Botox Hollands Kroon

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Hollands Kroon. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Hollands Kroon (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Hollands Kroon in de afgelopen periode
265
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hollands Kroon
€ 166,67
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hollands Kroon
9
Bekijk klinieken in de buurt van Hollands Kr...

De gemiddelde prijs in Hollands Kroon voor een Botox behandeling ligt 16% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,19).

Fronsrimpel behandeling in Hollands Kroon

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Hollands Kroon kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Bekijk alle cosmetische klinieken in Hollands Kroon

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox klinieken in Hollands Kroon

Een behandeling met Botox in Hollands Kroon is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Hollands Kroon. Binnen 15 km rond Hollands Kroon zijn 4klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Hollands Kroon. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Hollands Kroon?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hollands Kroon? Lees verder in onze kennisbank:

Botox reviews Hollands Kroon

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Hollands Kroon. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 9 praktijken in de omgeving van Hollands Kroon.

Lees ervaringen:

Ik kom al een tijdje bij drs Tatjana voor frons botox tegen mijn hoofdpijn. Ze is super aardig en zeer deskundig. Zeker een aanrader!
24 november 2022 19:07
Eerlijk en duidelijk advies. Dr. Schmidt werkt zeer professioneel met een natuurlijk eind resultaat. Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij haar van Botox en fillers.
yvonne deruyter
Schmidt Cosmedic Bergen
8 december 2022 19:07
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, p... Toon meer »
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, prp en gezichtsbehandelingen!! Toon minder »
Robin Riphagen
The Swan Beauty Center
19 januari 2023 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Hollands Kroon

Boek je injectables behandeling in

Beauty Gallery
5
Beauty Gallery
Schagen, Loet 55
9 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Tandartspraktijk Dollardlaan
4.1
Tandartspraktijk Dollardlaan
Den Helder, Dollardlaan 200A
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Cosmetisch Maatschap Noord Holland
Cosmetisch Maatschap Noord Holland
Lutjewinkel, Moerbeek 33
11 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
44 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt

Veelgestelde vragen in Hollands Kroon

Wat zijn de kosten van Botox in Hollands Kroon?

De prijs van een zone Botox in Hollands Kroon is gemiddeld € 166,67. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Hollands Kroon.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Hollands Kroon?

In de omgeving van Hollands Kroon zijn 4 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Hollands Kroon en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Hollands Kroon op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Hollands Kroon?

Kies de beste Botox arts in Hollands Kroon op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Hollands Kroon te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!