Botox behandeling Haarlem

23-09-2020

Ben je op zoek naar een filler of Botox behandeling in Haarlem? Klik hier om alle klinieken en artsen in de buurt van Haarlem met elkaar te vergelijken.

Haarlem is klassiek en modern. Haarlem is traditioneel en hip. Haarlem is cultuur en natuur. Haarlem is bij uitstek lastig te omschrijven in één woord. Door haar ligging in het westen van het land, nabij de kust en Amsterdam, is de stad de laatste jaren steeds populairder aan het worden als woonplaats. De toenemende populariteit is ook terug te zien in het aantal mogelijkheden om een cosmetische behandeling te ondergaan. Fillers, Botox, Profhilo en skinbooster behandelingen zijn bij meerdere klinieken in Haarlem te verkrijgen. Overweeg jij een Botox behandeling in Haarlem? Lees deze blog met alle informatie over Botox in Haarlem!

Botox behandeling Haarlem

Botulinetoxine, fillers of Profhilo Haarlem

Het verschil tussen fillers en botulinetoxine is als het verschil tussen vis en vlees. Botox is trouwens een merknaam botulinetoxine, andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. Met botulinetoxine worden mimische (bewegende) rimpels behandeld, zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. De botulinetoxine zorgt ervoor dat de spiertjes die de rimpels veroorzaken tijdelijk niet meer geactiveerd worden. Een Botox behandeling geeft ca. 12 tot 16 weken resultaat.

Wanneer je ouder wordt, verliest de huid aan volume. Dit volume kan worden aangevuld met fillers. Het ‘hangende’ effect is zo ook verleden tijd. Ook kun je met fillers de contour van het gezicht verbeteren. Bijvoorbeeld met lipfillers, kaaklijn fillers, traangoot fillers, fillers voor rimpels op de bovenlip en rimpel fillers. Traangoot fillers en lipfillers zijn in Haarlem favoriet. Met traangoot fillers kun je de donkere kringen of wallen onder je ogen corrigeren. Met lipfillers kunnen lippen vergroot worden, maar kan ook de liplijn worden geaccentueerd. Bij het ouder worden neemt het lipvolume af, dan is het fraai om de liplijn iets te accentueren. 

Profhilo verbeterd de huidkwaliteit. Profhilo is een behandeling op basis van puur hyaluronzuur. Dit wordt met enkele prikjes verdeeld over het te behandelen gebied. Profhilo werkt huid verstrakkend en huid kwaliteit verbeterend. 

Botox behandeling Haarlem

In Haarlem is een Botox behandeling erg populair. Er wonen veel young professionals en jonge gezinnen in Haarlem. Een Botox behandeling zorgt toch voor een frisse en fitte uitstraling. De bezorgde fronsrimpel is dan verleden tijd! 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Haarlem

Een Botox behandeling kost in Haarlem tussen de € 90 en € 220. De Botox kosten in Haarlem lopen dus erg uiteen. Het is aan te raden de Botox kosten in Haarlem regelmatig te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Een Botox behandeling is ongeveer 12 tot 16 weken effectief. Dit betekent dat je 3 a 4 keer per jaar de kosten van een Botox behandeling zou moeten betalen. Dit is gemiddeld genomen niet veel duurder dan regelmatig je haar laten verven bij de kapper. Terwijl een Botox behandeling wordt uitgevoerd door een arts.

Cosmetische kliniek Zandvoort, Haarlem, Heemstede of Bloemendaal?

In de omgeving van Haarlem zijn veel injectables klinieken te vinden. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers en Skinbooster behandelingen. Zo kun je voor cosmetische behandelingen terecht bij Renew Clinic in Zandvoort, Groh Clinic in Bloemendaal en PCC Spaarne in Heemstede. Voor een Botox behandeling kun je in Haarlem o.a. terecht bij Arthur Ludlage en Willeke Kamphof.

Botox kosten Haarlem

De cosmetisch artsen en klinieken vergelijken in Haarlem heeft absoluut zin. De diverse klinieken hanteren bijvoorbeeld behoorlijk uiteenlopende prijzen. De goedkoopste Botox behandeling in Haarlem is ca. € 100 per zone, de duurste is ca. € 200 per zone. Vergelijk je Botox in Haarlem op Injectablesbooking.nl

Boek je injectables behandeling in Haarlem

Kliniek
Medisch Laser Centrum Haarlem

Medisch Laser Centrum Haarlem

Staten Bolwerk , Haarlem
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Els Vogelpoel

Drs. Els Vogelpoel

Renew Clinic Salon Beauty 4 You Haarlem
Functie
Cosmetisch arts KNMG
Ervaring
7 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Doctors at Soap Haarlem

Doctors at Soap Haarlem

Doctors at Soap Haarlem
Behandelt sinds
2020
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Arthur Ludlage

Drs. Arthur Ludlage

Arthur Ludlage, Cosmetische Kliniek ABC Clinic
Functie
Cosmetisch arts KNMG
Ervaring
15 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken