Botox Julianadorp

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Julianadorp op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Julianadorp in de afgelopen periode
152
Laagste prijs per zone Botox in Julianadorp
€ 175,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Julianadorp
€ 187,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Julianadorp
4
Vergelijk klinieken in de buurt van Julianadorp

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Julianadorp 32% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 142,55).

Boek je injectables behandeling in Julianadorp

Beauty Gallery
Beauty Gallery
Schagen, Loet 55
12 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Cosmetisch Maatschap Noord Holland
Cosmetisch Maatschap Noord Holland
Lutjewinkel, Moerbeek 33
16 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Mooi bij Peet
Mooi bij Peet
Den Burg, Wilhelminalaan 25
18 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Beauty Outline De Koog Texel
Beauty Outline De Koog Texel
De Koog, Nikadel 30
23 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Face Institute Bergen
Face Institute Bergen
Bergen, Dokter van Peltlaan 5
25 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Schmidt Cosmedic Bergen
Schmidt Cosmedic Bergen
Bergen, Dokter van Peltlaan 5
25 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Beauté Clinique
Beauté Clinique
Bergen, Oosterweg 15
26 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Upp Clinics Heerhugowaard
Upp Clinics Heerhugowaard
Heerhugowaard, J. Duikerweg 5
26 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken

Botox reviews Julianadorp

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Julianadorp. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Julianadorp. Bekijk ervaringen bij 4 esthetische praktijken in de buurt van Julianadorp.

Vergelijk meningen:

Eerlijk en duidelijk advies. Dr. Schmidt werkt zeer professioneel met een natuurlijk eind resultaat. Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij haar van Botox en fillers.
yvonne deruyter
Schmidt Cosmedic Bergen
8 december 2022 19:07
Ik kom al een tijdje bij drs Tatjana voor frons botox tegen mijn hoofdpijn. Ze is super aardig en zeer deskundig. Zeker een aanrader!
24 november 2022 19:07
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, p... Toon meer »
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, prp en gezichtsbehandelingen!! Toon minder »
Robin Riphagen
The Swan Beauty Center
19 januari 2023 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Julianadorp

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Julianadorp? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Julianadorp

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Julianadorp. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 2 klinieken binnen 15 km van Julianadorp.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 175,00
Fronsrimpels1 zone€ 175,00
Kraaienpootjes1 zone€ 175,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 175,00

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox behandeling in Julianadorp

Boek een Botox behandeling in Julianadorp. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Julianadorp. Binnen 15 km rond Julianadorp zijn 2klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Julianadorp. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Julianadorp. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Julianadorp.

Populairste behandelingen in Julianadorp

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lipflip

  5. Faceslimming

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Platysma bands

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De gemiddelde prijs voor een botoxbehandeling in Julianadorp

De prijs van een zone Botox in Julianadorp is gemiddeld  € 187,50. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Julianadorp bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Julianadorp

Het is vanuit de wetenschappelijke vereniging niet toegestaan om korting te geven op botulinetoxine. Toch hebben veel klinieken aanbiedingen. Klik hier om alle Botox aanbiedingen in Julianadorp met elkaar te vergelijken. Mensen mogen niet in tijdsdruk moeten beslissen. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Julianadorp regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Julianadorp.

Veelgestelde vragen in Julianadorp

Wat zijn de kosten van Botox in Julianadorp?

De prijs van een zone Botox in Julianadorp is gemiddeld € 187,50. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Julianadorp.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Julianadorp?

In de omgeving van Julianadorp zijn 2 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Julianadorp en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Julianadorp op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties