Botox Leeuwarden

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Leeuwarden. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Leeuwarden.

Aantal afspraken in Leeuwarden in de afgelopen periode
862
Laagste prijs per zone Botox in Leeuwarden
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Leeuwarden
€ 150,58
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Leeuwarden
37
Vergelijk prijzen in de buurt van Leeuwarden

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Leeuwarden is gemiddeld € 150,58 per zone. Dit is 6%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 142,37) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Leeuwarden

Friesland Kliniek
Friesland Kliniek
Leeuwarden, Tesselschadestraat 8
<1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Dokter Isabella Leeuwarden
Dokter Isabella Leeuwarden
Leeuwarden, Westersingel 4
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Ayurveda & Beauty - Perfect look
Ayurveda & Beauty - Perfect look
Leeuwarden, Wijbrand de Geeststraat 44
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Derma Medical Clinics Leeuwarden
Derma Medical Clinics Leeuwarden
Leeuwarden, Rengerslaan 2
1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 200,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Bekijk agenda
 
Betan Clinics Leeuwarden
Betan Clinics Leeuwarden
Leeuwarden, Emmaplein 2
1 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
DCCL Leeuwarden
DCCL Leeuwarden
Leeuwarden, Henri Dunantweg 2
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Groenveld Kliniek
Groenveld Kliniek
Leeuwarden, J.H. Knoopstraat 6D
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Samira Beauty
Samira Beauty
Leeuwarden, Ereprijs 82
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Botox reviews Leeuwarden

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Leeuwarden.

Bekijk reviews

Al jaren lang super tevreden over Joyce en haar team! Mensen vragen mij constant of ik botox gebruik , maar het zijn allemaal huidverjongende behandelingen, zonder botox. Als je een huid probleem hebt en resultaat wilt zien, dan moet je zeker in contact komen met Derma Sanitas.
10 april 2019 12:12
Ik kon erg snel terecht voor mijn eerste botox behandeling. Alvorens ook maar iets te doen, nam de arts ruim de tijd om uit te leggen wat de behandeling daadwerkelijk inhoud. Daarna werd duidelijk besproken wat mijn wensen waren en wat ik ervan mocht verwachten. Eerlijk is eerlijk: boven verwachting en nog bijna pijnloos ook! Een langdurig, natuurlijk result... Toon meer »
Ik kon erg snel terecht voor mijn eerste botox behandeling. Alvorens ook maar iets te doen, nam de arts ruim de tijd om uit te leggen wat de behandeling daadwerkelijk inhoud. Daarna werd duidelijk besproken wat mijn wensen waren en wat ik ervan mocht verwachten. Eerlijk is eerlijk: boven verwachting en nog bijna pijnloos ook! Een langdurig, natuurlijk resultaat! Echt een aanrader! Toon minder »
14 augustus 2020 16:04
Ik heb bij Edward drie keer een botox behandeling gehad voor frons, voorhoofdrimpels en wenkbrauwlift. In eerste instantie vond ik het spannend maar Edward stelde mij al snel gerust en is een echte specialist in zijn vak. Toen de botox na een aantal dagen was ingewerkt moest ik eerst even wennen, maar k wel al snel verliefd op het resultaat!!
9 september 2020 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Leeuwarden

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Leeuwarden?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Leeuwarden

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Leeuwarden. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 16 klinieken binnen 15 km van Leeuwarden. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 297,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 395,00

Voor en na Botox in Leeuwarden

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Leeuwarden.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Botox specialist Leeuwarden

In de omgeving van Leeuwarden werken 21 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Leeuwarden

Bij de volgende 4 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Leeuwarden is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Leeuwarden

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Leeuwarden worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Leeuwarden zijn 16 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Leeuwarden

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Leeuwarden zijn:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lippen

 5. Kaakspier

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Nefertitilift

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Leeuwarden

In Leeuwarden kost één zone Botox ongeveer  € 150,58. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Leeuwarden. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Leeuwarden.

Botox aanbiedingen in Leeuwarden

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Leeuwarden te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Leeuwarden hier.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Leeuwarden

In Leeuwarden zijn diverse klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor injectables behandelingen. In de omgeving van Leeuwarden zijn ca. 40 klinieken en artsen beschikbaar voor een cosmetische behandeling. Injectables is de verzamelnaam van behandelingen met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine), fillers, Profhilo en skinbooster behandelingen. Wil je alles weten over Botox Leeuwarden? Op deze site kun je alle klinieken vergelijken.

botox-leeuwarden

Botox Leeuwarden prijzen

De tarieven van een Botoxbehandeling liggen in Leeuwarden enigszins uit elkaar. De goedkoopste kliniek is rond de € 100 per behandeling en de duurste kliniek kost rond de € 200 per zone. 

