Botox Hoogeveen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Hoogeveen op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Hoogeveen in de afgelopen periode
108
Laagste prijs per zone Botox in Hoogeveen
€ 130,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hoogeveen
€ 130,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hoogeveen
6
Vergelijk klinieken in de buurt van Hoogeveen

De gemiddelde prijs in de omgeving van Hoogeveen voor een Botox behandeling is € 130,00 per zone. Dit is 9% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 142,55).

Boek je injectables behandeling in Hoogeveen

Dokter Isabella Hoogeveen
Dokter Isabella Hoogeveen
Hoogeveen, Schutstraat 49
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Huidkliniek Het Nolderwoud
Huidkliniek Het Nolderwoud
Linde, Ommerweg 59
10 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
 
Perfect Look Westerbork
Perfect Look Westerbork
Westerbork, Wilgenmaat 6
18 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Fienouk @ Beauty Mooi Zo.
Fienouk @ Beauty Mooi Zo.
Hardenberg, De Woerte 1
19 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Glimlach Plus
Glimlach Plus
Meppel, Werkhorst 42
20 km
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 420,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Salon Annelie Huidverbetering
Salon Annelie Huidverbetering
Dalfsen, Pastoriestraat 2
29 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Faith Skin & Beauty Clinic - Perfect Look
Faith Skin & Beauty Clinic - Perfect Look
Emmen, Wilhelminastraat 71C
29 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Smartpuls Emmen
Smartpuls Emmen
Emmen, Weerdingerstraat 42B
29 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken

Botox reviews Hoogeveen

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Hoogeveen. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 6 praktijken in de omgeving van Hoogeveen.

Lees ervaringen:

Ik kon erg snel terecht voor mijn eerste botox behandeling. Alvorens ook maar iets te doen, nam de arts ruim de tijd om uit te leggen wat de behandeling daadwerkelijk inhoud. Daarna werd duidelijk besproken wat mijn wensen waren en wat ik ervan mocht verwachten. Eerlijk is eerlijk: boven verwachting en nog bijna pijnloos ook! Een langdurig, natuurlijk result... Toon meer »
Ik kon erg snel terecht voor mijn eerste botox behandeling. Alvorens ook maar iets te doen, nam de arts ruim de tijd om uit te leggen wat de behandeling daadwerkelijk inhoud. Daarna werd duidelijk besproken wat mijn wensen waren en wat ik ervan mocht verwachten. Eerlijk is eerlijk: boven verwachting en nog bijna pijnloos ook! Een langdurig, natuurlijk resultaat! Echt een aanrader! Toon minder »
Herwin Marian
Perfect Look Westerbork
14 augustus 2020 16:04
Ik heb bij Edward drie keer een botox behandeling gehad voor frons, voorhoofdrimpels en wenkbrauwlift. In eerste instantie vond ik het spannend maar Edward stelde mij al snel gerust en is een echte specialist in zijn vak. Toen de botox na een aantal dagen was ingewerkt moest ik eerst even wennen, maar k wel al snel verliefd op het resultaat!!
sarah van der lee
Perfect Look Westerbork
9 september 2020 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Hoogeveen

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hoogeveen? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Hoogeveen

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Hoogeveen. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 2 klinieken binnen 15 km van Hoogeveen.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 130,00
Fronsrimpels1 zone€ 130,00
Kraaienpootjes1 zone€ 130,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 130,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 130,00
Baby Botox0,5 zone€ 130,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 495,00

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox klinieken in Hoogeveen

Een behandeling met Botox in Hoogeveen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Hoogeveen. Binnen 15 km rond Hoogeveen zijn 2klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Hoogeveen, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Hoogeveen.

Populaire botox behandelingen in Hoogeveen

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Hoogeveen zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in Hoogeveen

In Hoogeveen kost een zone Botox gemiddeld  € 130,00. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Hoogeveen

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Hoogeveen te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Hoogeveen.

Veelgestelde vragen in Hoogeveen

Wat zijn de kosten van Botox in Hoogeveen?

De prijs van een zone Botox in Hoogeveen is gemiddeld € 130,00. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Hoogeveen.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Hoogeveen?

In de omgeving van Hoogeveen zijn 2 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Hoogeveen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Hoogeveen op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties