Botox Tiel

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Tiel. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Tiel.

Aantal afspraken in Tiel in de afgelopen periode
448
Laagste prijs per zone Botox in Tiel
€ 110,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Tiel
€ 145,57
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Tiel
22
Vergelijk prijzen in de buurt van Tiel

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Tiel is gemiddeld € 145,57 per zone. Dit is 1%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 143,48) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Tiel

Beauty Clinic Tiel
Beauty Clinic Tiel
Tiel, Sint Agnietenstraat 7
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Elusive Tiel
Elusive Tiel
Tiel, Grote Ronduit 11
2 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
MAX SkinCare
MAX SkinCare
Beneden-Leeuwen, Perzikstraat 21
7 km
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Kliniek La Pêche
Kliniek La Pêche
Varik, Keizerstraat 17
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Ultra Skin Clinic
Ultra Skin Clinic
Kesteren, Meester A Datemalaan 24
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Private Mediclinic Druten
Private Mediclinic Druten
Druten, Kerkeland 9L
13 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 240,00
Profiel bekijken
Mondzorg Culemborg
Mondzorg Culemborg
Culemborg, De Raaf 13
15 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
71 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 32x geboekt

Botox reviews Tiel

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Tiel.

Bekijk reviews

Ik heb Botox voor mijn ooghoek gekregen en ben blij met het resultaat.
Maryam Mardani
Van der Lee Aesthetics
16 november 2023 13:01
Bij Paul van der Lee geweest en zeer goed geholpen met een subtiele en natuurlijke botox behandeling in Veenendaal. Daardoor weer een frisse blik gekregen, erg blij mee.
Hanne Hiensch
Van der Lee Aesthetics
28 februari 2024 10:10
Botox voorhoofd uitgevoerd door Mevr.Wittenberg, na ruim 2 weken is het resultaat precies wat ik had gehoopt, ben er super blij mee.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Marion Wijdeven
Klaver Klinieken Heesch
23 mei 2023 09:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Tiel

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Tiel? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Tiel

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Tiel. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 10 klinieken binnen 15 km van Tiel. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 110,00
2 zones€ 200,00
3 zones€ 280,00
Fronsrimpels1 zone€ 110,00
Kraaienpootjes1 zone€ 110,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 110,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 60,00
Baby Botox0,5 zone€ 60,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 360,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Tiel kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Tiel.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Tiel

In de omgeving van Tiel zijn 22 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Tiel is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Tiel zijn 10klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Tiel

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Tiel zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Tiel v.a € 110,00

In Tiel kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 145,57. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 110,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Tiel

De laagste prijs per zone Botox in Tiel is momenteel € 110,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Tiel te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Tiel.

Vergelijk 5 cosmetische klinieken in de buurt van Tiel

Bekijk 5 injectables klinieken in de omgeving van Tiel. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Tiel waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Tiel Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Tiel, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Tiel

Wat kost een behandeling met Botox in Tiel?

De goedkoopste zone Botox bij een cosmetische kliniek in Tiel is op dit moment € 110,00.De gemiddelde prijs in Tiel is momenteel € 145,57. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Tiel?

Binnen 15 kilometer van Tiel zijn 10 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Tiel op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox (Vistabel) is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox

Andere steden in de buurt