HUID Den Haag - Bekijk prijzen en maak een afspraak
HUID Den Haag

HUID Den Haag

Bij HUID, streven we naar een gedegen en persoonlijke aanpak om ervoor te zorgen dat jij het gewenste resultaat bereikt.

We geloven in het leveren van zorg op maat, waarbij de combinatie van expertise van onze cosmetisch arts en huidtherapeuten leidt tot de best mogelijke uitkomst.

Onze deskundige cosmetisch arts begeleidt het injectables proces in drie belangrijke stappen: consult, behandeling en nazorg.

Cliënten kiezen voor ons als kliniek, omdat we ons vak verstaan (kennis en expertise) en gaan voor kwaliteit en resultaat op hoog niveau. Dit komt terug in de keuze van artsen die bij ons werken, maar ook in de keuze voor kwalitatief goede behandelproducten en apparatuur. Tot slot is er wat betreft kennis en expertise een sterke samenwerking tussen de cosmetisch arts en de huidtherapeut.

We zijn verder gevestigd op twee toplocaties. In Rotterdam in het Scheepsvaartkwartier en in Den Haag in de Archipelbuurt, waarbij beide panden prachtige, goed onderhouden herenhuizen zijn. Dus je komt ook echt ergens met de wauw-factor!

Tot slot voeren we ons werk uit met aandacht voor jou als cliënt. Onze missie is dan ook: mensen laten stralen door aandacht!

HUID Den Haag uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Bij HUID, streven we naar een gedegen en persoonlijke aanpak om ervoor te zorgen dat jij het gewenste resultaat bereikt.

We geloven in het leveren van zorg op maat, waarbij de combinatie van expertise van onze cosmetisch arts en huidtherapeuten leidt tot de best mogelijke uitkomst.

Onze deskundige cosmetisch arts begeleidt het injectables proces in drie belangrijke stappen: consult, behandeling en nazorg. Meer lezen »

Kliniek voor injectables en huidtherapie.

Voor en na foto's

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Den Haag (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Den Haag (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Den Haag
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 130 per zone
2 zones
V.a. € 250 per behandeling
3 zones
V.a. € 325 per behandeling
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 85 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 350 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 495 per 1,5 ml
RestylaneRestylane
V.a. € 349,97 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 279,98 per behandeling
Sculptra (per flacon 10 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 600 per behandeling
Overige
Haarfillers
V.a. € 200 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 150 per behandeling
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. € 350 per behandeling
ProfhiloProfhilo
V.a. € 250 per per 2 ml
Restylane Skinboosters
V.a. € 350 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Vet oplossen, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling, Body contouring, Fillers met lidocaïne, Huidversteviging, Filler oplossen, Collageen stimuleren
Kliniek opgericht
2016
Adres
Laan Copes van Cattenburch 73, Den Haag
HUID Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Jorien van de Pas
Drs. Jorien van de Pas
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 349,97
Profiel bekijken

HUID Den Haag Reviews

4.9
74 reviews
Prettige sfeer, luxueuze behandelkamers. Heel vriendelijke, HBO opgeleide behandelaars. Goede uitleg , goede behandeling.
S P
20 juni 2024 08:08
Na lang zoeken en eindelijk bij een goede salon een gezicht behandeling gehad.
Mijn ervaring is dat ik hartelijk ontvangen bent en ben goed geïnformeerd.
Vriendelijk te woord gestaan. Zeker een ieder aan te bevelen.
Ik heb binnenkort weer een afspraak staan,kijk er nu al naar uit.
Rabia Rodjan
19 mei 2024 20:08
Altijd fijn om hier een behandeling te doen. Ik word altijd erg open en vriendelijk ontvangen, gezellige praatjes tijdens de behandeling en je wordt goed geadviseerd. Zeker aan te bevelen!
Caroline H
3 februari 2024 12:12
Goede uitleg. Er wordt de tijd voor je genomen, ik voelde me meteen op mn gemak. Schoon en hygiënisch en in een mooi pand. Ik vond het helemaal niet commercieel en er wordt niks opgedrongen. Ik kom terug en heb al een vervolgafspraak gemaakt
Jade Chan
26 november 2023 19:07
Pas 1 behandeling gehad, maar al onwijs tevreden. De huidtherapeuten hebben veel kennis en laten je meteen op je gemak voelen. De behandeling was erg prettig en zie nu al wat resultaat. Ik ben benieuwd over een aantal behandeling! Ik zou Huid Den Haag aan iedereen aanbevelen!
Luna
23 november 2023 13:01
Mooie kliniek waar ik erg fijn werd ontvangen. Ik kreeg een goede uitleg en huidtherapeut gaf goed advies. Zeer professioneel en heel klantvriendelijk. Zeker een aanrader!
c gommers
1 oktober 2023 12:12
Het consult verliep heel prettig, er wordt goed met je meegedacht. De salon is mooi en ziet er profesioneel uit. Ik ben benieuwd naar de behandeling die in het najaar plaatsvindt.
Rebecca Niles
21 september 2023 07:07
Ik had onlangs een geweldige ervaring bij deze huidkliniek. De medewerkster was bijzonder vriendelijk en nam de tijd om me uitgebreide en nuttige informatie te geven over mijn huidverzorging. Haar professionaliteit en expertise waren duidelijk merkbaar, en ik voelde me echt op mijn gemak tijdens mijn bezoek. Ik ben zeer tevreden met de service en raad deze k... Toon meer »
Ik had onlangs een geweldige ervaring bij deze huidkliniek. De medewerkster was bijzonder vriendelijk en nam de tijd om me uitgebreide en nuttige informatie te geven over mijn huidverzorging. Haar professionaliteit en expertise waren duidelijk merkbaar, en ik voelde me echt op mijn gemak tijdens mijn bezoek. Ik ben zeer tevreden met de service en raad deze kliniek ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige huidverzorging. Toon minder »
Ayisha Randjitsing
18 september 2023 09:09
Hele professionele ruimte en ontvangst. Het werd super duidelijk uitgelegd. Tijdens de behandeling werd je stap voor stap begeleid in wat ze ging doen en wat je kon verwachten. Met een goed eindresultaat! Ik ben zeer tevreden en ga zeker weer terug.
sisi faz
16 september 2023 07:07
Ik was al enige tijd op zoek naar een oplossing voor mijn acne en de littekentjes. Bij Huid Den- Haag kreeg ik een gesprek met huidtherapeut Margot en aan de hand van een huidanalyse en in samenspraak, is er een passend plan opgesteld. - Acnetherapie- Combinatiebehandeling peeling + LED Nadat ik nu drie keer deze behandeling heb gehad, ben ik toch verrast... Toon meer »
Ik was al enige tijd op zoek naar een oplossing voor mijn acne en de littekentjes. Bij Huid Den- Haag kreeg ik een gesprek met huidtherapeut Margot en aan de hand van een huidanalyse en in samenspraak, is er een passend plan opgesteld. - Acnetherapie- Combinatiebehandeling peeling + LED
Nadat ik nu drie keer deze behandeling heb gehad, ben ik toch verrast over het resultaat. Zo zijn mijn littekens minder geworden en is er amper nog sprake van acne. Ik heb weer vertrouwen gekregen in deze professionele behandelingen en het effect daarvan. Ook niet onbelangrijk, ze zijn hier vriendelijk en behulpzaam.
Dus heb je een probleem met je huid? Bel Huid Den- Haag/ Rotterdam Toon minder »
Nienke Timmerman
22 augustus 2023 10:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij HUID Den Haag?

Één zone Botox bij HUID Den Haag kost € 130,00.

Wat kost een filler behandeling bij HUID Den Haag?

1 ML filler kost bij HUID Den Haag v.a. € 349,97. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft HUID Den Haag?

Op basis van 10 Google reviews heeft HUID Den Haag 4.9 van de 5 sterren.

Wat is het adres van HUID Den Haag?

Op Laan Copes van Cattenburch 73 is HUID Den Haag gevestigd in Den Haag.