Botox Zeewolde

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Zeewolde. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Zeewolde.

Aantal afspraken in Zeewolde in de afgelopen periode
448
Laagste prijs per zone Botox in Zeewolde
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Zeewolde
€ 126,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zeewolde
16
Vergelijk prijzen in de buurt van Zeewolde

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Zeewolde is gemiddeld € 126,00 per zone. Dit is 12% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 143,43) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Zeewolde

De Botox Specialist
De Botox Specialist
Zeewolde,
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Beautysalon Dacha
Beautysalon Dacha
Zeewolde, Flevoplein 9
<1 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Annette Stender, praktijk voor huidverbetering
Annette Stender, praktijk voor huidverbetering
Zeewolde, Krachtenveld 10
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Belotero
Bekijk agenda
 
Beauty2Be Harderwijk
Beauty2Be Harderwijk
Harderwijk, Operadreef 57
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
ME Clinics Harderwijk
ME Clinics Harderwijk
Harderwijk, Vitringasingel 3
5 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Bekijk agenda
 
Beautysalon Marit Guliker
Beautysalon Marit Guliker
Ermelo, Dokter Holtropstraat 152b
6 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Salon Puur Hierden
Salon Puur Hierden
Hierden, Zuiderzeestraatweg 147a
10 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Schoonheidssalon Esthemiek
Schoonheidssalon Esthemiek
Bunschoten Spakenburg, Zuidwenk 80I
14 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Botox reviews Zeewolde

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Zeewolde.

Bekijk reviews

Mijn man heeft botox laten zetten in de frons kraaienpootjes en voorhoofd. Alles werd van te voren goed uitgelegd. Hij is erg tevreden over het resultaat en zal zeker terug komen.
Ramona Petersen
De Botox Specialist
11 januari 2022 20:08
Goede uitleg, eerlijk, luistert goed naar je wensen en is duidelijk niet uit op het verkopen van botox of fillers maar geeft goed beeld van mogrlijkheden afgestemd op jouw wens. Mijn 1e kennismaking met fillers in de marionettenlijnen was super. Antel is aanrader zeker voor als je voor natuurlijk resultaat wilt gaan zoals ik graag wil.
Henneke Jacobs
De Botox Specialist
28 april 2022 19:07
Al drie keer een botox behandeling gedaan bij Antel. Het resultaat is wat ik er van had verwacht, dus ben heel blij. Daarbij is Antel zeer vriendelijk, en hebben we steeds een gezellig praatje.
8 oktober 2021 16:04
Bekijk meer Botox ervaringen in Zeewolde

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Zeewolde?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Zeewolde

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Zeewolde. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 9 klinieken binnen 15 km van Zeewolde. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 250,00
3 zones€ 375,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 495,00

Voor en na Botox in Zeewolde

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Zeewolde.

Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten
Fronsrimpels voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Botox specialist Zeewolde

In de omgeving van Zeewolde werken 7 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Zeewolde

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Zeewolde is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Zeewolde

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Zeewolde worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Zeewolde zijn 9 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Zeewolde

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel/Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Zeewolde zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Zeewolde

In Zeewolde is de laagste prijs voor één zone Botox: € 90,00. Dat is flink lager dan de gemiddelde prijs bij alle cosmetische klinieken. Eén zone Botox in Zeewolde kost gemiddeld € 126,00.

Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Zeewolde. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Zeewolde.

Botox deals in Zeewolde

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Zeewolde is momenteel € 90,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Zorg dat je nooit onder tijdsdruk voor een aanbieding kiest. Kwaliteit is altijd belangrijker dan prijs. Lees hier meer over btx deals. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Zeewolde te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle deals (druk op: acties) bij jou in de buurt vergelijken.

Vergelijk 4 cosmetische klinieken in de buurt van Zeewolde

Bekijk 4 injectables klinieken in de omgeving van Zeewolde. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Zeewolde waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Zeewolde Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Zeewolde, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Zeewolde

Wat kost een behandeling met Botox in Zeewolde?

De goedkoopste zone Botox bij een cosmetische kliniek in Zeewolde is op dit moment € 90,00.De gemiddelde prijs in Zeewolde is momenteel € 126,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Zeewolde?

Binnen 15 kilometer van Zeewolde zijn 9 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Zeewolde op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox (Vistabel) is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox