Botox Loosdrecht

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Loosdrecht. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Loosdrecht:

Aantal afspraken in Loosdrecht in de afgelopen periode
1.497
Gemiddelde prijs per zone Botox in Loosdrecht
€ 155,56
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Loosdrecht
213
Vind een kliniek in de buurt van Loosdrecht

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Loosdrecht is gemiddeld € 155,56 per zone. Dit is 8%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,48) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Loosdrecht

In Loosdrechtkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Loosdrecht

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Loosdrecht

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Loosdrecht worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Katja Valera Holthus kliniek voor esthetiek
Katja valera kliniek
Wordt nu
bekeken
5
Katja Valera Holthus kliniek voor esthetiek
Hilversum, Bachlaan 2
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
-arts esthetiek sinds 2009-
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Belotero logoRadiesse logo

Botox specialist Loosdrecht

In de omgeving van Loosdrecht werken 136 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Loosdrecht

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Loosdrecht is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Loosdrecht

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Loosdrecht worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Loosdrecht zijn 77 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Loosdrecht. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Loosdrecht. Welke cosmetische klinieken in Loosdrecht worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Loosdrecht? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Loosdrecht

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Loosdrecht. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Loosdrecht waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Loosdrecht Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Loosdrecht, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Loosdrecht

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Loosdrecht.

Bekijk reviews

Ontzettend blij met m’n Botox behandelingen uitgevoerd door Robin Zoglman, zij is zeer deskundig en vriendelijk en altijd eerlijk. Zij luistert goed naar jouw wensen en weet dat vervolgens helemaal mooi uit te voeren! Heel blij mee :)
Mandy Spek
Faceland Utrecht
24 maart 2022 17:05
Wat een fijne ervaring. Al vaker bij Faceland geweest voor fillers of Botox. Dit keer kwam ik voor een ooglidcorrectie bij Murielle van engelen. Tijdens het consult heb ik goed al mijn wensen kunnen bespreken en hebben wij samen een datum ingepland. Toen ik op de dag van de behandeling binnenkwam ging eigenlijk alles heel snel, de behandeling was volledig pi... Toon meer »
Wat een fijne ervaring. Al vaker bij Faceland geweest voor fillers of Botox. Dit keer kwam ik voor een ooglidcorrectie bij Murielle van engelen. Tijdens het consult heb ik goed al mijn wensen kunnen bespreken en hebben wij samen een datum ingepland. Toen ik op de dag van de behandeling binnenkwam ging eigenlijk alles heel snel, de behandeling was volledig pijnloos en verliep erg vlot, er was ook genoeg ruimte om vragen te stellen. Na de behandeling kreeg ik nog wat info over de nazorg en kon ik weer naar huis, alles bij elkaar duurde de behandeling ongeveer 30 min. Ook het herstel valt mij erg mee. Toon minder »
Sabina Van de ruit
Faceland Utrecht
14 april 2022 06:06
Een consult gehad bij Katie. Vriendelijke en deskundige vrouw. Daarna besloten een behandeling te doen (Botox). Katie gaf advies en wilde vooral voor zo natuurlijk mogelijk gaan. Hier voelde ik mij ook prettig bij. De prikjes zijn niet prettig qua gevoel, maar het vervelende gevoel duurt kort. Nu 4 dagen na de behandeling ben ik erg tevreden met het resultaa... Toon meer »
Een consult gehad bij Katie. Vriendelijke en deskundige vrouw. Daarna besloten een behandeling te doen (Botox). Katie gaf advies en wilde vooral voor zo natuurlijk mogelijk gaan. Hier voelde ik mij ook prettig bij. De prikjes zijn niet prettig qua gevoel, maar het vervelende gevoel duurt kort. Nu 4 dagen na de behandeling ben ik erg tevreden met het resultaat (frons, kraaienpootjes en wenkbrauw lift) zorgen voor een mooie open blik. Toon minder »
11 december 2022 07:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Loosdrecht

Boek je injectables behandeling in Loosdrecht

Velthuis kliniek Hilversum
2.6
Velthuis kliniek Hilversum
Hilversum, Loosdrechtse Bos 9
5 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Dr. B. Esthetics Hilversum
Dr. B. Esthetics Hilversum
Hilversum, Loosdrechtseweg 1A
6 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Wordt nu
bekeken
Katja Valera Holthus kliniek voor esthetiek
5
Katja Valera Holthus kliniek voor esthetiek
Hilversum, Bachlaan 2
6 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
-arts esthetiek sinds 2009-
Belotero logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Gooische rimpels
4.2
Gooische rimpels
Hilversum, Bosdrift 50
6 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Loosdrecht

Wat kost een behandeling met Botox in Loosdrecht?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Loosdrecht € 155,56. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Loosdrecht?

Binnen 15 kilometer van Loosdrecht zijn 77 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Loosdrecht op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Loosdrecht?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Loosdrecht vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Loosdrecht en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.