuld worden. Dit hyaluronzuur is een stofje wat natuurlijk al in je lichaam voorkomt. Een lipfiller heeft 5 tot 12 maanden effect, daarna is de hyaluronzuur volledig opgenomen in het lichaam. Overweeg jij een lipfiller? Lees in dit artikel alle informatie over lipfillers Haarlem.

lipfiller-haarlem

Lippen opvullen Haarlem

Vanuit hartje centrum Haarlem zijn in een straal van 15 kilometer meer dan 118 artsen en klinieken te vinden die injectables behandelingen toepassen. Klinieken kunnen zich specialiseren in behandelingen met botulinetoxine, fillers, Profhilo of skinboosters. Lippen opvullen hoort altijd door een big geregistreerde arts te worden gedaan. Een arts is op de hoogte van de anatomie en kan zo complicaties voorkomen en oplossen. Het is raadzaam om te kiezen voor de beste arts met de juiste specialisatie én ervaring. Vergelijk alle cosmetisch artsen op Injectablesbooking.nl.

Lipfiller reviews Haarlem

Ben voor de 2ekeer geweest in haarlem bij dr rik. Zeer tevreden. Met resultaat. Filler voor mijn mond en beetje botox wenkbrauwen. Al weer paar maandjes geleden. Ennog steeds blij.
Er wordt meegedacht zonder dat het word opgedrongen. Ik vind het prettig in haarlem en het is voor mij een soort van uitje.
Petra Kruijerribbink
Faceland Haarlem
3 juli 2023 18:06
Top clinic! Kom ik hier altijd terug, ben vaste klant! De artsen geven altijd eerlijk aan wat er nodig is. Ben weer eens super tevreden met mijn botox& filler behanding. Super service! Bedankt weer!
Asli Durmus
BM Clinics Amsterdam
18 maart 2022 18:06
Twee weken geleden ben ik behandeld door Chris en wat beviel dit goed. Hij legt alles duidelijk uit, luistert naar je wensen en stelt je op je gemak voorafgaand de behandeling. Want laten we eerlijk zijn, die eerste stap zetten om een behandeling te ondergaan is best spannend. Ik heb altijd al een filler behandeling aan mijn lippen gewild, maar ik was bang d... Toon meer »
Twee weken geleden ben ik behandeld door Chris en wat beviel dit goed. Hij legt alles duidelijk uit, luistert naar je wensen en stelt je op je gemak voorafgaand de behandeling. Want laten we eerlijk zijn, die eerste stap zetten om een behandeling te ondergaan is best spannend. Ik heb altijd al een filler behandeling aan mijn lippen gewild, maar ik was bang dat ik rond zou lopen met een duckface, wat ik absoluut niet zou willen. Chris heeft mijn wensen exact weten te vertalen. Mijn lippen zijn nu voller maar nog steeds erg natuurlijk, de subtiele verandering die ik wilde! Kortom, ik kan iedereen Chris aanraden! Toon minder »
Molly .Oleary
Kliniek Dokter Brandt
17 november 2022 19:07
Lipfillers Haarlem

------------------

Lipfiller aanbieding
Lipfiller voor en na
Lipfiller ervaringen
Lipfiller beste kliniek
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?

------------------

Lipfillers Haarlem

Lipfillers zijn zowel bij jongvolwassenen als bij 40-plussers populair. Het volume van lippen neemt namelijk af naarmate we ouder worden. Jong volwassenen willen vaak mooie volle lippen, 40-plussers willen hun lipvolume behouden. Dit kan ook heel subtiel door alleen het liplijntje subtielte behandelen, of door een kleine lipbehandeling uit te voeren. De meeste mensen willen namelijk dat hun lipfillers niet opvallen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip filler voor en na foto's Haarlem

Lippen voor en na foto's van Cosmetology Laser & Beauty Clinic (voor)
Lippen voor en na foto's van Cosmetology Laser & Beauty Clinic (na)
Deze foto's zijn van Cosmetology Laser & Beauty Clinic
Lippen voor en na foto's van Signé Clinics Rotterdam (voor)
Lippen voor en na foto's van Signé Clinics Rotterdam (na)
Deze foto's zijn van Signé Clinics Rotterdam
Lippen voor en na foto's van Ivy clinics Westervoort (voor)
Lippen voor en na foto's van Ivy clinics Westervoort (na)
Deze foto's zijn van Ivy clinics Westervoort

Lipfiller prijzen Haarlem

De gemiddelde prijs voor een lipfiller behandeling (1 ML)  in Haarlem is € 354. Bij de goedkoopste kliniek in Haarlem kost 1 ML lipfiller v.a. € 180. Vergelijk de prijzen bij alle klinieken in Haarlem: Klik hier

Lipfiller prijzen in Haarlem

 

 

Merk

Eenheid

Gemiddelde prijs

Hyaluronzuur filler

0,5 ML

€ 270

 

1,0 ML

€ 354

Belotero filler

0,5 ML

€ 283

 

1,0 ML

€ 346

Aliaxin filler

0,5 ML

€ 275

 

1,0 ML

€ 336

De tarieven liggen in Haarlem flink uit elkaar. De lipfillers prijs kost gemiddeld € 354 per behandeling. Vergelijk daarom de klinieken regelmatig. Kijk bij het vergelijken naar kwaliteit. Hebben ze veel ervaring? Wat voor opleiding heeft de arts gehad? Welke merken gebruikt de arts? Vergelijk de artsen en klinieken bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Haarlem

