Botox Leek

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Leek op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Leek in de afgelopen periode
1.464
Laagste prijs per zone Botox in Leek
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Leek
€ 155,64
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Leek
67
Vergelijk klinieken in de buurt van Leek

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Leek 9% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 142,76).

Boek je injectables behandeling in Leek

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Groningen
City Clinics Groningen
Groningen, Heresingel 7
13 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 38x geboekt
Dutchinjectables Groningen - Leek
Dutchinjectables Groningen - Leek
Leek, Hoge Traan 18
3 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Skin Medic Eelderwolde
Skin Medic Eelderwolde
Eelderwolde, Ter Borchlaan 40
10 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Looking Young
Looking Young
Groningen, M.L. Kingstraat 93
11 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Clinic Noord Groningen
Clinic Noord Groningen
Groningen, Protonstraat 6h
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
AesthetiSie
AesthetiSie
Paterswolde, Hoofdweg 282
11 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
 
MB & H Kliniek Paterswolde
MB & H Kliniek Paterswolde
Paterswolde, Hoofdweg 155b
12 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 290,00
Profiel bekijken
stylage logo
Bekijk agenda
 
SKIN Kliniek Groningen
SKIN Kliniek Groningen
Groningen, Westerkade 17
13 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken

Botox reviews Leek

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Leek. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Leek. Bekijk ervaringen bij 67 esthetische praktijken in de buurt van Leek.

Vergelijk meningen:

Prima locatie en parkeergelegenheid, vriendelijk ontvangst met daarna duidelijke informatie. Voor mij was het de eerste keer botox voor mijn fronsrimpels. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord en dr Robin geeft je een fijn en vertrouwd gevoel.

Blij dat ik het daar heb laten doen. Top
25 april 2023 13:01
Dokter Etahir is buitengewoon goed in zijn werk (ik heb botoxbehandelingen gehad)!
De dame voor de intake is erg vriendelijk en gastvrij!
human x
Looking Young
9 februari 2022 08:08
De beste en meest professionele botox- en fillerskliniek waar ik ben geweest in Groningen. Geweldige service en prijs ook. Warm aanbevolen.
Ivana Atanasovska
Looking Young
2 november 2023 18:06
Bekijk meer Botox ervaringen in Leek

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Leek? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Leek

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Leek. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 30 klinieken binnen 15 km van Leek.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 297,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 65,00
Baby Botox0,5 zone€ 65,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Voor en na foto's Leek

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in Leek.

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

37 botox artsen in Leek

In een straal van 15 km rond Leek zijn 37 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Leek

Welke 5 klinieken in de omgeving van Leek zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Leek

Boek een Botox behandeling in Leek. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Leek. Binnen 15 km rond Leek zijn 30klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Leek. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Leek. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Leek.

Populairste behandelingen in Leek

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Leek v.a € 99,00

De laagste prijs per zone Botox in Leek is momenteel € 99,00. In Leek kost een zone Botox (gemiddeld bij alle klinieken) € 155,64. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken.

Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Leek bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Leek

Veel klinieken hebben regelmatig leuke deals en acties. De laagste prijs per zone Botox in Leek is momenteel € 99,00. Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Zorg ervoor dat je geen tijdsdruk voelt bij een aanbieding. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Vistabel (Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Leek regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Druk daarna op 'Acties' in de filter om alle botox deals in de buurt te vergelijken in Leek.

Uitgelichte botox clinics in Leek

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Leek staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
City Clinics Groningen
city-clinics
Wordt nu
bekeken
City Clinics Groningen
Groningen, Heresingel 7
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Onlangs 38x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Leek

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Leek. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Leek

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Leek die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Leek

Wat zijn de kosten van Botox in Leek?

De laagste prijs voor een zone Botox in Leek is op dit moment € 99,00.Bij alle cosmetische klinieken in Leek is de prijs voor 1 zone gemiddeld € 155,64. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Leek.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Leek?

In de omgeving van Leek zijn 30 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Leek en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Leek op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox (Vistabel) is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties