Botox Leeuwarden

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Leeuwarden. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Leeuwarden

Boekingen binnen 15 km van Leeuwarden:

Aantal afspraken in Leeuwarden in de afgelopen periode
314
Gemiddelde prijs per zone Botox in Leeuwarden
€ 153,25
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Leeuwarden
32
Bekijk klinieken in de buurt van Leeuwarden

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Leeuwarden 9% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 139,97).

Kraaienpootjes verwijderen in Leeuwarden

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Leeuwardenlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox

Vergelijk Botox klinieken in Leeuwarden

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Leeuwarden. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox arts in Leeuwarden

In een straal van 15 km rond Leeuwarden zijn 17 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Leeuwarden

Welke 3 klinieken in de omgeving van Leeuwarden zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Leeuwarden

Boek een Botox behandeling in Leeuwarden. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Leeuwarden. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Leeuwarden. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Leeuwarden.

Populairste behandelingen in Leeuwarden

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lipflip
  5. Faceslimming
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Platysma bands
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Leeuwarden

In Leeuwarden zijn diverse klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor injectables behandelingen. In de omgeving van Leeuwarden zijn ca. 40 klinieken en artsen beschikbaar voor een cosmetische behandeling. Injectables is de verzamelnaam van behandelingen met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine), fillers, Profhilo en skinbooster behandelingen. Wil je alles weten over Botox Leeuwarden? Op deze site kun je alle klinieken vergelijken.

Botox Leeuwarden

Botox Leeuwarden prijzen

De tarieven van een Botoxbehandeling liggen in Leeuwarden enigszins uit elkaar. De goedkoopste kliniek is rond de € 100 per behandeling en de duurste kliniek kost rond de € 200 per zone. 

Lees verder:
Wat is een zone Botox?
3 zones botox

Filler kliniek Leeuwarden

Een fillerbehandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes of lipfillers. In Leeuwarden kun je op meerdere locaties terecht voor filler behandelingen. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectables leeuwarden

Injectables werden in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw met name medisch toegepast. Botulinetoxine tegen spasmes, fillers om littekens na ziekte of traume op te vullen. Tegenwoordig worden injectables met name cosmetisch toegepast. Per jaar worden in Nederland ca. 600.000 injectables behandelingen toegepast. Een behandeling met botulinetoxine werkt ongeveer 12-16 weken. Hyaluronzuur fillers zijn ca. 6-18 maanden effectief, afhankelijk van het merk filler, de vaardigheid van de arts en het behandelgebied.

In Leeuwarden kun je terecht bij cosmetische klinieken zoals Betan Clinics, in salons waar periodiek een arts komt, maar ook in het MCL Ziekenhuis kun je voor fillers en Botox in Leeuwarden terecht. (bij de plastische chirurgie Centrum voor Esthetische Chirurgie Friesland).

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Cosmetische behandeling Leeuwarden

Cosmetische behandelingen zijn er in vele vormen. Rimpelbehandelingen met botulinetoxine of fillers vallen daar ook onder. Een behandeling met botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet om fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdslijnen te verwijderen. Deze behandeling is 12-16 weken effectief. In Nederland worden in 2021 ca. 400.000 Botox behandelingen uitgevoerd. Klik hier om Botox kosten te vergelijken.

Lees verder:
Botox in Sneek

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Leeuwarden

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Leeuwarden. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Leeuwarden

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Leeuwarden die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Leeuwarden

Kliniek
Friesland kliniek

Friesland Kliniek

4
Tesselschadestraat 8, Leeuwarden (<1 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 475
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Patrick Khoe

Drs. Patrick Khoe

Friesland Kliniek (<1 km) Plastische Chirurgie Groningen (52 km)
Functie
Plastisch Chirurg
Ervaring
7 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Ramon De Wildt

Dr. Ramon De Wildt

Friesland Kliniek (<1 km)
Functie
Plastisch Chirurg
Ervaring
8 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 475
Profiel bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Leeuwarden

Wat zijn de kosten van Botox in Leeuwarden?

De prijs van een zone Botox in Leeuwarden is gemiddeld € 153,25. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Leeuwarden.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Leeuwarden?

In de omgeving van Leeuwarden zijn 15 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Leeuwarden en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Leeuwarden op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Leeuwarden?

Kies de beste Botox arts in Leeuwarden op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Leeuwarden te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.