Botox Geldermalsen

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Geldermalsen. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Geldermalsen in de afgelopen periode
27
Gemiddelde prijs per zone Botox in Geldermalsen
€ 122,88
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Geldermalsen
21
Boek een kliniek in Geldermalsen

De gemiddelde prijs in Geldermalsen voor een Botox behandeling per zone ligt 21% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Geldermalsen

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Geldermalsen

In de omgeving van Geldermalsen zijn 21 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Geldermalsen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Geldermalsen wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Geldermalsen. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Boek je injectables behandeling in Geldermalsen

Kliniek
Kliniek La Pêche
Belotero logo

Kliniek La Pêche

5
Keizerstraat 17, Varik (9 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Bébé Bertels

Drs. Bébé Bertels

Kliniek La Pêche (9 km)
Functie
Basisarts
Ervaring
24 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Profiel bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Mondzorg Culemborg
profhilo-logo

Mondzorg Culemborg

4.7
De Raaf 13, Culemborg (9 km)
Kliniek opgericht
2022
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Kliniek bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Geldermalsen

Wat kost een behandeling met Botox in Geldermalsen?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Geldermalsen € 122,88. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Geldermalsen?

In Geldermalsen zijn 21 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Geldermalsen op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Geldermalsen?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Geldermalsen vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Geldermalsen en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.