Lees verder:
Wat is een zone Botox?
3 zones botox

Filler kliniek Leeuwarden

Een fillerbehandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes. In Leeuwarden kun je op meerdere locaties terecht voor filler behandelingen. 

Lip filler behandeling

Lipfillers zijn mateloos populair, ook in Leeuwarden. Samen met traangoot fillers zijn het de populairste filler behandelingen. Bekijk alle klinieken in de buurt van Leeuwarden door je locatie in te vullen:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox reviews in Leeuwarden

Prima locatie en parkeergelegenheid, vriendelijk ontvangst met daarna duidelijke informatie. Voor mij was het de eerste keer botox voor mijn fronsrimpels. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord en dr Robin geeft je een fijn en vertrouwd gevoel.

Blij dat ik het daar heb laten doen. Top
25 april 2023 13:01
Ik kom al jaren in deze kliniek, ben meer dan tevreden over dokter Alexandra Stein. Ze is erg goed in haar vak en neemt alle tijd voor je. En ik ben altijd enorm tevreden over het resultaat van mijn Filler en Botox behandelingen.
Ik zal de Steinkliniek aan iedereen aanraden.
floortje de Vries
Alexandra Stein Kliniek
6 oktober 2019 12:12
Wat een fijne behandeling om te ondergaan. Ik ben elke keer weer zo blij, dat mijn gezicht na een botoxbehandeling zo ontspannen en stralend er uitziet!
Mieke Westerduin
Kliniek dokter Shelly
30 maart 2023 13:01

Injectables leeuwarden

Injectables werden in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw met name medisch toegepast. Botulinetoxine tegen spasmes, fillers om littekens na ziekte of traume op te vullen. Tegenwoordig worden injectables met name cosmetisch toegepast. Per jaar worden in Nederland ca. 600.000 injectables behandelingen toegepast. Een behandeling met botulinetoxine werkt ongeveer 12-16 weken. Hyaluronzuur fillers zijn ca. 6-18 maanden effectief, afhankelijk van het merk filler, de vaardigheid van de arts en het behandelgebied.

In Leeuwarden kun je terecht bij cosmetische klinieken zoals Betan Clinics, in salons waar periodiek een arts komt, maar ook in het MCL Ziekenhuis kun je voor fillers en Botox in Leeuwarden terecht. (bij de plastische chirurgie Centrum voor Esthetische Chirurgie Friesland).

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Cosmetische behandeling Leeuwarden

Cosmetische behandelingen zijn er in vele vormen. Rimpelbehandelingen met botulinetoxine of fillers vallen daar ook onder. Een behandeling met botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet om fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdslijnen te verwijderen. Deze behandeling is 12-16 weken effectief. In Nederland worden in 2021 ca. 400.000 Botox behandelingen uitgevoerd. Klik hier om Botox kosten te vergelijken.

Lees verder:
Botox in Sneek

Welke lip filler kliniek in Leeuwarden?

3 tips om een cosmetische kliniek in Leeuwarden te kiezen.

 1. Kies een cosmetische kliniek met ervaren cosmetisch artsen
 2. Kies een kliniek die over langere periode positieve reviews ontvangt
 3. Kies een kliniek die met A-Merk injectables werkt

Vergelijk alle cosmetisch artsen en klinieken in Leeuwarden op deze website.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Boek je injectables behandeling in Leeuwarden

Friesland Kliniek
Friesland Kliniek
Leeuwarden, Tesselschadestraat 8
<1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Dokter Isabella Leeuwarden
Dokter Isabella Leeuwarden
Leeuwarden, Westersingel 4
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Ayurveda & Beauty - Perfect look
Ayurveda & Beauty - Perfect look
Leeuwarden, Wijbrand de Geeststraat 44
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Derma Medical Clinics Leeuwarden
Derma Medical Clinics Leeuwarden
Leeuwarden, Rengerslaan 2
1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 200,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Bekijk agenda
 
Betan Clinics Leeuwarden
Betan Clinics Leeuwarden
Leeuwarden, Emmaplein 2
1 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
DCCL Leeuwarden
DCCL Leeuwarden
Leeuwarden, Henri Dunantweg 2
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Groenveld Kliniek
Groenveld Kliniek
Leeuwarden, J.H. Knoopstraat 6D
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Samira Beauty
Samira Beauty
Leeuwarden, Ereprijs 82
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Leeuwarden

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Leeuwarden. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Leeuwarden waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Leeuwarden Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Leeuwarden, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Leeuwarden

Wat kost een behandeling met Botox in Leeuwarden?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Leeuwarden € 150,58. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Leeuwarden?

Binnen 15 kilometer van Leeuwarden zijn 16 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Leeuwarden op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox