Botox Leeuwarden

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Zit je te denken aan een botox behandeling? Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Leeuwarden. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Boekingen binnen 15 km van Leeuwarden:

Aantal afspraken in Leeuwarden in de afgelopen periode
567
Gemiddelde prijs per zone Botox in Leeuwarden
€ 154,53
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Leeuwarden
32
Vergelijk klinieken in de buurt van Leeuward...

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Leeuwarden 9% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 141,23).

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Vergelijk Botox klinieken in Leeuwarden

Vergelijk Botox tarieven en reviews van cosmetische behandelingen in Leeuwarden. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox arts in Leeuwarden

In een straal van 15 km rond Leeuwarden zijn 18 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Leeuwarden

Welke 4 klinieken in de omgeving van Leeuwarden zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Leeuwarden

Boek een Botox behandeling in Leeuwarden. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Leeuwarden. Binnen 15 km rond Leeuwarden zijn 14klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Leeuwarden. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Leeuwarden. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Leeuwarden.

Populairste behandelingen in Leeuwarden

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lipflip
 5. Faceslimming
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Platysma bands
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

 

De gemiddelde prijs voor een botoxbehandeling in Leeuwarden

De prijs van een zone Botox in Leeuwarden is gemiddeld  € 154,53. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Leeuwarden bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Leeuwarden

Het is vanuit de wetenschappelijke vereniging niet toegestaan om korting te geven op botulinetoxine. Toch hebben veel klinieken aanbiedingen. Klik hier om alle Botox aanbiedingen in Leeuwarden met elkaar te vergelijken. Mensen mogen niet in tijdsdruk moeten beslissen. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Leeuwarden regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Leeuwarden.

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Leeuwarden? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Leeuwarden

In Leeuwarden zijn diverse klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor injectables behandelingen. In de omgeving van Leeuwarden zijn ca. 40 klinieken en artsen beschikbaar voor een cosmetische behandeling. Injectables is de verzamelnaam van behandelingen met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine), fillers, Profhilo en skinbooster behandelingen. Wil je alles weten over Botox Leeuwarden? Op deze site kun je alle klinieken vergelijken.

botox-leeuwarden

Botox Leeuwarden prijzen

De tarieven van een Botoxbehandeling liggen in Leeuwarden enigszins uit elkaar. De goedkoopste kliniek is rond de € 100 per behandeling en de duurste kliniek kost rond de € 200 per zone. 

Lees verder:
Wat is een zone Botox?
3 zones botox

Filler kliniek Leeuwarden

Een fillerbehandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes. In Leeuwarden kun je op meerdere locaties terecht voor filler behandelingen. 

Lip filler behandeling

Lipfillers zijn mateloos populair, ook in Leeuwarden. Samen met traangoot fillers zijn het de populairste filler behandelingen. Bekijk alle klinieken in de buurt van Leeuwarden door je locatie in te vullen:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox reviews in Leeuwarden

Ik kom al jaren in deze kliniek, ben meer dan tevreden over dokter Alexandra Stein. Ze is erg goed in haar vak en neemt alle tijd voor je. En ik ben altijd enorm tevreden over het resultaat van mijn Filler en Botox behandelingen.
Ik zal de Steinkliniek aan iedereen aanraden.
floortje de Vries
Alexandra Stein Kliniek
6 oktober 2019 12:12
Ik kon erg snel terecht voor mijn eerste botox behandeling. Alvorens ook maar iets te doen, nam de arts ruim de tijd om uit te leggen wat de behandeling daadwerkelijk inhoud. Daarna werd duidelijk besproken wat mijn wensen waren en wat ik ervan mocht verwachten. Eerlijk is eerlijk: boven verwachting en nog bijna pijnloos ook! Een langdurig, natuurlijk result... Toon meer »
Ik kon erg snel terecht voor mijn eerste botox behandeling. Alvorens ook maar iets te doen, nam de arts ruim de tijd om uit te leggen wat de behandeling daadwerkelijk inhoud. Daarna werd duidelijk besproken wat mijn wensen waren en wat ik ervan mocht verwachten. Eerlijk is eerlijk: boven verwachting en nog bijna pijnloos ook! Een langdurig, natuurlijk resultaat! Echt een aanrader! Toon minder »
14 augustus 2020 16:04
Vorige week ben ik hier geweest voor een botox behandeling van mijn kraaienpootjes en fronsrimpel. Ik heb meteen mijn jukbeenderen wat meer laten accentueren met fillers. Wat een mooi resultaat. Dank !
6 december 2020 13:01

Injectables leeuwarden

Injectables werden in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw met name medisch toegepast. Botulinetoxine tegen spasmes, fillers om littekens na ziekte of traume op te vullen. Tegenwoordig worden injectables met name cosmetisch toegepast. Per jaar worden in Nederland ca. 600.000 injectables behandelingen toegepast. Een behandeling met botulinetoxine werkt ongeveer 12-16 weken. Hyaluronzuur fillers zijn ca. 6-18 maanden effectief, afhankelijk van het merk filler, de vaardigheid van de arts en het behandelgebied.

In Leeuwarden kun je terecht bij cosmetische klinieken zoals Betan Clinics, in salons waar periodiek een arts komt, maar ook in het MCL Ziekenhuis kun je voor fillers en Botox in Leeuwarden terecht. (bij de plastische chirurgie Centrum voor Esthetische Chirurgie Friesland).

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Cosmetische behandeling Leeuwarden

Cosmetische behandelingen zijn er in vele vormen. Rimpelbehandelingen met botulinetoxine of fillers vallen daar ook onder. Een behandeling met botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet om fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdslijnen te verwijderen. Deze behandeling is 12-16 weken effectief. In Nederland worden in 2021 ca. 400.000 Botox behandelingen uitgevoerd. Klik hier om Botox kosten te vergelijken.

Lees verder:
Botox in Sneek

Welke lip filler kliniek in Leeuwarden?

3 tips om een cosmetische kliniek in Leeuwarden te kiezen.

 1. Kies een cosmetische kliniek met ervaren cosmetisch artsen
 2. Kies een kliniek die over langere periode positieve reviews ontvangt
 3. Kies een kliniek die met A-Merk injectables werkt

Vergelijk alle cosmetisch artsen en klinieken in Leeuwarden op deze website.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Boek je injectables behandeling in Leeuwarden

Friesland Kliniek
4
Friesland Kliniek
Leeuwarden, Tesselschadestraat 8
<1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Dokter Isabella Leeuwarden
5
Dokter Isabella Leeuwarden
Leeuwarden, Westersingel 4
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Ayurveda & Beauty - Perfect look
4.7
Ayurveda & Beauty - Perfect look
Leeuwarden, Wijbrand de Geeststraat 44
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Derma Medical Clinics Leeuwarden
4.1
Derma Medical Clinics Leeuwarden
Leeuwarden, Rengerslaan 2
1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 200,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Leeuwarden

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Leeuwarden. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Leeuwarden

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Leeuwarden die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Leeuwarden

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Leeuwarden. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Leeuwarden. Bekijk ervaringen bij 32 esthetische praktijken in de buurt van Leeuwarden.

Vergelijk meningen:

Al jaren lang super tevreden over Joyce en haar team! Mensen vragen mij constant of ik botox gebruik , maar het zijn allemaal huidverjongende behandelingen, zonder botox. Als je een huid probleem hebt en resultaat wilt zien, dan moet je zeker in contact komen met Derma Sanitas.
10 april 2019 12:12
Ik kon erg snel terecht voor mijn eerste botox behandeling. Alvorens ook maar iets te doen, nam de arts ruim de tijd om uit te leggen wat de behandeling daadwerkelijk inhoud. Daarna werd duidelijk besproken wat mijn wensen waren en wat ik ervan mocht verwachten. Eerlijk is eerlijk: boven verwachting en nog bijna pijnloos ook! Een langdurig, natuurlijk result... Toon meer »
Ik kon erg snel terecht voor mijn eerste botox behandeling. Alvorens ook maar iets te doen, nam de arts ruim de tijd om uit te leggen wat de behandeling daadwerkelijk inhoud. Daarna werd duidelijk besproken wat mijn wensen waren en wat ik ervan mocht verwachten. Eerlijk is eerlijk: boven verwachting en nog bijna pijnloos ook! Een langdurig, natuurlijk resultaat! Echt een aanrader! Toon minder »
14 augustus 2020 16:04
Ik heb bij Edward drie keer een botox behandeling gehad voor frons, voorhoofdrimpels en wenkbrauwlift. In eerste instantie vond ik het spannend maar Edward stelde mij al snel gerust en is een echte specialist in zijn vak. Toen de botox na een aantal dagen was ingewerkt moest ik eerst even wennen, maar k wel al snel verliefd op het resultaat!!
9 september 2020 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Leeuwarden

Boek je injectables behandeling in Leeuwarden

Friesland Kliniek
4
Friesland Kliniek
Leeuwarden, Tesselschadestraat 8
<1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Dokter Isabella Leeuwarden
5
Dokter Isabella Leeuwarden
Leeuwarden, Westersingel 4
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Ayurveda & Beauty - Perfect look
4.7
Ayurveda & Beauty - Perfect look
Leeuwarden, Wijbrand de Geeststraat 44
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Derma Medical Clinics Leeuwarden
4.1
Derma Medical Clinics Leeuwarden
Leeuwarden, Rengerslaan 2
1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 200,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Leeuwarden

Wat zijn de kosten van Botox in Leeuwarden?

De prijs van een zone Botox in Leeuwarden is gemiddeld € 154,53. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Leeuwarden.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Leeuwarden?

In de omgeving van Leeuwarden zijn 14 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Leeuwarden en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Leeuwarden op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties