Botox Grou

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Grou. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Grou.

Aantal afspraken in Grou in de afgelopen periode
1.278
Laagste prijs per zone Botox in Grou
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Grou
€ 164,24
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Grou
45
Vergelijk prijzen in de buurt van Grou

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Grou is gemiddeld € 164,24 per zone. Dit is 14%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 143,81) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Grou

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Ayurveda & Beauty - Perfect look
Ayurveda & Beauty - Perfect look
Leeuwarden, Wijbrand de Geeststraat 44
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Door Plastisch Chirurgen Grou
Door Plastisch Chirurgen Grou
Grou, Oedsmawei 24
<1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
Samira Beauty
Samira Beauty
Leeuwarden, Ereprijs 82
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Salon Nynke
Salon Nynke
Leeuwarden, Zevenblad 11
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
DCCL Leeuwarden
DCCL Leeuwarden
Leeuwarden, Henri Dunantweg 2
11 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Behandelcentrum Leeuwarden
Behandelcentrum Leeuwarden
Leeuwarden, Eysingastraat 3
11 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Groenveld Kliniek
Groenveld Kliniek
Leeuwarden, J.H. Knoopstraat 6D
12 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Betan Clinics Leeuwarden
Betan Clinics Leeuwarden
Leeuwarden, Emmaplein 2
12 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

Botox reviews Grou

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Grou.

Bekijk reviews

Vorige week ben ik hier geweest voor een botox behandeling van mijn kraaienpootjes en fronsrimpel. Ik heb meteen mijn jukbeenderen wat meer laten accentueren met fillers. Wat een mooi resultaat. Dank !
6 december 2020 13:01
Beste mensen, ik begrijp niet wat een ene Natasja bedoeld! ik heb bij deze clinic een perfecte ooglid correctie ondergaan evenals 3 vriendinnen van mij. Betan Clinic staat zeer hoog aangeschreven en terecht. Deze arts gaat zeer professioneel te werk met operatie s also met zeer prachtige natuurlijke filler en botox behandelingen. Als je besluit om iets... Toon meer »
Beste mensen, ik begrijp niet wat een ene Natasja bedoeld! ik heb bij deze clinic een perfecte ooglid correctie ondergaan evenals 3 vriendinnen van mij. Betan Clinic staat zeer hoog aangeschreven en terecht. Deze arts gaat zeer professioneel te werk met operatie s also met zeer prachtige natuurlijke filler en botox behandelingen. Als je besluit om iets te laten doen aan je uiterlijk dan zeker hier naar toe gaan. Eerst voor gratis en eerlijk advies. Top clinic!!! Toon minder »
Alette Postuma
Betan Clinics Leeuwarden
2 september 2020 12:12
Eerder ergens anders botox geprobeerd maar dat was helaas niet goed! Toen kwam ik bij Betan Clinics, wil nooit meer anders. Ontzettend proffesioneel, eerlijk advies en erg klantvriendelijk!. Klant is Koning! 🫶🏼
Annelies Charlotte Fortuin
Betan Clinics Leeuwarden
22 januari 2024 14:02
Bekijk meer Botox ervaringen in Grou

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Grou?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Grou

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Grou. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 19 klinieken binnen 15 km van Grou. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 297,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 395,00

Voor en na Botox in Grou

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Grou.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Botox specialist Grou

In de omgeving van Grou werken 26 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Grou

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Grou is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Grou

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Grou worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Grou zijn 19 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Grou

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel/Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Grou zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Grou

In Grou is de laagste prijs voor één zone Botox: € 99,00. Dat is flink lager dan de gemiddelde prijs bij alle cosmetische klinieken. Eén zone Botox in Grou kost gemiddeld € 164,24.

Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Grou. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Grou.

Botox deals in Grou

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Grou is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Zorg dat je nooit onder tijdsdruk voor een aanbieding kiest. Kwaliteit is altijd belangrijker dan prijs. Lees hier meer over btx deals. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Grou te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle deals (druk op: acties) bij jou in de buurt vergelijken.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Grou

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Grou. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Grou waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Grou Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Grou, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Grou

Wat kost een behandeling met Botox in Grou?

De goedkoopste zone Botox bij een cosmetische kliniek in Grou is op dit moment € 99,00.De gemiddelde prijs in Grou is momenteel € 164,24. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Grou?

Binnen 15 kilometer van Grou zijn 19 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Grou op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox (Vistabel) is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox