Botox Vught

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Vught. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Vught.

Aantal afspraken in Vught in de afgelopen periode
1.869
Laagste prijs per zone Botox in Vught
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Vught
€ 154,92
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Vught
107
Vergelijk prijzen in de buurt van Vught

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Vught is gemiddeld € 154,92 per zone. Dit is 7%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,42) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Vught

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
BM Clinics Den Bosch
BM Clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch, Groen van Prinstererlaan 41a
8 km
Botox zone v.a.
€ 105,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Onze visie: klantvriendelijk, eerlijkheid en veilig!
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Stylage
Onlangs 11x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Permanent Mooi Injectables
Permanent Mooi Injectables
's-Hertogenbosch, Kooikersweg 203
4 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Bij Permanent Mooi sta jij centraal
BeloteroRadiesse (1,5 ML)
Onlangs 14x geboekt
Gabriella Cosmetics Vught
Gabriella Cosmetics Vught
Vught, Dorpsstraat 52
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Van Dijk Clinic Vught
Van Dijk Clinic Vught
Vught, Vliertstraat 9A
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
MediSpa Vught
MediSpa Vught
Vught, Taalstraat 64
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Ivy clinics Den Bosch
Ivy clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch, Vughterstraat 171
3 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Stylage
Onlangs 40x geboekt
De Clinique Den Bosch
De Clinique Den Bosch
's-Hertogenbosch, Verwersstraat 45
3 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 285,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Bekijk agenda
 
Skin Care Center Den Bosch
Skin Care Center Den Bosch
's-Hertogenbosch, Klein Lombardje 2
3 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Bekijk agenda
 

Botox reviews Vught

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Vught.

Bekijk reviews

Al enkele jaren doe ik hier om de 3 maanden mijn botox in Den Bosch. Altijd erg tevreden met het resultaat. De locatie is perfect, de ruimte is rustig en je wordt altijd vriendelijk ontvangen.
Frederieke van de Ven
Ivy clinics Den Bosch
5 november 2023 09:09
Ik wilde graag een migraine behandeling van Drs. Tom van Eijk en las dat hij ook in Den Bosch in De Clinique aanwezig is. Ideaal qua ligging voor mij, er is parkeergelegenheid en op 5 minuten loopafstand van het station. De sfeer in De Clinique is ontspannen, en je voelt je direct op je gemak. Tom van Eijk neemt de tijd voor je, is absoluut zeer deskundig en... Toon meer »
Ik wilde graag een migraine behandeling van Drs. Tom van Eijk en las dat hij ook in Den Bosch in De Clinique aanwezig is.
Ideaal qua ligging voor mij, er is parkeergelegenheid en op 5 minuten loopafstand van het station.
De sfeer in De Clinique is ontspannen, en je voelt je direct op je gemak.
Tom van Eijk neemt de tijd voor je, is absoluut zeer deskundig en na een paar botox prikjes in mijn fronsrimpel, boven mijn wenkbrauw en in mijn nek, waar veel spanning zit, ben ik na vele omzwervingen in het reguliere en alternatieve circuit eindelijk van mijn dagelijkse hoofdpijn af. Ik heb ook geen migraine aanval daarna meer gehad!
En door de Botox in mijn nekspier, kan ik ook weer normaal mijn hoofd draaien, iets wat ik lange tijd niet ( pijnloos) kon doen.
Ik kan het echt iedereen aanraden, een fijne kliniek en het uitstekend resultaat! Toon minder »
8 april 2013 16:04
Ik kwam eerder bij een grote kliniek in Bilthoven, bekend van de TV. Na een goede ervaring daar met dokter Tom van Eijk en een slechte met een andere arts besloot ik dokter van Eijk te volgen. Deze kliniek is klein en gemoedelijk, maar wel professioneel. Deze prijzen liggen aanmerkelijk lager dan in de kliniek in Bilthoven maar de behandeling is precies hetz... Toon meer »
Ik kwam eerder bij een grote kliniek in Bilthoven, bekend van de TV. Na een goede ervaring daar met dokter Tom van Eijk en een slechte met een andere arts besloot ik dokter van Eijk te volgen. Deze kliniek is klein en gemoedelijk, maar wel professioneel. Deze prijzen liggen aanmerkelijk lager dan in de kliniek in Bilthoven maar de behandeling is precies hetzelfde, fantastisch! Ook dokter Floor Claus werkt hier, dus mijn vriendin die altijd bij haar in Bilthoven kwam gaat voortaan ook naar Den Bosch voor de Botox en Restylane.(en binnenkort een ooglidcorrectie!) Vlak bij het station, dus met openbaar vervoer perfect te doen. Parkeren is ook geen probleem hoor! Toon minder »
jolanda van Leeuwen
De Clinique Den Bosch
22 januari 2013 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Vught

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Vught? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Vught

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Vught. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 38 klinieken binnen 15 km van Vught. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 185,00
3 zones€ 265,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 59,00
Baby Botox0,5 zone€ 59,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 325,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Vught kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Vught.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox specialist Vught

In de omgeving van Vught werken 69 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Vught

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Vught is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Vught

In de omgeving van Vught zijn 107 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Vught is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Vught zijn 38klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Vught

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Vught zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Vught v.a € 99,00

In Vught kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 154,92. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 99,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Vught

De laagste prijs per zone Botox in Vught is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Vught te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Vught.

Professionele cosmetische klinieken in Vught

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Vught worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Permanent Mooi Injectables - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Permanent Mooi Injectables
Wordt nu
bekeken
Permanent Mooi Injectables
's-Hertogenbosch, Kooikersweg 203
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Bij Permanent Mooi sta jij centraal
Onlangs 14x geboekt
BeloteroRadiesse (1,5 ML)
Gesponsord
The Body Clinic Den Bosch - Bekijk prijzen en maak een afspraak
The Body Clinic Den Bosch
Wordt nu
bekeken
The Body Clinic Den Bosch
's-Hertogenbosch, Oude Vlijmenseweg 114
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Onlangs 10x geboekt
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Gesponsord
Ivy clinics Den Bosch - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Ivy clinics Den Bosch
Wordt nu
bekeken
Ivy clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch, Vughterstraat 171
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Onlangs 40x geboekt
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Stylage

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Vught

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Vught. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Vught waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Vught Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Vught, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Vught

Wat kost een behandeling met Botox in Vught?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Vught?

Wat is Botox precies?

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Zijn er nadelen aan Botox?