Botox Hilversum

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een goede kliniek voor een botox behandeling? Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Hilversum. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Hilversum in de afgelopen periode
1.993
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hilversum
€ 148,06
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hilversum
164
Vergelijk prijzen in de buurt van Hilversum

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Hilversum is gemiddeld € 148,06 per zone. Dit is 5%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 141,41) Botox prijs.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Hilversum

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Hilversum

In de omgeving van Hilversum werken 98 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Hilversum

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Hilversum is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Hilversum

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Hilversum worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Hilversum zijn 66 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Hilversum

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Hilversum zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Hilversum

In Hilversum kost één zone Botox ongeveer  € 148,06. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Hilversum. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Hilversum.

Botox aanbiedingen in Hilversum

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Hilversum te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Hilversum hier.

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hilversum?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Hilversum

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Hilversum. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Hilversum waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Hilversum Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Hilversum, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Voor en na Botox in Hilversum

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Hilversum.

Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics
Fronsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics

Botox reviews Hilversum

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Hilversum.

Bekijk reviews

Vandaag voor botox behandeling in frons en voorhoofd geweest.
Het is een klein, gezellig en enthousiast team.
Ze luisteren goed naar je wensen, maar nog belangrijker, ze kijken of het haalbaar is.
Edwin en Murielle ben blij met jullie.
Celia Elzinga
Faceland Hilversum
25 maart 2022 16:04
Ik kom al een aantal jaren naar volle tevredenheid voor botox en fillers bij Faceland.

Sinds ongeveer een jaar ga ik (samen met mijn partner) naar de kliniek in Hilversum speciaal voor de arts MURIËLLE VAN ENGELEN.

Zij weet precies wat ik wil, wat bij mij past en geeft goede adviezen. Echt top!!

Annemiek
Ronald Van Horssen
Faceland Hilversum
23 februari 2022 22:10
Mooie locatie in het midden van Hilversum. Dichtbij parkeergarage. Vriendelijke ontvangst. Mijn behandelende arts was Murielle van Engelen. Ze legde duidelijk uit, aan de hand van een tekening, wat de behandeling precies inhield (fronsrimpel botox eerste keer), wat ik kon verwachten als resultaat, wat botox precies doet en de verschillen tussen de 2 merken d... Toon meer »
Mooie locatie in het midden van Hilversum. Dichtbij parkeergarage. Vriendelijke ontvangst.
Mijn behandelende arts was Murielle van Engelen. Ze legde duidelijk uit, aan de hand van een tekening, wat de behandeling precies inhield (fronsrimpel botox eerste keer), wat ik kon verwachten als resultaat, wat botox precies doet en de verschillen tussen de 2 merken die zij gebruikt.
Vervolgens maakte ze de plek die ze ging behandelen goed schoon, tekende ze de punten waar ze ging prikken en heb ik amper iets gevoeld van de 5 prikjes die ze zette.
Het duurt een paar dagen voor je het effect ziet en pas na 2 weken zie je het uiteindelijke resultaat.
Het is nu 2 dagen geleden en ik zie al wel dat de lijntjes wat zachter zijn geworden. Murielle zei nog wel dat ze van de subtiele veranderingen is. Liever te weinig dan teveel en omdat het voor mij de eerste keer was, kon ik me daar prima in vinden. Mocht het resultaat minder zijn dan verwacht, kun je binnen 2 tot 4 weken nog een keer terugkomen.
Al met al een hele prettige ervaring en ik kom zeker nog bij haar terug. Toon minder »
jose arkema-hassing
Faceland Hilversum
16 november 2022 07:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Hilversum

Boek je injectables behandeling in Hilversum

Faceland Hilversum
4.9
Faceland Hilversum
Hilversum, 's Gravelandseweg 5A
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Dr. B. Esthetics Hilversum
Dr. B. Esthetics Hilversum
Hilversum, Loosdrechtseweg 1A
1 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Gooische rimpels
4.1
Gooische rimpels
Hilversum, Bosdrift 50
1 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Mina Aesthetics
4.7
Mina Aesthetics
Hilversum, Gijsbrecht van Amstelstraat 238A
1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Hilversum

Wat kost een behandeling met Botox in Hilversum?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Hilversum € 148,06. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Hilversum?

Binnen 15 kilometer van Hilversum zijn 66 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Hilversum op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox