Botox Den Helder

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Den Helder. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Den Helder

Boekingen binnen 15 km van Den Helder:

Aantal afspraken in Den Helder in de afgelopen periode
6
Gemiddelde prijs per zone Botox in Den Helder
€ 185,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Den Helder
6
Bekijk klinieken in de buurt van Den Helder

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Den Helder 32% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 139,97).

Kraaienpootjes verwijderen in Den Helder

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Den Helderlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox

Vergelijk Botox klinieken in Den Helder

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Den Helder. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox klinieken in Den Helder

Een behandeling met Botox in Den Helder is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Den Helder. Binnen 15 km rond Den Helder zijn 3klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Den Helder. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Den Helder?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Den Helder? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 2 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Den Helder

Dit zijn 2 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Den Helder. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Den Helder

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Den Helder die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Den Helder

Kliniek
Tandartspraktijk Dollardlaan

Tandartspraktijk Dollardlaan

4
Dollardlaan 200A, Den Helder (1 km)
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Mooi bij Peet

Mooi bij Peet

5
Wilhelminalaan 25, Den Burg (11 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Petra Witte

Drs. Petra Witte

Mooi bij Peet (11 km)
Functie
Arts
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Den Helder

Wat zijn de kosten van Botox in Den Helder?

De prijs van een zone Botox in Den Helder is gemiddeld € 185,00. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Den Helder.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Den Helder?

In de omgeving van Den Helder zijn 3 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Den Helder en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Den Helder op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Den Helder?

Kies de beste Botox arts in Den Helder op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Den Helder te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.