Botoxbehandeling Haarlem
Profhilo Haarlem
Traangoot filler Haarlem
Filler behandeling in Haarlem

-----------------------

Botox lippen Haarlem

Veel mensen vergissen zich in de werking van botulinetoxine. Om het volume van de lippen te corrigeren worden er hyaluronzuur fillers in gebracht. Met Botox Haarlem kunnen mimische rimpels worden gecorrigeerd, zoals bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels

Injectables Haarlem

In haarlem worden vele cosmetische behandelingen uitgevoerd met injectables. Dat is de verzamelnaam van botulinetoxine, huidvullers, skinboosters en Profhilo. Zeg maar alle injecteerbare cosmetische behandelingen, die uitgevoerd moeten worden door een bevoegde BIG-geregistreerde arts.  Ben je op zoek naar een injectables behandeling? Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Lipfiller kliniek Haarlem

De inwoners van Haarlem hechten waarde aan uiterlijke verzorging. De kliniek dichtheid in de omgeving van Haarlem is namelijk een stuk hoger dan bijvoorbeeld in Overijssel. Er verzorgd en fit uitzien is kennelijk normaal in de Haarlemse sociale kringen. Daarnaast blijkt dat een fris en verzorgd uiterlijk bijdraagt aan een succesvolle carrière. De volgende gerenommeerde lipfiller klinieken in Haarlem bieden diverse injectables behandelingen aan:

Coonen Kliniek
Groh Clinic
Renew Clinic
Refleqt Clinic

Boek je injectables behandeling in Haarlem

Coonen Kliniek
4.8
Coonen Kliniek
Haarlem, Kinderhuissingel 4
<1 km
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Skinplan Haarlem
5
Skinplan Haarlem
Haarlem, Meester Cornelisstraat 2
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Doctors at Soap Haarlem
5
Doctors at Soap Haarlem
Haarlem, Zijlstraat 57
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
bsure-filler-testprofhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Arthur Ludlage, Cosmetische Kliniek
5
Arthur Ludlage, Cosmetische Kliniek
Haarlem, Zijlweg 62
1 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen over lipfillers in Haarlem

1. Wat kan er fout gaan met lipfillers?

De volgende zaken kunnen fout lopen na een behandeling:

  1. Een rode of gevoelige huid na een behandeling.
  2. Een blauwe plek vanaf dag 2 tot dag 7 na de behandeling.
  3. Tyndall effect; er kan een blauwe gloed ontstaan op de plek van de filler. De filler is dan zichtbaar. Dit komt met name voor op plekken waar de huid duns is, of als filler te oppervlakkig wordt ingespoten. Deze verkleuring verdwijnt als de filler is opgenomen (kan tot een jaar duren) of na een hyaluronidase behandeling (filler wordt opgelost).
  4. Na een filler behandeling kunnen er kleine bobbeltjes ontstaan. Deze bobbeltjes ontstaan als de filler te veel in bulk wordt gespoten of wanneer het lichaam besluit de filler in te kapselen. Dit is op te lossen met hyaluronidase.
  5. Bij een ontsteking elders in het lichaam kan ook de filler in de huid een reactie geven. Het lichaam reageert dan heftiger op lichaamsvreemd materiaal (de ontsteking of filler). Dit is meestal goed op te lossen met een onstekingsremmer. Raadpleeg altijd je behandelend arts voor advies.
  6. Als er een bloedvat wordt geraakt dan kan de doorbloeding van een klein deel van de huid stagneren. Dit komt zelden voor, maar is in potentie een heftige complicatie.
  7. Een slecht resultaat is eigenlijk ook een complicatie. Dit uit zich bijvoorbeeld in asymmetrie of in vulling op een ongewenste plek.

Ernstige complicaties komen in minder dan 2% van alle filler behandelingen voor.

2. Welke kliniek in Haarlem voor lip fillers?

3 tips om de beste lipfiller kliniek in Haarlem te kiezen.

  1. Kies een kliniek met ervaren cosmetisch artsen
  2. Kies een cosmetische kliniek die over langere periode positieve reviews ontvangt
  3. Kies een kliniek die met A-Merk fillers werkt

Vergelijk alle artsen en klinieken voor een injectables behandeling in Haarlem op deze website.

3. Hoe duur is 1 ML lip filler in Haarlem?

In de omgeving van haarlem kost de goedkoopste lip behandeling € 180 en kost 1 ML lipfiller gemiddeld € 354. Vergelijk hier tarieven van alle klinieken in de buurt. 

4. Welke lip filler blijft het langst zitten?

De lipfiller die het langst blijft zitten is een A-Merk. Het is raadzaam om te worden behandeld door een A-Merk filler. A-Merk fillers zijn o.a. Belotero en Aliaxin. 

Het is goed om te bedenken dat stevige fillers langer blijven zitten, maar wel sneller voelbaar zijn door de huid heen en/of een resultaat geven wat als onnatuurlijk kan worden ervaren. Een minder stevige filler is zachter en natuurlijker, maar geeft in de regel wel minder lang resultaat. Bekijk alle A-Merken fillers hier.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt