Botox Veghel

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Veghel die Botox behandelingen aanbieden. Lees echte consumenten reviews en bekijk voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Veghel in de afgelopen periode
936
Laagste prijs per zone Botox in Veghel
€ 100,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Veghel
€ 151,25
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Veghel
34
Vergelijk prijzen in de buurt van Veghel

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Veghel is gemiddeld € 151,25 per zone. Dit is 5%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,42) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Veghel

ELAN Clinics Veghel
ELAN Clinics Veghel
Veghel, Stationsstraat 31
<1 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 405,00
Profiel bekijken
Aura Esthetics
Aura Esthetics
Veghel, Vondelstraat 38
<1 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
ik! skin and more
ik! skin and more
Veghel, N. C. B. Laan 19
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Huisartsenpraktijk De Poolster
Huisartsenpraktijk De Poolster
Schijndel, Poolster 40
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Kliniek voor Jou Uden
Kliniek voor Jou Uden
Uden, Volkelseweg 2A
7 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
SkinFix
SkinFix
Volkel, Schakelplein 6
8 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
BeloteroRadiesse (1,5 ML)
Bekijk agenda
 
Evi Esthetics
Evi Esthetics
Nistelrode, Lindestraat 1
9 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 290,00
Profiel bekijken
Klaver Klinieken Heesch
Klaver Klinieken Heesch
Heesch, Cereslaan 2T
13 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken

Botox reviews Veghel

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Veghel.

Bekijk reviews

Botox voorhoofd uitgevoerd door Mevr.Wittenberg, na ruim 2 weken is het resultaat precies wat ik had gehoopt, ben er super blij mee.
Zeker voor herhaling vatbaar!
23 mei 2023 09:09
Ik werd hartelijk ontvangen bij deze kliniek. De arts vertelde mij de stappen die ondernomen werden, dat gaf mij een rustig en vertrouwd gevoel. Ik ben zeer tevreden met het resultaat van mijn botox in mijn voorhoofd. Ik zou zeker nog een keer bij deze kliniek terug gaan.
2 maart 2023 16:04
Deskundig, eerlijk en duidelijk advies gehad wat ik van de botox behandeling kon verwachten. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en heb mijn volgende afspraak al gepland staan. Al met al een top kliniek.
1 maart 2023 20:08
Bekijk meer Botox ervaringen in Veghel

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Veghel?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Veghel

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Veghel. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 14 klinieken binnen 15 km van Veghel. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 100,00
2 zones€ 220,00
3 zones€ 310,00
Fronsrimpels1 zone€ 100,00
Kraaienpootjes1 zone€ 100,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 100,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 65,00
Baby Botox0,5 zone€ 65,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 385,00

Voor en na Botox in Veghel

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Veghel.

Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van De Huidkliniek Den Bosch (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van De Huidkliniek Den Bosch (na)

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Botox specialist Veghel

In de omgeving van Veghel werken 20 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Veghel

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Veghel is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Veghel

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Veghel worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Veghel zijn 14 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Veghel

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel/Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Veghel zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Veghel

In Veghel is de laagste prijs voor één zone Botox: € 100,00. Dat is flink lager dan de gemiddelde prijs bij alle cosmetische klinieken. Eén zone Botox in Veghel kost gemiddeld € 151,25.

Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Veghel. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Veghel.

Botox deals in Veghel

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Veghel is momenteel € 100,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Zorg dat je nooit onder tijdsdruk voor een aanbieding kiest. Kwaliteit is altijd belangrijker dan prijs. Lees hier meer over btx deals. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Veghel te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle deals (druk op: acties) bij jou in de buurt vergelijken.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Veghel

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Veghel. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Veghel waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Veghel Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Veghel, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Veghel

Wat kost een behandeling met Botox in Veghel?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Veghel?

Wat is Botox precies?

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Zijn er nadelen aan Botox?

Andere steden in de buurt