Botox Wassenaar

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Wassenaar. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Wassenaar (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Wassenaar in de afgelopen periode
2.018
Gemiddelde prijs per zone Botox in Wassenaar
€ 138,83
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Wassenaar
242
Vind een kliniek in de buurt van Wassenaar

De gemiddelde prijs in de omgeving van Wassenaar voor een Botox behandeling is € 138,83 per zone. Dit is 4% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,19).

Kraaienpootjes verwijderen in Wassenaar

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Wassenaarlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Wassenaar

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Wassenaar

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Wassenaar worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Liquid Beauty Nootdorp
LOGOLQBGOED
Wordt nu
bekeken
4.9
Liquid Beauty Nootdorp
Nootdorp, Drafbaan 28
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Heeft u een vermoeide huid, rimpels, volumeverlies?
Afspraak maken
Onlangs 38x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Dream Clinics Delft
9ADE4C68-A999-4597-8001-2FEAD77EF3FF
Wordt nu
bekeken
Dream Clinics Delft
Delft, Olof Palmestraat 20
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 26x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo
Gesponsord
B-Esthetics Voorschoten
2D50A599-6892-4A53-A10E-D111BD659A2C
Wordt nu
bekeken
B-Esthetics Voorschoten
Voorschoten, Treubstraat 13
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 18x geboekt
profhilo-logo

Cosmetisch arts in Wassenaar

In de buurt van Wassenaar zijn 146 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Wassenaar

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Wassenaar is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Wassenaar

In de omgeving van Wassenaar zijn 242 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Wassenaar is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Wassenaar zijn 96klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Wassenaar. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Wassenaar wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Wassenaar. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Wassenaar

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Wassenaar zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Wassenaar

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Wassenaar. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Wassenaar goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Wassenaar

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Wassenaar. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 242 praktijken in de omgeving van Wassenaar.

Lees ervaringen:

Ik ben bij de Van Lennep Kliniek geweest voor de botox tegen mijn frons+ botox tegen voorhoofdrimpels. Er viel me al altijd op dat ik snel de neiging kreeg om mijn wenkbrauwen op te trekken, hierdoor verschenen de beginnende voorhoofdrimpels. Ik vond dokter Sarah heel behulpzaam en vriendelijk. Dokter Sarah heeft naar mijn verbeter wens geluisterd en vervolg... Toon meer »
Ik ben bij de Van Lennep Kliniek geweest voor de botox tegen mijn frons+ botox tegen voorhoofdrimpels. Er viel me al altijd op dat ik snel de neiging kreeg om mijn wenkbrauwen op te trekken, hierdoor verschenen de beginnende voorhoofdrimpels. Ik vond dokter Sarah heel behulpzaam en vriendelijk. Dokter Sarah heeft naar mijn verbeter wens geluisterd en vervolgens haar aanvullend advies gegeven. Ik ben heel tevreden met het resultaat! Niemand ziet dat ik ben behandeld, wel is mijn zelfvertrouwen een stuk gestegen! Toon minder »
11 mei 2022 18:06
Tandartspraktijk Shiny Smile Voorburg, jullie zijn geweldig, het team is vriendelijk. Ik ben bij de specialist geweest voor een behandeling van mijn gelaat met Fillers en Botox. Ik twijfelde altijd om deze behandeling te ondergaan maar bij deze specialist kreeg ik het vertrouwen. Het resultaat was geweldig en ik kreeg een subtiele verandering in mijn gezic... Toon meer »
Tandartspraktijk Shiny Smile Voorburg, jullie zijn geweldig, het team is vriendelijk.

Ik ben bij de specialist geweest voor een behandeling van mijn gelaat met Fillers en Botox. Ik twijfelde altijd om deze behandeling te ondergaan maar bij deze specialist kreeg ik het vertrouwen.

Het resultaat was geweldig en ik kreeg een subtiele verandering in mijn gezicht. Ik kom zeker nog een keer terug. Zeker een aanrader!! Toon minder »
25 november 2020 18:06
Sorry, ik wil net een post doen maar haal mijn oude post weg! Excuus. Wilde nogmaals 5 sterren geven, nu 1,5 jaar hier behandeld door dokter Den Otter (botox frons en filler lip/mond) en nog steeds supertevreden. Dankjulliewel voor de goede zorgen!! Nogmaals 5 sterren en excuus voor het verwijderen van mijn vorige recensie... Gr. Cath
Cath vd Berg
Kliniek Vrijdag Leiden
11 oktober 2019 21:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Wassenaar

Boek je injectables behandeling in Wassenaar

JT Dermatologie
3.9
JT Dermatologie
Wassenaar, Johan de Wittstraat 6A
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Huidmedzorg Wassenaar
4.9
Huidmedzorg Wassenaar
Wassenaar, Johan de Wittstraat 6A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Richmond Skin Clinic Wassenaar
4.1
Richmond Skin Clinic Wassenaar
Wassenaar, Van Hogendorpstraat 129
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
SkinDoctor Wassenaar
4
SkinDoctor Wassenaar
Wassenaar, Plein 19
<1 km
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Wassenaar

Wat kost een behandeling met Botox in Wassenaar?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Wassenaar € 138,83. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Wassenaar?

Binnen 15 kilometer van Wassenaar zijn 96 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Wassenaar op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Wassenaar?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Wassenaar vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Wassenaar en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!